Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δεύτερη θέση για τον Φίλιππο στο τουρνουά μπάσκετ που διεξήχθη στον Βόλο

Τη δεύτερη θέση στο τουρνουά που διεξήχθη το διήμερο 18-19/9 στον Βόλο κατέκτησε η ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου, καθώς ηττήθηκε από την ομάδα του Βιολογικό Χωριό ΑΣ Καρδίτσας με 83-63 στον τελικό. Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με αντίπαλο μια ομάδα η οποία αγωνίζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία και συγκαταλέγεται μεταξύ των φαβορί για την άνοδο στην Basket League. Το τουρνουά αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον προπονητή Χριστόφορο Κουρουζίδη να τεστάρει την ετοιμότητα των παικτών του 3 εβδομάδες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα. Σημειωτέον ότι η ομάδα μας αγωνίστηκε χωρίς τους Ελευθεριάδη, Πιλκούδη και Μόρα λόγω προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετωπίζουν.

Στο πρώτο παιχνίδι του διημέρου η ομάδα μας νίκησε τον τοπικό Ολυμπιακό Βόλου (ομάδα Β´ Εθνικής) με 71-33, ενώ η ομάδα της Καρδίτσας επιβλήθηκε επί της έταιρης ομάδας του Βόλου, της Νίκης. Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές, τους χορηγούς και τους συντελεστές του τουρνουά για την τιμητική τους πρόσκληση προς την ομάδα μας και να ευχηθούμε στις υπόλοιπες 3 ομάδες που συμμετείχαν καλή επιτυχία ενόψει της έναρξης των πρωταθλημάτων της σαιζόν 2021-22.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ