Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τι καλό μας προτείνει για το Σαββατοκύριακο το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»;

Παραγγελίες: 2331061683
Μέσω efood
Μέσω BOX

Θέλετε τα πιο εκλεκτά κρέατα για να ετοιμάσετε την αγαπημένη σας συνταγή; Θέλετε πιο ιδιαίτερα κομμάτια κρέατος για να φτιάξετε κάτι πιο ξεχωριστό; Θέλετε έτοιμα κρεατοσκευάσματα με τις πιο νόστιμες συνταγές, μαμαδίστικες και πιο προχωρημένες, για να μπουν κατευθείαν στο φούρνο ή στην κατσαρόλα χωρίς προετοιμασία; Ό, τι και να επιθυμείτε, θα το βρείτε στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» που γνωρίζει τον τομέα του κρέατος όσο λίγοι και ξέρει να προσφέρει πάντα το καλύτερο στους πελάτες του. 

Περάστε μια βόλτα από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» στην οδό Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) και επιλέξτε το κρέας που επιθυμείτε ή τα αγαπημένα σας κρεατοσκευάσματα για το Σαββατοκύριακο ή και για όλη την εβδομάδα.

Τι μας προτείνει αυτή την εβδομάδα το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»; Τορτίγιες με φιλέτο κοτόπουλο, πανσέτες χοιρινές, μπριζόλες μοσχαρίσιες χωρίς κόκκαλο Rib eye roast, ρολίνια μοσχάρι γεμιστά για την κατσαρόλα, σουβλάκια μοσχαρίσια και ουρές μοσχαρίσιες ιδανικό κομμάτι κρέατος για σούπες ή γιουβέτσι. Πάρτε μια γεύση με το... μάτι:

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ
Παραγγελίες και μέσω efood εδώ
Παραγγελίες και μέσω BOX εδώ

Πανσέτες χοιρινές


Ρολίνια μοσχαρίσια γεμιστά για την κατσαρόλα


Σουβλάκια μοσχαρίσια


Ουρές μοσχαρίσιες, ιδανικό κομμάτι κρέατος για σούπες ή γιουβέτσι


Μπριζόλες μοσχαρίσιες χωρίς κόκκαλο Rib eye roast


Τορτίγιες με φιλέτο κοτόπουλο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ