Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έτσι ήταν πριν τις πλαστικές - Δεν θα την αναγνωρίζετε!

Πολύ μεγάλη αλλαγή
Το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης μονοπωλεί τον τελευταίο καιρό η πρώην νύφη της Βέροιας, η οποία έγινε γνωστή από το My Style Rocks, ενώ έχει πραγματοποιήσει περάσματα κι από άλλα προγράμματα, όπως για παράδειγμα η «Φάρμα». Η 28χρονη ξανθιά, η οποία έχει κάνει επίσης το πέρασμά της από τον διαγωνισμό ομορφιάς «Playmate», έχει καταγωγή από τα Τρίκαλα. Ήταν παντρεμένη με τον Βεροιώτη πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο, ο οποίος έχει διορθώσει κάποιες ατέλειές της, γεγονός που φυσικά δεν κρύβει και η ίδια. Το σίγουρο είναι πως ο πρώην σύζυγός της έχει κάνει φοβερή δουλειά και το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο και ελκυστικό!


Εκτός από αυτά που βλέπουμε στο instagram, όμως, που όσο να είναι υπάρχουν φίλτρα και… φώτοσοπ, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου διαθέτει πραγματικά ένα υπέροχο κορμί, χωρίς σχεδόν καμία ατέλεια.

Δείτε φωτογραφίες πριν από τις πλαστικές:



Πηγή

5 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά ,πολύ συχνά επιδεικνύετε την Αλεξάνδρα και αυτό είναι εις βάρος των άλλων κοριτσιών.Εχει κι άλλες φίρμες η Βέροια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τι μας νοιάζει εμάς για την κυρία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός , τι μας νοιάζει , χθές στην πρεμιέρα εκπομπής στο Σταρ είδα μια δική μας με τα μπούτια έξω και σιχάθηκα , έλεος !

      Διαγραφή
  3. Παρακαλούμε περισσότερες ειδήσεις με τονΑλεξανδράκι! Θέλουμε να μάθουμε τα πάντα για αυτό το είδωλο. Το πρότυπο γυναίκας. Πρότυπο φυσικού κάλλους και ήθους. Και να έχουν τα σωστά πρότυπα οι ποταπές βλαχοπούλες της Βέροιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ