Quantcast

http://picasion.com/

Παντρεύτηκε στη Φλωρεντία η Αθηνά Βαφείδου

Θρησκευτικός γάμος και μανούλα για δεύτερη φορά

Τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Άγγελο Αγγέλου, ανέβηκε η Αθηνά Βαφείδου. Ένα χρόνο περίπου μετά τον πολιτικό τους γάμο στο Δημαρχείο της Αθήνας και την αποκάλυψη της πρώτης της εγκυμοσύνης, το ζευγάρι ενώθηκε και με θρησκευτικό γάμο, ο οποίος έγινε μεταξύ πολύ λίγων ατόμων, στενών συγγενών και φίλων, σε ορθόδοξη εκκλησία στη Φλωρεντία, ενώ ακολούθησε γεύμα σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.


Εικόνες από τον γάμο ανέβασε η ίδια η Αθηνά σήμερα σε stories στον λογαριασμό της στο Instagram, αποκαλύπτοντας παράλληλα και την δεύτερη εγκυμοσύνη της, χαϊδεύοντας την κοιλίτσα της μέσα στο αυτοκίνητο που την πήγαινε στην εκκλησία! Εγκυμοσύνη που δεν αποτέλεσε και μεγάλη έκπληξη για τους followers της, καθώς από την πρώτη στιγμή που γέννησε τον Μιχαήλ - Άγγελο, η γνωστή Βεροιώτισσα δεν έκρυψε την επιθυμία της να αποκτήσει άμεσα και δεύτερο παιδί. Ωστόσο κράτησε μυστική την ημερομηνία του γάμου και το wedding look της οικογένειας, καθώς παρά τις ερωτήσεις που δεχόταν κατά καιρούς, δεν αποκάλυψε τίποτα... για το μάτι!


Τι επέλεξε τελικά για την ξεχωριστή αυτή ημέρα; Ένα full lace νυφικό με ουρά, σε γραμμή mermaid και μπούστο καρδιά και λευκές κλειστές γόβες. Για τα μαλλιά της επέλεξε μια sleek, χαμηλή αλογοουρά με χωρίστρα στη μέση, ενώ για το μακιγιάζ, smokey eyes και φυσικά χείλη. Ο Άγγελος επέλεξε ένα κλασσικό μαύρο κοστούμι, με γιλέκο, λευκό πουκάμισο και παπιγιόν, ασορτί με τον μικρό Μιχαήλ - Άγγελο που έκλεψε όλα τα βλέμματα.

Αθηνά και Άγγελε να ζήσετε ευτυχισμένοι και με το καλό να έρθει και το δεύτερο μωράκι σας!

Δείτε φωτογραφίες:










10 σχόλια:

  1. Γιατί συγνώμη κιόλας εκκλησίες δεν έχουμε στην Ελλάδα, πολλά έξοδα και με κοβιτ να κυκλοφορεί ελεύθερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια είναι η κυρία με τις πλαστικές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Αθήνα βαφιδου ποια είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σπουδαίο νέο συγκινήθηκαμε ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο κοστίζει μια ανάρτηση αυτοπροβολης αυτού του μεγέθους με 10 Φ/Τ καλό είναι να γνωρίζουμε, περίπου? Άνθρωποι είμαστε και εμείς μπορεί να την ψωνίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαμά μου θα φάω όλο το φαγητό μου...
    Τι είναι τούτη,τρόμαξα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ