Quantcast

http://picasion.com/

Με συμμετοχή της Ημαθίας το «Happy Day» στον ALPHA

Με επιτυχία επέστρεψε στην πρωινή ζώνη του Alpha η Όλγα Λαφαζάνη. Η όμορφη Ημαθιώτισσα παρουσιάστρια επανέρχεται ανανεωμένη με γεμάτες τις μπαταρίες της, για να μας κρατήσει συντροφιά τα πρωινά για 9η τηλεοπτική σεζόν. Η κεντρική παρουσιάστρια του «Happy Day» είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία καλημερίζει τους τηλεθεατές ένα τέταρτο νωρίτερα, στις 07:45 και δίνει το έναυσμα για μία χαρούμενη ημέρα. Μαζί τους βρίσκονται ο Δημήτρης Παπανώτας, η Τίνα Μεσσαροπούλου, ο Κώστας Φραγκολιάς, ο Γιώργος Σατσίδης και ο Λευτέρης Μητσόπουλος. Η εκπομπή παρουσιάζει όλα τα life style news της εγχώριας και διεθνούς showbiz.

Ο Δήμος Βερύκιος σταθερά αναλύει την επικαιρότητα και δίνει τον παλμό της ημέρας για τις πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις που θα ακολουθήσουν. Στην αρχισυνταξία της εκπομπής για 9η σεζόν βρίσκεται η Μαίρη Παλιαλέξη, ενώ τη σκηνοθεσία ο Κώστας Γρηγοράκης.

Η γνώριμη παρέα φίλων που μας κρατά συντροφιά στο ξεκίνημα της ημέρας όλα αυτά τα χρόνια με θετική ματιά, είναι και πάλι μαζί μας. Γιατί όταν ξεκινάμε την ημέρα με χαμόγελα και φίλους, η μέρα μας γίνεται πιο Happy!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ