Quantcast

http://picasion.com/

Κριτική Τόλκα στην κυβέρνηση: «Πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι»

Συνεχίζει την έντονη αντιπολίτευση ο Άγγελος Τόλκας. Ο Βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ με νέα δήλωσή του, αναφέρεται στο μίνι-λοκντάουν που επιβλήθηκε στο νομό μας και καυτηριάζει την κυβέρνηση της ΝΔ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως οφείλει να δώσει εξηγήσεις γιατί δεν σχεδίασε και δεν εφάρμοσε κανένα προληπτικό μέτρο. Διαβάστε αναλυτικά την δήλωσή του:
 
«Μίνι - λοκντάουν από σήμερα το πρωί στην Ημαθία, η οποία εξακολουθεί δυστυχώς να παραμένει πολύ υψηλά σε ποσοστά κρουσμάτων. Ακριβώς ό,τι έγινε πριν από ένα χρόνο με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα.

Η Κυβέρνηση της ΝΔ οφείλει να εξηγήσει γιατί δε σχεδίασε και δεν εφάρμοσε κανένα προληπτικό μέτρο.

Οφείλει να εξηγήσει γιατί δε στήριξε και δε στηρίζει τα νοσοκομεία μέσα σε αυτές τις συνθήκες, που ήταν σχεδόν αναμενόμενες, ενώ το μόνο μέτρο που λαμβάνει είναι η αναστολή εργασίας και κατά συνέπεια η αποδυνάμωση των δομών υγείας.

Έχει υποχρέωση να εξηγήσει στη μαθητική κοινότητα, γονείς και δασκάλους, στους εργαζόμενους της εστίασης, στους μικροεπαγγελματίες αλλά και στο σύνολο της κοινωνίας μας τι μέτρα λαμβάνει για τον περιορισμό της διασποράς, την προστασία των πολιτών, τη στήριξη της οικονομίας της Ημαθίας.

Η απουσία πρόληψης, σχεδιασμού, ιχνηλάτησης του ιού και παρακολούθησης της εξέλιξής του οδηγεί στην αγαπημένη τακτική της κυβέρνησης «πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι».

11 σχόλια:

  1. Αυτός ξέρει από (δεν βολεύει κεφάλι, φεύγει κεφάλι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παιρνω μισθουλακια , δινω διαλεξεις στα ανθρωπακια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν μπορούσες θα τα έπαιρνες και εσύ ανθρωπάκι.

      Διαγραφή
  3. Πάλι καλά που ο νομός μας έχει έναν βουλευτή σαν τον κύριο Τόλκα. Πυλώνας σταθερότητας και πολιτικής ηθικής. Εργασιομανής. Με δική του άποψη και όχι ότι του ορίζει το εκάστοτε κόμα στο οποίο βρίσκεται κάθε φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΥΡΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γερά σύντροφε μην προλάβουν και αυτώσουν. Με τα λεφτά δεν μας ειπες όμως. Εντάξει; Στην ελεύθερη Ελλάδα, στο βουνό, περιμένουν προμήθειες. Κύρια φαρμακευτικό υλικό και προσωπικό. Απο γιατρούς πλαστικοί χειρούργοι λείπουν . Απο αδελφές , δόξα τω Θεώ. Γέμισε ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχουμε υπουργό και δεν έδωσε αυτά τα χρήματα που άξιζαν η αγρότες
    Ψυχούλα κανε κάτι Άγγελε Βγες και υποστήριξε το αγροτικό κόσμο
    αυτή μόνο σε συναιτερισμους ξέρουν να πάνε και να φεύγουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αρε Φρόσω έφυγες εσυ και ήρθε ο ν τεμπέλης να χωρτασουμαι θεωρία αντί για φωτό δημοσιεύσει τα ένσημα απο την δουλεια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστουμε κ. γυρολόγε του ΠΑΣΟΚΙΝΑΛΟΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ