Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πόζογλου: «Όλα πηγαίνουν ρολόι στη Βέροια»

Ο Στέλιος Πόζογλου, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα», για την ομάδα της Βέροιας, τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ και την εικόνα που είχε από το φιλικό με τη «Βασίλισσα του Βορρά». Αναλυτικά όσα δήλωσε: Για το παρελθόν του στον ΠΑΟΚ και το ότι είναι ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του Δικέφαλου: «Ήμουν 17 χρονών όταν σκόραρα. Ξέρω ότι είμαι ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Πέρασαν 8 χρόνια από τότε. Ο ΠΑΟΚ ξέρουμε ότι είναι μια ομάδα αν όχι η καλύτερη, από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό φιλικό., Θα πάει πάρα πολύ καλά ο ΠΑΟΚ φέτος».


Για την εικόνα που είχε από τους νεοαποκτηθέντες του ΠΑΟΚ:

«Ο Μιτρίτσα μ’ άρεσε πάρα πολύ. Μου θύμισε πολύ τον Στοχ. Αυτόν ξεχώρισα περισσότερο, πιστεύω θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα. Ο Άκπομ που επέστρεψε ξέρουμε ότι είναι πολύ καλός παίκτης. Ο Σίντκλεϊ είναι επιθετικός μπακ, τρεχαντήρι. Έκανε καλές κινήσεις ο ΠΑΟΚ, θα πάει πολύ καλά».

Για τη φετινή προσπάθεια της Βέροιας:


«Είμαστε πάρα πολύ καλά, ενωμένοι, όλα πηγαίνουν ρολόι. Κάναμε μεταγραφές φέτος και αν είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας θα τον πετύχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ