Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο ποταμός Αράπιτσας γίνεται... οινοποιείο!

Θα βυθιστούν για παλαίωση φιάλες Ναουσαίικου κρασιού
Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας συμμετέχει μαζί με 8 εταίρους από ευρωπαϊκές χώρες (Vidzeme Tourism Association LV, Veneto Region IT, Cork City CouncilIE, Chamber of Commerce and Industry of Pecs-Baranya HU, Nicosia Tourism Board CY, Dundee City Council UK, Kujawsko-Pomorskie Region PL, European Cultural Tourism Network) στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Interreg Europe Cult-Create που αφορά τις Δημιουργικές Βιομηχανίες και τον Δημιουργικό Τουρισμό.

Στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδίου δράσης του και της δημιουργίας του Φεστιβάλ Τρύγου, καθώς και της Ψηφιακής Πλατφόρμας Διασύνδεσης και Προβολής Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Τουρισμού, πραγματοποιείται την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 η εκδήλωση βύθισης φιαλών κρασιού παραγωγής Νάουσας στον ποταμό «Αράπιτσα».

Μια δράση σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Οινοπαραγωγών Νάουσας, τη Γαστρονομική Κοινότητα Νάουσας, την Ένωση Ξενοδόχων Ημαθίας, τον Εμπορικό Σύλλογο Νάουσας και τον Σύλλογο Καταστημάτων Εστίασης Νάουσας.

Στόχος είναι να παρακολουθείται η παλαίωση των κρασιών υπό αυτές τις συνθήκες και αυτό να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για συνέργειες και για την προβολή της Νάουσας ως πόλης του Οίνου και της Γευσιγνωσίας.

Η δράση υλοποιείται σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Οινοπαραγωγών Νάουσας, τη Γαστρονομική Κοινότητα Νάουσας, την Ένωση Ξενοδόχων Ημαθίας, τον Εμπορικό Σύλλογο Νάουσας και τον Σύλλογο Καταστημάτων Εστίασης Νάουσας. Είναι κάτι που ανάλογό του δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα, δηλαδή βύθιση φιαλών κρασιών σε έναν ποταμό με αυτήν την ροή, όπως ο ποταμός "Αράπιτσα"», καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Νάουσας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 10:00 π.μ. στον Χώρο Θυσίας των Ναουσαίων Ηρωίδων,

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ