picasion.com
http://picasion.com/

«MITSIOU»: Ένα πρότυπο και βραβευμένο Κέντρο ξένων γλωσσών - Οι εγγραφές συνεχίζονται!

Γίνετε και σεις μέλος της όμορφης παρέας του Κ.Ξ.Γ. MITSIOU - Μάθε, κατανόησε, αγάπησε τη γλώσσα!

Στο Πρότυπο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «MITSIOU», στόχος μας είναι η ουσιαστική εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας και κατ' επέκταση η απόκτηση των «δυνατότερων» πτυχίων της αγοράς. Φιλοσοφία μας; Τα παιδιά όχι μόνο να μάθουν να μιλούν αγγλικά, αλλά να μυηθούν στην κουλτούρα του λαού, να την κατανοήσουν, να την αγαπήσουν πραγματικά, με φυσικό αποτέλεσμα την απόκτηση του πτυχίου! Αυτό επιτυγχάνεται με σύγχρονες μεθόδους εκμάθησης, που κάνουν την παρουσία του μαθητή στην τάξη διασκεδαστική και όχι καταναγκαστική.

Με το ELT Excellence Awards 2021 βραβεύθηκε το Κέντρο Ξένων Γλωσσών MITSIOU
Η μέθοδος διδασκαλίας και η εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας αντάμειψαν το Κέντρο Ξένων Γλωσσών MITSIOU με το βραβείο ELT Excellence Awards 2021, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Οι πρωτοβουλίες των καθηγητών και οι νέες ιδέες που εφαρμόζονται μέσα στην τάξη, προκαλούν όλους τους μαθητές -ακόμη κι αυτούς που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες- να συμμετέχουν, δοκιμάζοντας τις ικανότητές τους, παρουσιάζοντας στο τέλος ένα μοναδικό εκπαιδευτικό αποτέλεσμα που τους ικανοποιεί απόλυτα.


«Μια υπόσχεση που δώσαμε το 2011 στους μαθητές μας και κυρίως στους εαυτούς μας... ποτέ δε θα ακουστούν ξεροί γραμματικοί κανόνες μέσα στο σχολείο μας!! Έτσι γεννήθηκε η grammarland! Κάθε "κανόνας" και μια ιστορία, ένα σκετσάκι... γιατί τα αγγλικά είναι για όλους!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους εσάς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε τόσα χρόνια καθώς και στους μαθητές μας που δε σταματούν να μας εμπνέουν!
Μια καινούργια υπόσχεση... αυτό ήταν μόνο η αρχή!!
Καλώς ήρθατε στη Grammarland στο Mitsiou Κέντρο Ξένων Γλωσσών».

Και το Κέντρο Ξένων Γλωσσών MITSIOU δεν σταματάει εδώ... Οι καινοτομίες και οι εκπλήξεις συνεχίζονται και στη νέα σχολική χρονιάς. Μείνετε συντονισμένοι...
Οι εγγραφές συνεχίζονται! Γίνε και εσύ μέλος της όμορφης παρέας του Κ.Ξ.Γ. MITSIOU!

Κέντρο Ξένων Γλωσσών MITSIOU
Κονίτσης 18, Βέροια
☎Τηλέφωνα επικοινωνίας
2331029384 και 6988074096
Βρείτε μας στο facebook ΕΔΩ
Επισκεφθείτε και το blog μας ΕΔΩ

Διδάσκονται:
Αγγλικά - Γαλλικά - Γερμανικά - Ισπανικά - Ιταλικά - Ρώσικα

Διαθέτει:
Νηπιακά Τμήματα 5-6 ετών και Pre-junior

Προσφέρει:
- Δωρεάν συμμετοχή στις εξετάσεις TOEIC
- Έκπτωση 10% στη δεύτερη ξένη γλώσσα και στα αδέλφια
- Δωρεάν μεταφορά μαθητών
- Ειδικές τιμές στα μέλη του συλλόγου μονογονεϊκών οικογενειών

Επιλέγω το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «MITSIOU» γιατί προσφέρει:

• Σωστή εκμάθηση της ξένης γλώσσας μέσω βιωματικής και ομαδοκεντρικής διδασκαλίας, καθώς και ρήση διαδραστικού πίνακα.
• Απόκτηση άρτιας προφοράς, πλήρης εξοικείωση με την αγγλική γλώσσα, ανάπτυξη των νοητικών ικανοτήτων των παιδιών, δημιουργική απασχόληση με σκοπό την κατανόηση της έννοιας της κουλτούρας, του διαφορετικού και της πολυπολιτισμικότητας.
• Άρτια καταρτισμένους καθηγητές
• Ολιγομελή τμήματα
• Επικοινωνία των μαθητών μας με μαθητές άλλων διακεκριμένων Κέντρων Ξένων Γλωσσών από όλη την Ελλάδα μέσω αλληλογραφίας και skype
• Δανειστική βιβλιοθήκη και διαγωνισμούς ανάγνωσης βιβλίων
• Οργανωμένα τρίωρα διαγωνίσματα προσομοίωσης σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς
• Συμμετοχή σε εξετάσεις των Πανεπιστημίων του MICHIGAN και του CAMBRIDGE με σκοπό την απόκτηση έγκυρων και διαχρονικά καταξιωμένων πτυχίων
• Δημιουργικό παιχνίδι, τραγούδι και θέατρο για την πλήρη εξοικείωση των παιδιών με τη γλώσσα και τη δημιουργία συνεργασιών και δεσμών φιλίας
• Εξειδικευμένα τμήματα για παιδιά με δυσλεξία και άλλες μαθησιακές δυσκολίες

Μάθε ευχάριστα - Μάθε σωστά - Μάθε για πάντα!

Επιτυχόντες 2020 - 2021Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ