Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (20/9 - 26/9)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Το Τρίγωνο Ερμή-Δία στις 21/9, φέρνει τύχη, οξυδέρκεια και ευκαιρίες σε μετακινήσεις και επικοινωνίες! Δες πως θα σε επηρεάσει… Το Τρίγωνο του Ερμή στον Ζυγό με τον Δία στον Υδροχόο, την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021, μας φέρνει καλές ειδήσεις και ευχάριστα νέα! Ευστροφία, καλοπροαίρετη διάθεση, αισιοδοξία και τύχη, κυρίως στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και τις επικοινωνίες μας! Ήρθε η στιγμή να πετύχουμε τους στόχους μας και να υλοποιήσουμε ιδέες! Οι συζητήσεις μας, εμπλουτίζονται από εξυπνάδα, ετοιμολογία, ανοιχτό μυαλό και ισχυρή πειθώ! Θετικότητα στην ατμόσφαιρα, εξομολογήσεις, ευχάριστες μετακινήσεις και συμφέρουσες συμφωνίες έρχονται! Ευνοούνται ιδιαίτερα τα ζώδια και οι ωροσκόποι της Φωτιάς και του Αέρα, ιδίως του 3ου δεκαημέρου!

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, αρκετά εξαντλητικό είναι το κλίμα της εβδομάδας, με εσένα να έχεις την ανάγκη για απομόνωση, σκέψη και περισυλλογή, αυτή ακριβώς είναι η επιρροή που δέχεσαι από την Πανσέληνο που σχηματίζεται την Τρίτη! Το τρίγωνο Ερμή – Δία προσφέρει ωστόσο ευκαιρίες προτάσεων και συνεργασιών ιδιαίτερα εως και την Τετάρτη. Την Πέμπτη με την αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού πρόσεξε την οικονομική διαχείριση! Το Σαββατοκύριακο με το Τρίγωνο Άρη – Κρόνου, βρίσκεις την αντοχή και τον δυναμισμό σου και λαμβάνεις σημαντικές πρωτοβουλίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου η εβδομάδα είναι κάπως άστατη, όμως βάζοντας νερό στο κρασί σου και κάνοντας τους απαραίτητους συμβιβασμούς μπορείς να βρεις τις ισορροπίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ανησυχία και άγχος προβλέπεται στα επαγγελματικά σου αυτό το διάστημα, όμως δίνονται και κάποιες λύσεις. Στα οικονομικά τα χρήματα φεύγουν από τα χέρια σου χωρίς να το καταλάβεις!

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, η εβδομάδα είναι αρκετά κοινωνική με εσένα να κυνηγάς στόχους, επιθυμίες και να έρχεσαι σε επαφή με νέα πρόσωπα που σου δίνουν στήριξη, αυτή ακριβώς είναι η επιρροή που δέχεσαι από την Πανσέληνο που σχηματίζεται την Τρίτη! Το τρίγωνο Ερμή – Δία προσφέρει μία σημαντική πρόταση επαγγελματική που θα σε ανεβάσει! Την Πέμπτη με την αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού πρόσεξε τις διαταράξεις και τα προβλήματα στις σχέσεις σου! Το Σαββατοκύριακο με το Τρίγωνο Άρη – Κρόνου μπορείς να οργανώσεις πολύ καλύτερα την καθημερινότητά σου και τα επόμενα βήματά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κρίσεις ανεξαρτησίας αναμένονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου! Κάνεις την ανατροπή από εκεί που δεν το περιμένεις και οι μέρες δίνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα: μπορεί να ζήσεις έναν κεραυνοβόλο έρωτα, ή ακόμα και έναν ξαφνικό χωρισμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου οι μέρες είναι άκρως ευνοϊκές γιατί θα δεχθείς κάποιες προτάσεις που θα έχουν μία πολύ καλή πορεία! Στα οικονομικά σου είσαι σε στασιμότητα!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, η εβδομάδα ξεκινά με πολύ άγχος για ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου, προσοχή στις συγχύσεις, στα διλήμματα και θυμήσου ότι δεν είναι ιδανικό διάστημα για καθοριστικές αποφάσεις, αυτή ακριβώς είναι η επιρροή που δέχεσαι από την Πανσέληνο που σχηματίζεται την Τρίτη. Το τρίγωνο Ερμή – Δία προσφέρει χαρούμενες επικοινωνίες στα αισθηματικά, ευνοούνται και νέες σχέσεις. Την Πέμπτη με την αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού συμβαίνουν αλλαγές εργασιακές – οικονομικές που σε αγχώνουν! Το Σαββατοκύριακο με το Τρίγωνο Άρη – Κρόνου αποφορτίζεσαι και βάζεις σε μία σειρά όσα επιθυμείς να κατακτήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου καλά τα πας αυτή την εβδομάδα, είσαι μέσα στην χαρά, την ικανοποίηση, έχεις ευχάριστες συναντήσεις και η ερωτική λίμπιντο χτυπάει κόκκινο απόλαυσε το !

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά προκύπτουν αναποδιές που σε πάνε πίσω, όμως που θα μπορέσεις εντέλει να διαχειριστείς! Στα οικονομικά είσαι αρκετά ανήσυχος και ανικανοποίητος.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η εβδομάδα ξεκινά με εσένα να κάνεις νέα σχέδια, να ανακτάς την πίστη σου, να έχεις πολλές εμπνευσμένες ιδέες που πραγματικά μπορούν να σε προχωρήσουν ένα βήμα παρακάτω, ενώ οι ειδήσεις τις περιόδου αν και ξαφνικές, είναι ευχάριστες, αυτή ακριβώς είναι η επιρροή που δέχεσαι από την Πανσέληνο που σχηματίζεται την Τρίτη. Το τρίγωνο Ερμή – Δία προσφέρει κάποιες χαρούμενες ειδήσεις που αφορούν τα οικονομικά της οικογένειας. Την Πέμπτη με την αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού να περιμένεις εκπλήξεις στα ερωτικά σου! Το Σαββατοκύριακο με το Τρίγωνο Άρη – Κρόνου λύνονται κάποια οικογενειακά προβλήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά μπορείς να τα πας πολύ καλά αυτή την εβδομάδα αρκεί να αποφύγεις τα παράπονα από πλευράς σου! Ξαφνικές ερωτικές εκπλήξεις σε συναρπάζουν καθώς οδεύουμε στα μέσα της εβδομάδας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου κλείνεις εκκρεμότητες, κάνεις κάποιες επαφές και βρίσκεσαι κερδισμένος. Η εβδομάδα είναι εξαιρετική για την άνοδο των οικονομικών σου!

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, οι ανασφάλειές σου κάνουν «πάρτι» αυτή την εβδομάδα αφού οι μέρες σε κάνουν να είσαι ανήσυχος για υποθέσεις που ήδη έχουν μεσολαβήσει και αφορούν κυρίως προσωπικά και οικονομικά ζητήματα, αυτή ακριβώς είναι η επιρροή που δέχεσαι από την Πανσέληνο που σχηματίζεται την Τρίτη. Το τρίγωνο Ερμή – Δία προσφέρει ωστόσο και κάποιες χαρούμενες συναντήσεις με πρόσωπα αγαπημένα. Την Πέμπτη με την αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού να αναμένεις κάποιες ξαφνικές οικονομικές εξελίξεις που θα σε φέρουν εκτός προϋπολογισμού! Το Σαββατοκύριακο με το Τρίγωνο Άρη – Κρόνου συζητάς και βρίσκεις λύσεις σε θέματα σχέσεων

Αισθηματικές Προβλέψεις

Νιώθεις αβεβαιότητα για τα αισθηματικά σου και παρόλο που κυριαρχεί το πάθος και ο ερωτισμός ξέρεις ότι η ερωτική ιστορία που έχεις κολλήσει είναι με σκαμπανεβάσματα και αυτό σου προκαλεί φόβο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η εβδομάδα θα έχει κάποιες αλλαγές που έστω και αν θα σε αποσυντονίσουν, μπορώ να πω ότι για σένα θα κριθούν καλές. Στα οικονομικά σου είσαι ευάλωτος και αγχωμένος.

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, αυτή την εβδομάδα επικεντρώνεσαι στις σχέσεις σου και θέλεις να κάνεις πιο ρομαντικό το κλίμα ανάμεσα σε σένα και στο άτομο που έχεις στη καρδιά σου, δεν παύει όμως να είσαι και αρκετά ευάλωτος ή και ανασφαλής αυτή ακριβώς είναι η επιρροή που δέχεσαι από την Πανσέληνο που σχηματίζεται την Τρίτη. Το τρίγωνο Ερμή – Δία προσφέρει χαρούμενες ειδήσεις για τα οικονομικά σου! Την Πέμπτη με την αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού θα έχεις ξαφνικά μηνύματα στα ερωτικά σου! Το Σαββατοκύριακο με το Τρίγωνο Άρη – Κρόνου βρίσκεις λύσεις για ζητήματα που σε πίεζαν ψυχολογικά το περασμένο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου υπάρχουν ξαφνικές αναπάντεχες εξελίξεις που σου δίνουν χαρά! Αν είσαι ελεύθερος, τότε να ξέρεις ότι μία νέα γνωριμία από εκεί που δεν το περιμένεις έρχεται για να αποτελέσει την έκπληξη της εποχής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να διατηρήσεις την ισορροπία στις συνεργασίες σου. Δίνονται λύσεις ως και το τέλος της εβδομάδας. Στα οικονομικά λαμβάνεις κάποια χαρούμενα νέα.

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμά σου αποσυντονίζεται, τρέχεις για όλους και για όλα, κουράζεσαι και προσπαθείς να μην απογοητεύσεις κανέναν αυτή ακριβώς είναι η επιρροή που δέχεσαι από την Πανσέληνο που σχηματίζεται την Τρίτη. Το τρίγωνο Ερμή – Δία προσφέρει χαρούμενα νέα που αφορούν τα αισθηματικά σου! Την Πέμπτη με την αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού συμβαίνουν ανατροπές στα οικονομικά σου! Το Σαββατοκύριακο με το Τρίγωνο Άρη – Κρόνου βρίσκεις την δύναμη και παίρνεις πρωτοβουλίες για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου οι μέρες είναι ιδανικές για να γυρίσεις σιγά – σιγά μία νέα σελίδα και να σταθεροποιήσεις μία σχέση σου! Νιώθεις ότι αυτά που επιθυμείς να γίνουν έχουν αρχίσει σιγά – σιγά και παίρνουν το δρόμο προς την υλοποίησή τους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου το διάστημα αυτό έχει αναβολές, καθυστερήσεις και μπερδέματα, προσοχή στις παρεξηγήσεις. Στα οικονομικά σου τα έξοδα που βγαίνουν είναι περισσότερα από ότι υπολόγιζες.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, ξεκινά μία εβδομάδα γεμάτη συναίσθημα, ρομάντζο και με εσένα να είσαι το πιο ευνοημένο ζώδιο της εβδομάδας. Η Πανσέληνος στους Ιχθείς είναι φανερό ότι σε ευεργετεί και σε κάνει ιδιαίτερα δημιουργικό αλλά και χαρούμενο. Το τρίγωνο Ερμή – Δία προσφέρει μία χαρούμενη οικογενειακή εξέλιξη που την περίμενες εδώ και καιρό! Αγοραπωλησίες ακινήτων ευνοούνται! Την Πέμπτη με την αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού βιώνεις κάποιες ανατροπές σε σχέσεις και σε συνεργασίες οι οποίες ωστόσο θα λυθούν καθώς οδεύουμε στο τέλος της εβδομάδας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα δεδομένα αλλάζουν και έστω αν αυτό δεν σε ικανοποιεί, είναι απαραίτητο να δώσεις χώρο για νέες αισθηματικές εξελίξεις που τώρα μπορούν να σε βγάλουν από κάθε μορφής αδιέξοδο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αξιοποίησε την δημιουργικότητά σου αυτή την εβδομάδα που θα σε βοηθήσει να έχεις πρόοδο στα επαγγελματικά. Στα οικονομικά παρουσιάζεις σημαντική άνοδο!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, διανύεις μία εβδομάδα γεμάτη νεύρα, όμως ίσως και εσύ από την πλευρά σου να είσαι αρκετά οξύθυμος και να ζητάς πολλά ετούτη την περίοδο. Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την προσωπική ζωή, αποτελούν την εστία έντασης ακριβώς είναι η επιρροή που δέχεσαι από την Πανσέληνο που σχηματίζεται την Τρίτη. Το τρίγωνο Ερμή – Δία προσφέρει ευκαιρίες μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον. Την Πέμπτη με την αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού αγχώνεσαι με τα οικονομικά της εργασίας. Το Σαββατοκύριακο με το Τρίγωνο Άρη – Κρόνου βάζεις στα σκαριά ένα μεγάλο σχέδιο που ήθελες εδώ και καιρό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου η εβδομάδα είναι γεμάτη γκρίνια και μουρμούρα, αλλά Τοξότη μου εσύ ευθύνεσαι για αυτό! Διέξοδος είναι οι νέες δραστηριότητες με το ταίρι σου ενώ αν είσαι ελεύθερος πες ναι σε προτάσεις από φιλικά πρόσωπα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι σημαντικό να μην πάρεις τώρα αποφάσεις εν βρασμώ! Το ξέρω ότι θα θυμώσεις με τις εξελίξεις που θα δημιουργηθούν, όμως αυτή η ένταση θα είναι παροδική! Στα οικονομικά βρίσκονται σημαντικές λύσεις!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η εβδομάδα που ξεκινά είναι γεμάτη ειδήσεις, μηνύματα και με εσένα να σκέφτεσαι πιο συναισθηματικά τις καταστάσεις γύρω σου, ακριβώς είναι η επιρροή που δέχεσαι από την Πανσέληνο που σχηματίζεται την Τρίτη. . Το τρίγωνο Ερμή – Δία προσφέρει ένα χαρούμενο νέο, μία θετική εξέλιξη σε επαγγελματικά και οικονομικά! Την Πέμπτη με την αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού απολαμβάνεις μεγάλες εκπλήξεις στα ερωτικά σου! . Το Σαββατοκύριακο με το Τρίγωνο Άρη – Κρόνου νιώθεις περισσότερη σιγουριά για την πορεία των στόχων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου η εβδομάδα είναι συναρπαστική, αφού φέρνει αναπάντεχες εξελίξεις που σε εξιτάρουν και σε βγάζουν από την ρουτίνα! Τόλμησε να ξεφύγεις από την σταθερότητα και την μονοτονία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δίνεις την δική σου μάχη η οποία και θα έχει επιτυχία! Η εβδομάδα προσφέρει λύσεις και ευκαιρίες στα οικονομικά!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η εβδομάδα είναι γεμάτη ανησυχία για τα οικονομικά σου αλλά και διάχυτο το αίσθημα της ανασφάλειας ακριβώς είναι η επιρροή που δέχεσαι από την Πανσέληνο που σχηματίζεται την Τρίτη. Το τρίγωνο Ερμή – Δία προσφέρει μία τυχερή στιγμή, ευνοϊκή πρόταση, σημαντική μετακίνηση ή γνωριμία ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο. Την Πέμπτη με την αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού συμβαίνουν ανατροπές οικονομικές που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Το Σαββατοκύριακο με το Τρίγωνο Άρη – Κρόνου σταθεροποιείς σχέδια και νιώθεις περισσότερη σιγουριά για τα επόμενα βήματά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου το κλίμα είναι καλό, αρκεί να διατηρήσεις κάποια όρια προκειμένου εσύ ο ίδιος να μην νιώσεις ότι καταπιέζεσαι και χάνεις την αυτονομία σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου συμβαίνουν αλλαγές και ανατροπές που σε κάνουν να αγχώνεσαι και για την πορεία των οικονομικών.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, μία εβδομάδα με ευφάνταστα σχέδια, αρκετές ευαισθησίες και πολύ ρομαντισμό ξεκινά, ακριβώς είναι η επιρροή που δέχεσαι από την Πανσέληνο που σχηματίζεται την Τρίτη στο δικό σου ζώδιο. Καλό είναι ωστόσο να διατηρείς κάποιες ισορροπίες και να μην παρασυρθείς από την παρορμητικότητά σου σε μεγάλα βήματα τα οποία δεν προσφέρουν ασφάλεια! Το τρίγωνο Ερμή – Δία προσφέρει μία ευκαιρία σημαντική στα οικονομικά σου! Την Πέμπτη με την αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού έχεις ξαφνική ερωτική συνάντηση που σε συναρπάζει. Το Σαββατοκύριακο με το Τρίγωνο Άρη – Κρόνου σε βοηθά να βρεις λύσεις σε μία οικονομική υπόθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου τα έχεις όλα αυτή την εβδομάδα : πάθος, ερωτισμό, ρομάντζο και εκπλήξεις, είναι βέβαιο ότι τα άστρα δεν θα σε αφήσουν ούτε στιγμή να νιώσεις μοναξιά ή στασιμότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου γίνονται σημαντικά βήματα και έχεις επικοινωνίες που φέρνουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Στα οικονομικά σου παίρνεις μία σημαντική ανάσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ