«Πάνω από 1,3 δισ. ευρώ την επόμενη επταετία στην Κ. Μακεδονία»
«Από την πρώτη στιγμή, η Ένωση εργάστηκε ακατάπαυστα για να εκμεταλλευτεί στο έπακρον όλα τα όπλα στο οπλοστάσιο της για την θωράκιση της Ευρωπαϊκής οικονομίας.
Πρώτον, θεσμοθέτησε ένα προσωρινό, ευέλικτο πλαίσιο ανταγωνισμού που επέτρεψε στα Κράτη Μέλη να παρέχουν ρευστότητα 2.5 τρις ευρώ στις επιχειρήσεις τους.
Δεύτερον, δημιούργησε ένα νέο πρόγραμμα αξίας 100 δις. ευρώ το λεγόμενο SUREγια την στήριξη/επιδότηση της απασχόλησης, το οποίο παρείχε στήριξη στην Ελλάδα ύψους άνω των 5 δις. ευρώ μέσω του προγράμματος ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ.
Τρίτον, ενεργοποίησε για πρώτη φορά την ρήτρα αναστολής των δημοσιονομικών κανόνων έως το 2022, δίνοντας στις κυβερνήσεις την ελευθερία να στηρίξουν όσο χρειαζόταν τις οικονομίες τους με μέτρα που έως σήμερα συνολικά υπερβαίνουν το μισό τρις. ευρώ.
Τέταρτον, παρείχε έως το τελευταίο διαθέσιμο ευρώ από τον πολυετές Ευρωπαϊκό προϋπολογισμό του 2014-20 ως στήριξη σε επιχειρήσεις και εργαζομένους, φτάνοντας συνολικά τα 70 δις. ευρώ, εκ των οποίων 8 δισ. ευρώ για την χρηματοδότηση 100 000 μικρών επιχειρήσεων», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προώθηση του Ευρωπαϊκού τρόπου ζωής, Μαργαρίτης Σχοινάς.
Εδώ δεν μπορούν να ενώσουν μία Πατρίδα με μία Κουλούρα....
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα το κάνουμε λιανά. 1,3 δις για 7 χρόνια σημαίνει 216 εκατομμύρια το χρόνο, τα οποία αντιστοιχούν σε 1,9 εκατομμύριο κατοίκους της περιφέρειας Κ. Μακεδονίας. Ούτε λίγο ούτε πολύ 113,68 ευρώ ανά κάτοικο. Στην πραγματικότητα βέβαια ούτε καν αυτά θα παρει κάποιος, μιας και προορίζονται για την αγορά γερμανικών ανεμιστήρων για τις βουνοκορφές. Πρόκειται λοιπόν για μια ενέργεια που θα συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της πατρίδας μας.
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ γη της Επαγγελιας... Και η Ανεργια στα υψη.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο ταξιμο δεν έχει κόστος,αυτοί που θα τα πάρουν είναι προκαθορισμένοι,απλώς περιμένανε λίγα χρόνια λόγω αριστερής παρένθεσης.
ΑπάντησηΔιαγραφή