Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θα τιμηθεί στη Βέροια η Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

Δείτε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων
Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις μνήμης για την Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος. Οι εκδηλώσεις μνήμης έχουν σκοπό να τονίσουν ιδιαίτερα και να υπενθυμίσουν τα γεγονότα της δραματικής περιόδου των διωγμών, της γενοκτονίας και του ξεριζωμού των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από τις πατρογονικές εστίες τους από τους Τούρκους. Διωγμοί που οδήγησαν τους Έλληνες της Μικράς Ασίας στην προσφυγιά.




Τελετάρχες στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης και Αγίου Νικοδήμου του Δήμου Βέροιας και στο χώρο κατάθεσης στεφάνων ορίζονται οι: Μαρία Ανδρεάδου, Ιωάννα Γκουτζιλίκα και ο Κωνσταντίνος Τράμπας, υπάλληλοι της Π.Ε. Ημαθίας. Οι ενδιαφερόμενοι εκπρόσωποι φορέων που θα καταθέσουν στεφάνι παρακαλούνται να απευθύνονται μέχρι την Παρασκευή 17.09.2021 και ώρες από 08:00 μέχρι 13:00 στα τηλέφωνα 233313 50102,3 & 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ