Quantcast

http://picasion.com/

5 +1 cool outfits για τo Σαββατοκύριακο

Ο Σεπτέμβρης φέρνει πάντα έναν αέρα ανανέωσης που μεταφράζεται στην γκαρνταρόμπα μας. Και ενώ το μεσογειακό φθινόπωρο δεν χαρακτηρίζεται από χαμηλές θερμοκρασίες, ο μεταβατικός καιρός αποτελεί προνομιακό πεδίο για να γίνει το καθημερινό ντύσιμο πιο ενδιαφέρον. Τα φορέματα κερδίζουν σε μήκος και γίνονται αέρινα μάξι, τα μακρυμάνικα πουκάμισα επιστρέφουν αλλά φοριούνται ανοιχτά, οι βερμούδες παρατείνουν τον χρόνο ζωής τους για λίγο ακόμη και τα μίνι είναι ιδανικά για την εποχή.

Ο μεταβατικός φθινοπωρινός καιρός, λοιπόν, σας επιτρέπει να κινείστε ενδιάμεσα από τις τάσεις και τις εποχές και σας δίνει απόλυτη στιλιστική ελευθερία. Οι γυναίκες της μόδας συνδυάζουν τώρα τα καλοκαιρινά τους ρούχα με πιο χειμωνιάτικα, και κάνουν πρωτότυπους συνδυασμούς που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.

Με μια γρήγορη ματιά στο Instagram, διαλέξαμε 5 +1 fashionable και chic ντυσίματα που μπορείτε να δοκιμάσετε το Σαββατοκύριακο για να ανανεώσετε το στιλ σας!

Λευκό πουκάμισο + λιλά υφασμάτινο παντελόνι + μαύρη τσάντα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ