Quantcast

http://picasion.com/

Παρουσία Βοργιαζίδη ο Αγιασμός του 1ου ΓΕΛ και Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου - Λυκείου

Μήνυμα Δημάρχου Βέροιας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς
Με αφορμή την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς για τους μαθητές των βαθμίδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και την παρουσία του στον αγιασμό του 1ου ΓΕΛ Βέροιας και του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου - Λυκείου Βέροιας, ο Δήμαρχος Βέροιας απευθύνει το παρακάτω μήνυμα:




Μήνυμα Δημάρχου Βέροιας




«Από σήμερα όλοι οι μαθητές της Βέροιας και των Δημοτικών Ενοτήτων επιστρέφουν στα θρανία και στις αίθουσες διδασκαλίας. Βέβαια, το γεγονός της επιστροφής των μαθητών στα σχολεία πρέπει να συνδεθεί με την ασφάλεια και την προστασία παιδιών, εκπαιδευτικών και γονέων από την πανδημία του κορονοϊού, με τήρηση των μέτρων πρόληψης και με σεβασμό απέναντι στους κανόνες υγιεινής και προφύλαξης της υγείας όλων μας.

Αυτό το νέο ξεκίνημα ας αποτελέσει την ελπιδοφόρα αρχή της σχολικής χρονιάς. Με όνειρα και στόχους των παιδιών μας που αποτελούν τη σημαντικότερη αχτίδα φωτός για το μέλλον.

Το ταξίδι της γνώσης και των αξιών συνοδεύεται πάντα με θυσίες και κόπους. Συνοδοιπόροι αυτής της διαδρομής είναι οι δάσκαλοι, οι καθηγητές και οι γονείς που καλούνται να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες και τα νέα δεδομένα με δύναμη και επιμονή.

Σαν Δημοτική Αρχή βρισκόμαστε κοντά στις ανάγκες που παρουσιάζονται στα σχολεία της Βέροιας ώστε αυτά να καθίστανται λειτουργικά και αποτελεσματικά με θετικό αντίκτυπο στην καθημερινότητα και στο επίπεδο της γνώσης των μαθητών. Στόχος όλων είναι σχολεία ποιοτικά, ανταγωνιστικά και αναβαθμισμένα για να παρέχουν το επίπεδο της μόρφωσης που όλοι δικαιούνται.

Ευχή όλων μας είναι η σχολική χρονιά που ξεκινά να εξελιχθεί μέσα σε συνθήκεςασφάλειας, υγείας για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα προκειμένου να επισφραγιστεί με δημιουργία και πρόοδο».

Καλή Σχολική Χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ