Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τελικά οι άγγελοι ζούνε ανάμεσά μας!

Μπράβο! Μπράβο! Μπράβο!
Μια πολύ συγκινητική και άξια αναφοράς ανάρτηση ανέβηκε στο λογαριασμό του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δοτών Μυελών των Οστών Χαρίεσσας στο facebook. Απεικονίζει έναν νέο άνθρωπο, ο οποίος χάρισε ζωή, μέσα από τη ζωή του,σ' ένα μικρό παιδάκι που παλεύει με τη λευχαιμία. Ο λόγος για τον Μηνά Μηνά, ο οποίος έδωσε ένα φωτεινό παράδειγμα και μοίρασε χαμόγελο και ελπίδα στην οικογένεια του μικρού παιδιού. 

Ο ίδιος σε δήλωσή του τόνισε τα εξής: «Σήμερα είχα την Ευλογία να δώσω μυελό τον οστών και να δώσω την ελπίδα σε ένα παιδάκι 6 χρόνων που πάσχει από μία σπάνια πάθηση λευχαιμίας... Θέλω να χρησιμοποιήσω την δύναμη των social media και να παροτρύνω τους διαδικτυακούς μου φίλους, όπως δώσουν δείγμα και γίνουν δότες μυελού τον οστών, γιατί πραγματικά μιλάμε για μεγάλη ευλογία. Επίσης μία προσευχή για το μικρό παιδάκι όπως όλα να πάνε καλά».

3 σχόλια:

  1. Μπραβο Ανθρωπε.
    Με το Α κεφαλαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον παράδεισο τον κερδίζουμε και δεν μας τον χαρίζει κανένας. Εσύ τον κέρδισες από τώρα καλέ μου Σαμαρείτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ