Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

O Χρυσοχοΐδης απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ: «Είμαι και πυροσβέστης και επιτελικός, συνεχώς παρών»

«Και πυροσβέστης και επιτελικός. Συνεχώς παρών», δήλωσε ο Ημαθιώτης υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, απαντώντας σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, που ερωτά «αν συνεχίζει ο υπουργός να επιτελεί τα καθήκοντά του», σημειώνοντας ότι «είναι εξαφανισμένος». Ο κ. Χρυσοχοΐδης, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, απαντώντας σε αυτήν του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε:

«Προς ενημέρωση του ΣΥΡΙΖΑ. Αρχαία Ολυμπία την κρίσιμη νύχτα με τη μάνικα στο χέρι. Πάρνηθα από κάτω χαμηλά έως το Πυροφυλάκιο στο Κατσιμίδι, όλες αυτές τις μέρες και νύχτες. Και στο ενδιάμεσο στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι. Και πυροσβέστης και επιτελικός. Συνεχώς παρών».

4 σχόλια:

  1. Λέει αλήθεια.Τον είδα με την μάνικα στο χέρι αλλά νόμιζα ήταν σωσίας του.Συγχαρητηρια υπουργέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαι αδιάβαστος και ολετήρας, συνεχώς παρών στην παρακμή της πατρίδας μας εδώ και τρεις δεκαετίες.

    Δεν σε σώζει τίποτε πλέον νησιώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ συντοπίτη. Πριν σε .. φύγουν, κάνε μια έρευνα για το ποιες φιλεύσπλαχνες ΜΚΟ, που ξεχειλίζει ο ανθρωπισμός τους, συμμετείχαν ή συμμετέχουν στο να βοηθήσουν συμπολίτες που κάηκε το βιός τους. Κάποιες πήγανε. Τρέξανε. Ειναι αυτες που δεν ξέρουμε και δεν τα παίρνουν. Θα μου πεις γιατί να πάνε; Εχει λεφτά; Και τι σχέση εχουν οι Ελληνες με τους μουσουλμάνους; Το ζητούμενο ειναι να έρθουν για μπόλιασμα όσο γίνεται περισσότεροι και να φύγουν παράλληλα, όσο γίνεται περισσότεροι. Ελληνες. Πέμπτη φάλαγγα με κουκούλες. Αυτες ειναι οι συγκεκριμένες ΜΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ