Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Xρυσός χορηγός του Φιλίππου η Corteva Agriscience Hellas

Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την CORTEVA AGRISCIENCE HELLAS, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο στον τομέα της παροχής ολοκληρωμένων λύσεων και καινοτόμων προϊόντων στο κομμάτι της γεωργίας και της αγροδιατροφικής αλυσίδας. Η CORTEVA αναλαμβάνει τον τίτλο του ΧΡΥΣΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ του τμήματος και το λογότυπό της θα κοσμεί την επίσημη εμφάνιση της ανδρικής μας ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας για τη σαιζόν 2021-22. 

Ταυτόχρονα η εταιρεία, γνωστή για την ευαισθησία της σε θέματα κοινωνικής ευθύνης, θα συμμετέχει ενεργά στο πλευρό μας στις αντίστοιχες δράσεις που θα αναλάβει η ομάδα μας κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σαιζόν.

Η είσοδος της CORTEVA στο κλαμπ των υποστηρικτών του μπασκετικού Φιλίππου αποτελεί για εμάς μια ξεχωριστή στιγμή, καθώς πρόκειται για μια πολυεθνική εταιρεία από τις κορυφαίες στο είδος της. 

Ευχαριστούμε θερμά τους επικεφαλής της για την πίστη τους στο πλάνο που τους παρουσιάσαμε και τη στήριξη που μας παρέχουν σε μια εξαιρετικά δύσκολη για τον αθλητισμό περίοδο κι ευχόμαστε η φετινή μας συνεργασία να αποτελέσει το εφαλτήριο για μια πολυετή σχέση εμπιστοσύνης και συνέργειας.

Λίγα λόγια για την CORTEVA


Η CORTEVA AGRISCIENCE HELLAS (πρώην Pioneer Hi-Bred Hellas) έχει στόχο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε κάθε παραγωγό διαθέτοντας ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων. Οι λύσεις της Corteva ξεκινάνε από τους κορυφαίους σπόρους PIONEER, τα προϊόντα φυτοπροστασίας και θρέψης και συνεχίζουν σε πιο καινοτόμες υπηρεσίες ψηφιακής γεωργίας. 

 Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Cortevaκαλύπτει πλήρως τις αροτριαίες καλλιέργειες (καλαμπόκι, βαμβάκι, σιτάρι, ηλίανθος, ελαιοκράμβη κ.λ.π), τις πολυετείς (δενδρώδεις, ελιά, αμπέλι) και τα κηπευτικά. Με την Corteva, κάθε παραγωγός ανεξαρτήτως του μεγέθους του και κάθε επαγγελματίας στον τομέα της γεωργίας, έχει δίπλα του έναν κορυφαίο σύμμαχο που του παρέχει ανά πάσα στιγμή καθοδήγηση και υποστήριξη.

Για την Cortevaη καινοτομία είναι τρόπος σκέψης και αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας και της εξέλιξης μας. Με βάση την καινοτομία και την έρευνα δημιουργούμε ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρουν νέα προϊόντα στους Έλληνες παραγωγούς. Βασικό μας κίνητρο είναι η διαρκής στήριξη των παραγωγών με την παροχή καλύτερων σπόρων, αποτελεσματικότερης φυτοπροστασίας και θρέψης των φυτών και φυσικά κορυφαία τεχνική υποστήριξη. 

Παράλληλα η εταιρεία προχωρά στην υλοποίηση νέων ψηφιακών λύσεων για την αποτελεσματική και βιώσιμη διαχείριση των καλλιεργειών με βάση τη συλλογή και ανάλυση βάσεων ψηφιακών δεδομένων στο χωράφι. Στα πλαίσια αυτά η εταιρεία υλοποιεί σειρά προγραμμάτων για την αποτελεσματικότερη θρέψη, άρδευση και φυτοπροστασία σε βαμβάκι, καλαμπόκι, βιομηχανική τομάτα κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ