Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (13/9 - 19/9)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη όψη Αντίθεσης του Ήλιου που βρίσκεται στη Παρθένο και του Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Παρασυρόμαστε σε ψεύτικες συμπεριφορές και έχουμε την τάση να προσπαθούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε, ακόμα και με παρασκηνιακούς τρόπους. Οι αυταπάτες και οι εξιδανικεύσεις σε πρόσωπα, καταστάσεις, σχέσεις και γεγονότα, φέρνουν απομυθοποιήσεις και απογοητεύσεις! Υπάρχει γενική αβεβαιότητα και ωραιοποίηση των καταστάσεων, αλλά και αποκαλύψεις που θα μας στεναχωρήσουν.

♈ Κριός

Γενικά

Καλωσορίζεις την εβδομάδα ανήσυχος αλλά και λίγο αποσυντονισμένος ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν την εργασία σου όπου έως και την Τρίτη βρίσκεσαι σε αβεβαιότητα και άγχος. Προσπάθησε να αποφύγεις την ασυνέπεια ενώ καλό είναι να μην αφήνεις για αύριο, αυτό που μπορείς να ολοκληρώσεις σήμερα. Στα επαγγελματικά αναμένονται κατακτήσεις και επιτυχίες, ιδιαίτερα καθώς οδεύουμε την Παρασκευή. Στον ερωτικό τομέα κυριαρχεί το πάθος αλλά και η αβεβαιότητα, ευνοούνται όμως οι συζητήσεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον Ερμή από το Ζυγό η επαφή σου με το άτομο που σε ενδιαφέρει βελτιώνεται, κουβεντιάζεται μαζί και βρίσκεται κοινό σημείο αναφοράς. Ο ερωτισμός χτυπά κόκκινο όμως εσύ για κάποιο λόγο θέλεις κάτι παραπάνω από αυτό που σου προσφέρεται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συγκροτήσου και μην αφήνεις δικαιολογίες και λάθη να πάνε πίσω τα εργασιακά σου! Η Παρασκευή με το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα είναι ιδανική για να έχεις επαγγελματική επιτυχία ! Στα οικονομικά είσαι ζορισμένος!

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η εβδομάδα ξεκινά με ονειροπόληση, σχέδια, με ευσυγκίνητη διάθεση από την πλευρά σου και τον ρομαντισμό σου να είναι τονισμένος! Οι δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας σε κάνουν να βρίσκεσαι στο δικό σου ροζ συννεφάκι και να μην θέλεις να ασχοληθείς με τίποτα άλλο πέραν από ότι σε εκφράζει και σου δίνει χαρά! Επιτυχία έχεις μέσα από σπουδές, ή από κάποιες απαντήσεις που περιμένεις. Προς το τέλος της εβδομάδας το τετράγωνο της Αφροδίτης απόν Σκορπιό με τον Κρόνο από τον Υδροχόο σου σφίγγει τα λουριά για τα οικονομικά του σπιτιού, όμως αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 28 Απριλίου θα περάσεις και κάποιες οικονομικές πιέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό προκαλεί μεγάλες συγκινήσεις στα αισθηματικά σου, έχεις ανάγκη από την ζεστασιά και την συντροφικότητα όμως στην πορεία της εβδομάδας το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου σου δίνει το μήνυμα ότι πρέπει να μάθεις από τα λάθη του χτες και να προχωρήσεις μπροστά πιο ώριμα κάνοντας πιο σταθερές επιλογές. Πιο κερδισμένος αυτή την εβδομάδα τα αισθηματικά είσαι εσύ του 3ου δεκαημέρου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές συζητήσεις που θα κάνεις αυτή την εβδομάδα θα φέρουν καλά αποτελέσματα, κλείσε σιγά – σιγά εκκρεμότητες εγγράφων πριν γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής! Στα οικονομικά σου υπάρχουν έντονες ανησυχίες και περιορισμοί!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βρίσκει ευσυγκίνητο και μπερδεμένο, αφού η αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα σε επηρεάζει άμεσα. Θυμήσου ότι ως και την Τρίτη είναι απαραίτητο να μείνεις συγκεντρωμένος και οργανωμένος σε κάθε τι που έχεις να διεκπεραιώσεις και να αποφύγεις τις αναβολές, ή κάποιες στιγμές και τις αυταπάτες που μπορεί να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδο! Βελτίωση αναμένεται στα οικονομικά ως και την Παρασκευή, ως το τέλος της εβδομάδας ευνοείσαι για να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα άσκησης ή διατροφής!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ερμής από το Ζυγό συνεχίζει να προσφέρει τις ευκαιρίες για ερωτικές επικοινωνίες και συναντήσεις που θα σου αρέσουν πολύ! Μην βιάζεσαι αυτή την εβδομάδα όμως να καταλήξεις σε συμπεράσματα γιατί μπορεί να πέσεις σε λάθη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα δεν είναι ιδανική για επαγγελματικές ενάρξεις ή για αλλαγές που αφορούν την εργασία σου! Μελέτησε όλα τα δεδομένα και άφησε για λίγο αργότερα τις τελικές αποφάσεις. Στα οικονομικά σου παίρνεις σημαντική ανάσα!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η εβδομάδα ξεκινά με την αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα, η οποία σε εσένα προκαλεί επικοινωνιακό κομφούζιο, με το τηλέφωνο να χτυπά ακατάπαυστα, την μία στιγμή για να σου αναβάλουν σχέδια, την άλλη από αδιακρισία, και αρκετές στιγμές εσύ θα βρίσκεσαι μπερδεμένος και αναποφάσιστος! Από την Τετάρτη οι διαθέσεις αλλάζουν και μπορώ να πω ότι έχεις τις ευκαιρίες να προχωρήσεις επιτυχώς σε σχέσεις και σε συνεργασίες που θα έχουν κάτι σημαντικό να σου προσφέρουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από το Σκορπιό ευνοεί την αισθηματική σου ζωή, έστω και αν είσαι καχύποπτος, επιφυλακτικός ή και μπερδεμένος. Σχέση που έχει δοκιμαστεί στο χρόνο θα έχει μία πολύ καλή πορεία! Τα νέα φλερτ μπορεί να έχουν αργή εξέλιξη αλλά υπόσχονται πολλά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι σε δίλημμα, ή λαμβάνεις και κάποιες ειδήσεις που σε συγχύζουν . Προσοχή σε υπογραφές και συμφωνίες γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή! Στα οικονομικά η εβδομάδα είναι αρκετά περιοριστική και στάσιμη!

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, στο ξεκίνημα της εβδομάδας είσαι κάπως πεσμένος ψυχολογικά, εντείνονται οι φόβοι και οι ανασφάλειες σου τόσο για τα οικονομικά σου, τα οποία καθυστερούν να εξελιχθούν, όσο και για τις προσωπικές σου σχέσεις οι οποίες είναι αβέβαιες και κάποιες ιστορίες επαναλαμβάνονται. Η εργασία σου αποδίδει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και έχεις επιτυχία! Ζητήματα που αφορούν τις προσωπικές και οικογενειακές σου υποθέσεις αποτελούν ένα βραχνά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν είναι και αρκετά γενναιόδωρη η εβδομάδα για τα αισθηματικά σου, ίσως γιατί διαπιστώσεις ότι μία ερωτική ιστορία του παρελθόντος έχει λήξει, έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της και αυτό σου προκαλεί απογοήτευση. Προσπάθησε αυτό το διάστημα να δεις τις αισθηματικές καταστάσεις πιο ρεαλιστικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν ειδήσεις που σε χαροποιούν ενώ ισχυροποιείται κατά κάποιο τρόπο η θέση σου! Στα οικονομικά σου υπάρχουν αστάθειες και καθυστερήσεις, μην γοητεύεσαι από το περιτύλιγμα, να κοιτάς πάντα την ουσία και την χρησιμότητα σε κάθε επιλογή που αφορά τα οικονομικά.

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, η εβδομάδα ξεκινά με τον Ήλιο από το ζώδιο σου να σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα και νιώθεις ότι κάποιες επιθυμίες που διατηρούσες για σχέσεις και για συνεργασίες σου μένουν στάσιμες, πηγαίνουν πίσω, καθυστερεί η υλοποίησή τους ή μπορεί να βλέπεις ότι ένα άτομο δεν σου ήταν φερέγγυο έτσι όπως περίμενες. Από την Τετάρτη και μετά η τάση της πλάνης υποχωρεί και ως την Παρασκευή αναμένεται να βρεις το κέφι σου και να περάσεις όμορφες στιγμές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου τη μία στιγμή μπορεί να πλέεις σε πελάγη ευτυχίας, την άλλη να αισθάνεσαι ότι έχει παιχτεί πίσω από την πλάτη σου το χειρότερο ψέμα! Μην ονειροβατείς και προσπάθησε να μην πέφτεις θύμα ανθρώπων που στην ουσία δεν ξέρουν τι θέλουν από εσένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η εβδομάδα είναι ιδανική για ανασυγκρότηση και κλείσιμο εκκρεμοτήτων. Απόφυγε νέες συνεργασίες και προσπάθησε να ανεξαρτητοποιηθείς από ανθρώπους που πάνε πίσω τα σχέδιά σου! Συζητήσεις για τα οικονομικά φέρνουν καλά νέα!

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, η νέα εβδομάδα σε βρίσκει με τον Άρη να κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο σου επομένως μπαίνεις σε μία απόλυτα δυναμική περίοδο εξελίξεων και γεγονότων! Είναι η ώρα να πάρεις πρωτοβουλίες, να τολμήσεις αυτό που φοβόσουν , να διεκδικήσεις αυτό που πάντα ήθελες. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας νιώθεις κάπως μπερδεμένος και ανασφαλής στα εργασιακά σου, όμως η πορεία της εβδομάδας σου επιφυλάσσει κατακτήσεις και χαρούμενες ειδήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν αποφύγεις την κόντρα και τον καβγά και χρησιμοποιήσεις το ταλέντο της διπλωματίας – που το έχεις έμφυτο – τότε στα αισθηματικά σου θα απολαύσεις το πάθος και τον ερωτισμό! Μην ζητάς περισσότερα από αυτά που μπορεί κάποιος άνθρωπος να έχει να σου προσφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι σε δίλημμα για αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, όμως ως την Τετάρτη καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές αλλαγές. Στα οικονομικά σου είσαι ζορισμένος εξαιτίας λανθασμένων επιλογών του παρελθόντος.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η Αφροδίτη έχει εισέλθει στο ζώδιου και πραγματικά λάμπεις, ενώ μπορείς να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα ομορφιάς αλλά και βελτίωσης της εικόνας σου. Αυτή την εβδομάδα ωστόσο το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Κρόνο σε επιβαρύνει με οικονομικές πιέσεις που αφορούν την οικογένεια, είτε και εσύ βρίσκεσαι σε μία περίοδο που αναμασάς προβλήματα του παρελθόντος χωρίς να αφήνεις στον εαυτό σου πολύ ελεύθερο χώρο για μία νέα πορεία! Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού σου εφιστά την προσοχή σε κρυφές, παρασκηνιακές καταστάσεις και κουτσομπολιά που τώρα μπορεί να εκδηλωθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι η στιγμή που πρέπει να αφήσεις τις πληγές στην άκρη, να αποδεχθείς κάποιες καταστάσεις και να επιλέξεις αυτό που θα σου δώσει και πάλι χαρά στην ζωή και στα αισθηματικά σου! Η εβδομάδα έχει σκληρές συνειδητοποιήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπαίνεις σε μία απαιτητική περίοδο για τα επαγγελματικά σου, όπου ναι μεν θα κουραστείς αλλά στην πορεία θα καταφέρεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα! Στα οικονομικά σου η εβδομάδα είναι ευεργετική!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, αυτή την εβδομάδα αλλού πατάς, αλλού βρίσκεσαι και φαίνεται ότι είσαι συναισθηματικά ευάλωτος και επιρρεπής στα λάθη! Υπάρχουν ζητήματα που αφορούν την προσωπική ζωή, την οικογένεια ή και την συναισθηματική σου κατάσταση που σε μπερδεύουν αυτό τον καιρό! Στα οικονομικά σου αναμένεται να έχεις μία σημαντική βελτίωση προς το τέλος της εβδομάδας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα συγκράτησε τα μεγάλα λόγια και τις μεγάλες δηλώσεις γιατί κάποια πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνονται! Αυτό το διάστημα αναμένεται να βρεθείς μπλοκαρισμένος σε έναν αδιέξοδο έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δείξε προσοχή στην επιπολαιότητα και την βιασύνη στα επαγγελματικά, κάποιες προτάσεις που θα σου γίνουν θα είναι παγίδα! Στα οικονομικά θα δεχθείς σημαντική βελτίωση!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και από αυτή την θέση σου βάζει «γκάζια» να προχωρήσεις μπροστά προς ένα καλύτερο επαγγελματικό αύριο! Δίνεις τον δικό σου αγώνα για να προχωρήσεις την καριέρα σου ένα βήμα παρακάτω! Ως και την Τρίτη ωστόσο καλό είναι να προσέχεις που μοιράζεσαι τις σκέψεις και τα νέα σου! Στα οικονομικά για την ώρα είσαι αρκετά πιεσμένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα είναι ούτε κρύο αλλά ούτε και ζέστη για τα αισθηματικά σου! Αν είσαι ήδη σε μία σχέση μπορείς να συντηρήσεις το ήδη υπάρχον κλίμα με το ταίρι σου, αν είσαι χωρίς σχέση δεν θα υπάρξει κάποια εντυπωσιακή αλλαγή / εξέλιξη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να πετύχεις πολλά αρκεί να δραστηριοποιηθείς άμεσα. Στα οικονομικά σου το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου προκαλεί προσωρινές πιέσεις !

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, από τη μία πλευρά ανοίγεις τα φτερά σου προς νέους ορίζοντες και κατευθύνσεις , βρίσκεις και πάλι την θετική σου ενέργεια και την αισιοδοξία και οι μέρες σου γεμίζουν δραστηριότητες. Από την άλλη πλευρά δεν λείπει το άγχος για τα οικονομικά, η αστάθεια για τις πληρωμές που έχεις να κάνεις, αλλά και ένα αίσθημα ανικανοποίητου και στα ερωτικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σου εφιστά την προσοχή να μην κάνεις τα ίδια λάθη με κάποτε. Σκέψου ποιοι είναι οι στόχοι σου και τι θέλεις για την πορεία μίας σχέσης ή και των ερωτικών σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά είναι μία πολύ καλή περίοδος για να αποκτήσεις μία νέα τεχνογνωσία ή να κάνεις βήματα επέκτασης. Στα οικονομικά είσαι φανερά προβληματισμένος!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, η εβδομάδα σου ξεκινά με εσένα να κάνεις όνειρα, σχέδια, αλλά και να είσαι πολύ ευαισθητοποιημένος για θέματα που αφορούν τις σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες σου! Προσπάθησε να μην ωραιοποιείς καταστάσεις και ανθρώπους για να μην μπεις από μόνος σου στο ρόλο του θύματος! Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού προκαλεί ένταση και ανησυχία για ζητήματα οικονομικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου τα πάντα φαντάζουν τέλεια και ονειρικά, είναι όμως; Αυτό θα εξαρτηθεί από την επιλογή που έχεις κάνει! Καλό είναι αυτό το διάστημα να απολαμβάνεις την στιγμή αλλά να κρατάς και μικρό καλάθι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου έχεις μεγάλες βλέπεις και μεγάλα όνειρα και μπορώ να πω ότι κάποια από αυτά θα τα κάνεις πράξη, δεν είναι όμως τώρα η κατάλληλη στιγμή! Στα οικονομικά μην ανοίγεσαι περισσότερο από όσο μπορείς να υποστηρίξεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ