Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

44 νέα κρούσματα καταγράφηκαν στην Ημαθία

3 νέα με τη μετάλλαξη «Δέλτα»
Στα 2.170 ανέρχεται ο αριθμός των κρουσμάτων που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ. 43 είναι οι συμπολίτες μας που κατέληξαν το τελευταίο 24ωρο, ενώ 384 είναι οι συμπολίτες μας που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί και καταγραφεί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της 9ης Σεπτεμβρίου 2021. Στην Ημαθία σήμερα καταγράφηκαν 44 νέα κρούσματα, με τον αριθμό των κρουσμάτων που καταγράφηκαν στον νομό μας από την αρχή της πανδημίας να ανέρχεται στα 6.636.

Επιπλέον, 3 νέα κρούσματα στην Ημαθία με την μετάλλαξη «Δέλτα» ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, στην ενημέρωση που πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021, με τα συνολικά κρούσματα να ανέρχονται στα 26.

Τέλος, έχουν καταγραφεί και 2 κρούσματα με στελέχη μετάλλαξης C.36. Πρόκειται για στέλεχος ειδικού ενδιαφέροντος ή υπό παρακολούθηση ή ενδιαφέροντος από δείγματα εισαγόμενων κρουσμάτων.



1 σχόλιο:

  1. Βεροιώτη μπορείς να μας πεις πόσοι νοσηλεύονται,σε απλές ή ΜΕΘ και πόσα είναι τα ενεργά κρούσματα στη Βέροια,Νάουσα, Αλεξάνδρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ