Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συγκινημένος ο Καλλίστρατος - Παρέστη ως Αντιδήμαρχος στο σχολείο που πήγαινε μικρός!

Το 7ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας 13 Σεπτεμβρίου ο Καλλίστρατος Γρηγοριάδης. Ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης - Ψηφιακής Πολιτικής - Καινοτομίας επέλεξε να βρεθεί στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα, στο οποίο φοιτούσε ως μικρός μαθητής. Ο ίδιος, δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του και ανέφερε πως ο λόγος που βρέθηκε εκεί, για τον Αγιασμό της νέας σχολικής χρονιάς, ήταν καθαρά συναισθηματικός. Όπως ανέφερε στα παιδιά, τα ζηλεύει πολύ και μακάρι να μπορούσε να ήταν ξανά μαθητής και να ζούσε όλες τις στιγμές εκείνης της τρυφερής ηλικίας. 

Παράλληλα, ευχήθηκε σε όλους μία καλή σχολική χρονιά, να είναι υγιείς, να αναζητούν τη γνώση, να συνεργάζονται, και το πιο σημαντικό: Να βάζουν στόχους στην ζωή τους! Ημέρα συγκίνησης και αναμνήσεων για τον Αντιδήμαρχο.

1 σχόλιο:

  1. Το 7ο δημοτικο ειναι μακραν το καλυτερο δημοτικο σχολειο της βεροιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ