Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εξώφυλλο σε περιοδικό του Ντουμπάι η Μπέλλα

Εντυπωσιακή φωτογράφιση για editorial μόδας

Τα φτερά της στο εξωτερικό έχει ανοίξει τα τελευταία χρόνια η Ιωάννα Μπέλλα. Η Σταρ Ελλάς 2018 που εκπροσώπησε τη χώρα μας και στον διαγωνισμό ομορφιάς για Μις Υφήλιος ταξιδεύει συχνά και συνεργάζεται πια με μεγάλα πρακτορεία μοντέλων και στο εξωτερικό. Πριν από λίγους μήνες μάλιστα, μέσω του πρακτορείου της Ιnfinity Debut Management που έχει την έδρα του στο Ντουμπάι, η Βεροιώτισσα καλλονή έκανε μια εντυπωσιακή φωτογράφιση για το περιοδικό μόδας και ομορφιάς Ellements Magazine. 

Η φωτογράφιση έγινε για το τεύχος του Μάη 2021 και η Ιωάννα Μπέλλα με ανοιξιάτικη ροζ διάθεση πόζαρε στον φωτογραφικό φακό και εντυπωσίασε. Η ίδια δημοσίευσε το εξώφυλλο του περιοδικού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ωστόσο, το πρακτορείο της είχε κάνει μια αντίστοιχη δημοσίευση με περισσότερες λήψεις από το photo shοoting τον περασμένο Μάη.


Ακόμη, σε πιο χειμωνιάτικη διάθεση, η Ιωάννα Μπέλλα έκανε αυτές της μέρες και μια φωτογράφιση για το editorial του αυστριακού L’ Officiel.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ