Quantcast

http://picasion.com/

Αντιπαράθεση για τα εμβόλια μεταξύ Ευαγγελάτου και πολύτεκνης μητέρας από τη Βέροια

- «Γιατί βγάζετε εμένα και όχι επιστήμονες»;
- «Δεν σας στηρίζω καθόλου»
Μια έντονη τηλεοπτική αντιπαράθεση σημειώθηκε στον σταθμό του MEGA μεταξύ του Νίκου Ευαγγελάτου και μιας μητέρας από τη Βέροια. Η κ. Μένη Καρυώτη, μητέρα τριών παιδιών και ανεμβολίαστη υγειονομικός που βγήκε σε αναστολή, φιλοξενήθηκε από την εκπομπή «Live News» και εξέφρασε την δική της άποψη, όσον αφορά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στην χώρα μας.

Αρχικά η πολύτεκνη μητέρα είπε: «Εάν δεν πείστηκαν οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς ομάδες που έπρεπε να εμβολιαστούν, θα την πληρώσουν τα παιδιά; Συχνά-πυκνά στα ΜΜΕ, καλούν μητέρες ή γενικά πολίτες να αντιμετωπίσουν γιατρούς, γυρολόγους, όπως τους αποκαλεί μερίδα του κόσμου.

Συνήθως αυτό που ακούνε είναι ειρωνείες, σχόλια τύπου μην διαβάζετε το ιντερνέτ, χαρακτηρισμούς όπως αρνητές κτλ.

«Γιατί βγάζετε στο παράθυρο μία μητέρα και δεν βγάζετε κάποιους από τους διακεκριμένους επιστήμονες, τον κ. Ιωαννίδη, τον κ. Γάκη, τον κ. Φαρσαλινό να σας λύσουν τις απορίες. Καταλαβαίνουμε πολύ καλά για ποιον λόγο μας καλείτε: Για να κουνήσετε ειρωνικά το κεφάλι, κλείνοντας την σύνδεση ή κόβοντας τον συνάδελφο στον «αέρα», όπως έχει γίνει πολλές φορές».

Η κ. Καρυώτη είχε τονίσει πως αρνείται να εμβολιάσει την κόρη της που θα πάει πρώτη γυμνασίου. «Όχι δεν το εμβολίασα το παιδί μου και δεν πρόκειται. Δεν πήρε έγκριση το εμβόλιο για τα παιδιά κάτω των 16. Εάν δεν πείστηκαν οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς ομάδες που έπρεπε να εμβολιαστούν, θα την πληρώσουν τα παιδιά» σημείωσε.

Από την πλευρά του ο Νίκος Ευαγγελάτος τόνισε πως σέβεται την διαφορετική γνώμη για αυτό άλλωστε και δίνει το βήμα σε ανθρώπους που δεν επιθυμούν να κάνουν το εμβόλιο. Από την άλλη πλευρά όμως, ξεκαθάρισε κατηγορηματικά, πως δεν στηρίζει τέτοιες απόψεις.

Ο κ. Βασιλακόπουλος την ρώτησε εάν εμβολιάστηκε κι εκείνη τότε αποκάλυψε τα «πιστεύω» της.

«Όχι ανήκω στους υγειονομικούς της Βέροιας που δεν εμβολιάστηκαν και βγήκα σε αναστολή. Αλλάζει κάτι αυτό; χαρακτηρίζομαι διαφορετικά γιατί δεν υπέκυψα στον υποχρεωτικό εμβολιασμό;» ανέφερε η κ. Καρυώτη.

Δείτε το video:



42 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΡΕΖΥΛΙ Η ΚΥΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο της τα είπε έξω από τα δόντια... Ο Ευαγγελάτος δεν ήξερε πως να αντιδρασει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μισή ώρα πριν ήμασταν καλοί και μετά από μισή ώρα είμαστε επικίνδυνοι. Τους δίκασε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα επικίνδυνοι ήσασταν απλά κρυβόσασταν καμουφλαρισμένοι μέσα στη ζούγκλα των ελληνικών νοσοκομείων. Τώρα απλά σας ξεμπροστιασαν.

      Διαγραφή
    2. Μην βιαζεσθε να παίξετε τα παιχνίδια των πληρωμένων... Σε πέντε με έξι χρόνια θα έχουμε όλοι δει τα αποτελέσματα της επιστημονικής τσαπατσουλιας εάν φυσικά έχουμε αντικειμενική πληροφόρηση.

      Διαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΑΣ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΝΙΒΑΛΕ Ε ΚΑΝΙΒΑΛΕ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΕ, ΕΓΩΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΚΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΡΑΓΙΑ

      Διαγραφή
    2. ΕΝΩ ΕΣΥ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΠΩΣ ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΘ

      Διαγραφή
  5. Αυτοί οι άνθρωποι που υπηρετούν την επιστήμη δεν εμπιστεύονται την ιατρική κοινότητα και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Τι να πεις... Ελλάδα 2021 μ. Χ. Καλή αναστολή σας ευχομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ να τους εμπιστεύεσαι τυφλά, δώσε το δικαίωμα σε άλλους να μην τους εμπιστεύονται, ειδικά για τα συγκεκριμένα εμβόλια και ειδικά τους καραδιεφθαρμένους Παγκόσμιο οργανισμό υγείας και φαρμάκων. Τόσα χρόνια οι πολιτικοί μας, αριστεροί και δεξιοί, εκτελούσαν εντολές Αμερικανογερμανών, το ίδιο γίνεται και τώρα. Τι δυσκολεύεστε να κατανοήσετε μερικοί;

      Διαγραφή
    2. Ξέχασες να αναφέρεις τους Μασώνους, τους Σιονιστές, τον Σωρός, τον Μπίλι Γέιτς και τους εξωγήινους. Ξέρεις εσύ...

      Διαγραφή
    3. Καλή απόλυση καλύτερα..

      Διαγραφή
    4. Φίλε 4:14 έχεις δίκαιο για διεφθαρμένους,εντολές Αμερικανό Γερμανών και το καρτέλ φαρμάκων. Αλλά στο παραμύθι μπαίνουν και οι Ρώσοι με τους Κινέζους και εδώ είναι που δυσκολεύομαι να κατανοήσω το σκεπτικό αυτό,δηλαδή κάνουν πλάτες οι ρωσοκινεζοι τους δυτικούς,εκτός και αν τα έχουν βρει σε όλα οπότε μάταιος ο αγώνας σου και ο δικός μου-μας.

      Διαγραφή
    5. Το εμβόλιο θα είναι για πάντα ενώ το φάρμακο δεν θα χρειάζεται κάθε χρόνο με την εξασθένιση του ιού... Τι δεν καταλαβαίνετε για το κέρδος;;;;

      Διαγραφή
    6. φίλε 8.54, διάβασε σήμερα 14/9/2021 το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Δημοκρατία, για χρηματοδότηση από τις ΗΠΑ πειραμάτων κατασκευής φονικών κορονοιών στην Κίνα. Δημοσίευμα της NEW YORK POST παρακαλώ. Έχει σχέση με αυτό που αναφέρεις, όλα να τα περιμένουμε σήμερα αφού έχουμε να κάνουμε με αδίστακτους ανθρώπους, το έχουν αποδείξει πολλές φορές άλλωστε, αφού μπροστά στα κέρδη δεν υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή.

      Διαγραφή
    7. Και αν πεθάνουμε σε 4 με 5 χρόνια οι εμβολιασμενοι πιο το κέρδος τους,λες να είναι τόσο κοντόφθαλμοι,δεν το πιστεύω. Εκτός και αν μακροπρόθεσμα στα επόμενα 100 χρόνια εξημερωσουν τους Ταλιμπάν για να μας αντικαταστήσουν.

      Διαγραφή
  6. πω πω.. τον αντρα της λυπαμαι..γλωσσοκοπανα και το 99% απο αυτα που λεει μπουρδες.. κυρια μου κανε μας την χαρη και φυγε στο εξωτερικο ...θα σου βγαλουμε εμεις τα εισητηρια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί καταδικάζεις έτσι το εξωτερικό? Τι σου έφταιξε???

      Διαγραφή
  7. Μπράβο Κυρία μου, τον ξεφτίλισες τον εισαγγελάτο και μόνο που δεν του έδωσες το δικαίωμα να πει τα δικά του. Ο κόσμος ξύπνησε και έχει πλέον καταλάβει τον βρώμικο ρόλο των ξεπουλημένων δημοσιογράφων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχουν τόσο, μα τόσο ανόητοι άνθρωποι. Υπεράνω της συντριπτικής πλειοψηφίας της επιστημονικής κοινότητας, μυθοπλάστες, παντογνώστες, φανατισμένοι κ.λ.π., κ.λ.π. Γιατί τόσα χρόνια ακολουθούν τυφλά τους γιατρούς τους, Γιατί τόσα χρόνια απευθύνονται στα νοσοκομεία; Γιατί τόσα χρόνια καταναλώνουν άκριτα τόννους φαρμάκων; Ξαφνικά ξύπνησαν; Και αν αυτοί είναι τόσο ανόητοι τι τους φταίνε οι οικογένειές τους; Οι συνάνθρωποί τους; Αφού είναι μια μικρή μειοψηφία γιατί δεν σέβονται την πλειοψηφία; Να μείνουν σπίτια τους, να μην κυκλοφορούν, να μην επισκέπτονται γιατρούς και νοσοκομεία, να μην παίρνουν φάρμακα. Να σεβαστούν την πλειοψηφία! Διαφορετικά εκφράζουν τον εσωτερικό τους φασισμό, θέλοντας να επιβάλουν στην πλειοψηφία την άποψή τους. Ας την κρατήσουν για τον εαυτό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τη Σπιναλόγκα είναι όλοι τους..

      Διαγραφή
    2. Μου αρέσει το ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ! Έλεος ρε παιδιά. Τα ισοπεδώσατε όλα. Βοηθός θαλάμου, ΥΕ, είναι η κυρία. Απαραίτητη και χρήσιμη στο νοσοκομείο η ειδικότητά της, αλλά δεν έχει καμία δουλειά να εκφέρει άποψη ως "υγειονομικός". Ό,τι λέει είναι απλά η άποψή της, όπως άποψη δικαιούται να έχει κάθε πολίτης. Μέχρι εκεί. Με το απολυτήριο Γυμνασίου εργάζεται στο νοσοκομείο. Προφανώς και δεν εκπροσωπεί κανέναν πέρα από τον εαυτό της. Λυπάμαι που το λέω, αλλά είναι ο ορισμός του ΨΕΚ. Όχι τόσο για αυτά που λέει, αλλά για τον τρόπο με τον οποίο τα λέει, τη σιγουριά με την οποία τα λέει, ενώ εννοείται ότι πέρα από το γεγονός ότι εργάζεται σε νοσοκομείο, η επιστημονική της γνώση για το θέμα είναι μηδενική.

      Διαγραφή
    3. Γιατί, ρε φίλε, και ο Μέγκελε ιατρός με διδακτορικά ήταν.
      Γι'αυτό αμφισβητούμε όλους αυτούς που κατευθύνουν προς μία συγκεκριμένη επίλυση της νόσου και που στο κάτω κάτω είναι ΟΛΟΙ να ΟΛΟΙ τους θεωρητικοί, πανεπιστημιακοί και ΚΑΝΕΊΣ τους μάχιμος στην πρώτη γραμμή.

      Διαγραφή
    4. Για ποια πλειοψηφία μιλάς, διασπορά φόβου από όλα τα μέσα, απειλές, εκβιασμούς κλπ; Εάν ήταν τελείως προαιρετικός ο εμβολιασμός, το ποσοστό των εμβολιασμένων θα ήταν 30% και το ξέρουμε πολύ καλά όλοι μας. Όλοι γνωρίζουμε φίλους μας, γείτονες, συγγενείς που εξαναγκάστηκαν να το κάνουν, εάν εσύ δεν καταλαβαίνεις απλά πράγματα, τότε δεν φταίμε εμείς, το πρόβλημα είναι δικός σου. Άλλο εμπιστεύομαι την επιστήμη, κι άλλο εμπιστεύομαι τα συγκεκριμένα πειραματικά εμβόλια, που κανείς μα κανείς επιστήμονας δεν γνωρίζει και δεν βεβαιώνει ότι σε βάθος χρόνου δεν θα εμφανιστούν διάφορα σοβαρά προβλήματα υγείας, ακριβώς επειδή δεν είναι δοκιμασμένα για χρόνια όπως αυτά που κυκλοφορούν και τα κάναμε κι εμείς και τα παιδιά μας. Επιτέλους δώστε το δικαίωμα και στον άλλον να προβληματιστεί και να έχει διαφορετική άποψη από τη δική σας.

      Διαγραφή
  9. οι ανεμβολιαστες κανουν σελφ τεστ στα παιδιά τους ? η τα αμολάνε στα σχολεια και οποιον κολλήσουν ? αντε μην τρελαθουμε ! και ας πανε σπιτι τους οι ανεμβολιαστες σον χωρο υγειας , αφου δεν εμπιστευονται την ιατρικη επιστημη στο σπιτι τους. και εαν κολλησουν τον ιο στην καφετζου της γειτονιας τους και στους σαμανους ιατρους να πανε για θεραπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι πρώτοι ύποπτοι με πλαστά πιστοποιητικά είναι οι βατσινολάγνοι που κουνάνε το δάκτυλο, δηλαδή πολιτικοί, δημοσιογράφοι, "ειδικοί" τηλεπερσόνες.
    Άρα έπρεπε να πει στον μέγα αρχιερέα της δημοσιογραφίας ότι είναι ο νούμερο ένα ύποπτος βατσινιασμένος. Ας αποδείξει την γνησιότητα του εγγράφου που κουβαλάει και μετά θα μιλάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλοι αυτοί, πολιτικοί δημοσιογράφοι των πουλημένων καναλιών, τρίβουν τα χέρια τους. Έχουν πετύχει να διχάσουν των κόσμο,να έχουμε έναν εμφύλιο στα λόγια προς το παρόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από την ερχόμενη εβδομάδα πιάνω δουλειά.
    Ευχαριστώ τους ανεμβολίαστους νοσοκόμους που βγήκαν σε διαθεσιμότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πριν λίγο καιρό ήταν καλοί όλοι αυτοί για να σας προσέχουν και ούτε που κοιτούσατε τι απολυτήριο είχαν τώρα τους κρίνετε και τους βρίζετε γιατί είστε μίζεροι και σκατοψ...οι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. προβλημα δεν ειναι οι κακοι ειναι οι χαζοι καλο μπολι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όταν στην Αττική των 4,5 εκατομμυρίων κατοίκων(χώρια οι ...επενδυτές που λιάζονται) έχει 308 κρούσματα και στην Ημαθία 50, τότε συγγνώμη ζητώ από την κυρία, αλλά με το γινάτι των αντιεμβολιαστών τα αποτελέσματ είναι χειροπιαστά για αυτό και ο Ιωαννίδης που επικαλείται πήγε και εμβολιάσθηκε... Ο Ευαγγελάτος είναι πιόνι αλλά η κυρία είναι λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λέει η κ. Καρυώτη ότι δεν κανει το εμβόλιο επειδή δεν έχει έγκριση , και μόλις ο άλλος της λέει ότι ΕΧΕΙ έγκριση μιλάει για θανατική πονή που ισχύει στην Αμερική και ασυναρτησίες. Αν η κυρία ήταν υγειονομικός, θα γνώριζε ότι αν γεμίσουν οι ΜΕΘ, δεν θα μπορούν να εξυπηρετήσουν τα νοσοκομεία όλες τις άλλες περιπτώσεις νοσηλείας. Η ουσία είναι ότι κανείς δεν αμφισβητεί τους θανάτους από Covid. Γνώριζα προσωπικά μερικούς που έφυγαν στα καλά καθούμενα. Ανεμβολίαστοι όμως υγειείς όπως λένε. Δεν γνωρίζω κενένα που να έπαθε κάτι από το εμβόλιο. Η μεγαλύτερη ειρωνεία είναι όταν αρνητές νοσηλεύονται για covid, και όταν βγαίνουν από το νοσοκομείο λ΄λενε ότι δεν είχαν τον ιό. Ο έξυπνος άνθρωπος αλλάζει γνώμη, ο ανόητος όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί να θέλουν οι φαρμακευτικές εταιρείες, οι γιατροί να μας εμβολιάσουν με επικίνδυνα εμβόλια;
    Για να κερδίσουν ; Μα θα κέρδιζαν και με κάποιο άλλο μη επικίνδυνο εμβόλιο.
    Για να μας πεθάνουν ;
    Μα πως θα κονομίσουν αν πεθαίνουμε;
    Για να μας βάλουν μικροτσίπ;
    Μα αν μας βάλουν μικροτσίπ μπορούμε να το αποκαλύψουμε με μια εξέταση αίματος και να τους καταγκήλουμε με αποδείξεις.
    Πέστε μου έναν λογικό και πειστικό λόγο για τον οποίο έχουν συνεννοηθεί τόσοι πολλοί εναντίων όλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τρέχτε προβατάκια να κάμετε το εμβόλιο σας έρχεται η 3η και μετά η 4η δόση!!! Από αρχής λέγανε για 2 δώσεις!! Από εσάς τους μπολιασμένους έχουμε τώρα τις μετατάξεις όχι από τους ανεμβολιαστους!!! Και αφού όλοι όσοι κάνατε το εμβόλιο για να μην κολλήσετε όπως λέγανε τώρα τι φοβάστε την "Δ" η το Μu;;; για όλα κολλάτε όπως όλοι οι ανεμβολιαστοι!! Αλλά την πατήσατε και δεν σας άρεσε και σας φταίνε οι ΚΑΘΑΡΟΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τελευταίο σενάριο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι οι μη εμβολιασμενοι να αναγκαστούν να πάρουν το φάρμακο για τον κορωνοιο αφού θα αρρωστήσουν σίγουρα μέσα στην επόμενη διετία που θα κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα,και έτσι δεν θα γλιτώσει κανείς από την παγκόσμια συνομωσία.

      Διαγραφή
  19. Να είσαι ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ να καταλαβαίνεις ότι σε κορόιδεψαν και να βγάζεις την μιζέρια σου και την κακία σου σε αυτούς που πήγανε απλά με την λογική....μα θα κάνατε 2 σας λέγανε ναι θα τελειωνατε τώρα πάτε για αλλά 5 και όποιος αντέξει...ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτές οι μαγκιές μέχρι να αρρωστήσεις, μετά .....
      ΦΙΛΑΡΑΚΙ

      Διαγραφή
  20. Η λύση είναι μια. Όλοι οι ψεκ έξω από το δημόσιο. Θρησκόληπτοι κι ανόητοι δρόμο. Οι μπουνταλαδες να χάσουν και το δικαίωμα ψήφου. Προτείνω πριν τις εκλογές να γίνεται ψυχογράφημα για όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μ΄ αυτά που γράφεις είσαι ο πρώτος που δεν πρέπει να ψηφίζει, και ο πρώτος που θέλει ψυχίατρο. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ, ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΟ ΛΕΩ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    2. Αν σου βάλουμε μπουνταλόμετρο, σίγουρα εσύ θα το σπάσεις.

      Διαγραφή
    3. Προσωπική επίθεση με αδικαιολόγητες ύβρεις. Η μέθοδος των βλακών. Νομίζουν ότι παίρνουν αξία. Σκουπίδια

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ