Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Summer Out» στο Σέλι με δωρεάν συναυλία της Ματούλας Ζαμάνη

Είσοδος μόνο με προσκλήσεις - Από πού θα τις προμηθευτείτε

Η ΠΕ Ημαθίας στα πλαίσια του πρώτου «Summer Out» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Αυγούστου στο Σέλι, διοργανώνει μουσική συναυλία της Ματούλας Ζαμάνη με ελεύθερη είσοδο. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 21:00, στον χώρο του πάρκινγκ, στην είσοδο του χωριού (από Βέροια) και η είσοδος θα γίνεται μόνο με αριθμημένες προσκλήσεις και θα αφορά μόνο καθήμενους. 
Η χρήση μάσκας κατά την είσοδο, έξοδο και παραμονής σας στον χώρο είναι υποχρεωτική. Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30 για την διευκόλυνση της ροής.

Προσκλήσεις μπορείτε να παραλάβετε:

• Καθημερινά, από τη Δευτέρα 2/8/2021 έως την Παρασκευή 6/8/2021 με ονομαστική κράτηση στο τηλέφωνο 2331350109 και 2331350102 της ΠΕ Ημαθίας και ώρες 8:00-14:00 (κα Ιωάννα Γκουτζιλικα και κα Ελένη Μάμαλη). Οι προσκλήσεις θα παραλαμβάνονται καθημερινά έως την Παρασκευή 6 Αυγούστου από το Γραφείο τουρισμού, στον πρώτο όροφο της ΠΕ Ημαθίας, Μητροπόλεως 44 Βέροια.

• Από το καφέ Μπρίκι στη Βέροια Μητροπόλεως 44, το καφέ Bad Fish Ανοίξεως και Καρατάσου γωνία, το καφέ Κοχλίας στην Ιπποκράτους 24, από το μεζεδοπωλείο Στάσου Μυγδαλα Μητροπόλεως και Θεμιστοκλέους 3 και από τον πολιτιστικό τουριστικό όμιλο Σελίου (υπεύθυνη κα Κωνσταντίνα Λέκκα) και τη κοινότητα Σελίου (κ. Αντώνης Πιτούλιας) μέχρι την εξάντληση τους.



5 σχόλια:

  1. Να της απαγορεύσουν να εκτελέσει το ‘’ Μιλώ με τα ψηλά ,τ’απάτητα βουνά ‘’ του Θανάση Παπακωνσταντίνου.Το σκοτώνει όντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί το "Γιάννη μου το μαντίλι σου" δεν το κάνει ξεσκονόπανο; Κοτζάμ φουλάρι. Ξές πόσο πάει ενα καλό μαντίλι; Και ερχεται η άλλη και καθαρίζει τη λάσπη απο το δεκάποντο. Λινάτσα ειχαν στον απόπατο εξω απο το σπίτι, το δεκάποντο της μάρανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΑΛΕ ΜΙΑ ΜΠΑΟΛΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΑΡΟΛΙ ΣΟΥ Κ ΠΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ ..

      Διαγραφή
  3. Ξηρολιβαδο - Σελι 3-0!!!@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ