Quantcast

http://picasion.com/

Στάση εργασίας των εργαζομένων στο νοσοκομείο Βέροιας - Δεν συμμετέχει η Νάουσα

Κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού
Σε πεντάωρη στάση εργασίας, κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τη νόσο covid-19, προχωρούν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Βέροιας, την Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021. Στην στάση εργασίας δεν συμμετέχουν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Νάουσας, που έπειτα από συνεδρίαση που πραγματοποίησαν, δήλωσαν κατά της υποχρεωτικότητας, υπέρ όμως του εμβολιασμού, καλώντας παράλληλα τους συναδέλφους τους να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα.

Ανακοίνωση εργαζομένων Νοσοκομείου Νάουσας

«Μετά τη συνεδρίαση που έλαβε μέρος στις 10/08/2021 και ώρα 20:00 στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και αυτό της επικείμενης στάσης εργασίας την 12/08/2021.

Έχοντας λάβει υπόψη τις συνθήκες που επικρατούν τη δεδομένη εποχή στη χώρα μας και ειδικότερα στο Νοσοκομείο μας καλούμε για μια ακόμη φορά τους συναδέλφους να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα, είμαστε υπέρ του εμβολιασμού, υπέρ της αναγκαιότητας της ατομικής και δημόσιας υγείας. Είμαστε κατά της υποχρεωτικότητας, υποχρεωμένοι όμως να προσφέρουμε με ασφάλεια τη δημόσια υγεία της οποίας είμαστε εκπρόσωποι. Είμαστε υποχρεωμένοι να διατηρήσουμε τον χώρο που προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, το Νοσοκομείο σε πλήρη λειτουργία.

Για τον λόγο αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο σε πλειοψηφία αποφάσισε να μην κάνει 5ωρη στάση εργασίας την Πέμπτη 12/08/2021».


Ανακοίνωση εργαζομένων του Νοσοκομείου Βέροιας

«Την Πέμπτη 12 Αυγούστου οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Βέροιας, λέμε όχι στην υποχρεωτικότητα. Όχι στον διχασμό. Ελάτε δίπλα μας»

30 σχόλια:

  1. Αν μεταδώσουν τον ιό σε οποιονδήποτε μέσα στο χώρο εργασία τους, αναλαμβάνουν την τυχόν αποζημίωσή του, με την προσωπική τους περιουσία ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κούλη σοβαρέψου. Το έχει το όνομα μου φαίνεται.

      Διαγραφή
    2. Για μια απλή γρίπη; Εκτός εάν εσείς έχετε δει
      Με τα μάτια σας τους νεκρούς που σας τσαμπουνανε
      Τα βοθρομμε;
      Η είστε τρολ ή χαζός ψεκασμενος καραντινακια εμβολιακιας
      Αν κάνατε το εμβόλιο φονιά και έχετε τύψεις τώρα
      Λυπάμαι ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
      ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΤΕ
      ΠΟΤΕ.-

      Διαγραφή
    3. Έχω δει νεκρούς με τα μάτια μου,και αδερφικο φίλο σε όχι μεγάλη ηλικία,πόσο θα ήθελα να ήταν αλήθεια όσα γράφεις.

      Διαγραφή
  2. Γιατρός, νοσηλευτής, τραυματιοφορέας και διοικητικός να μην προσλαμβάνεται στο ΕΣΥ αν δεν είναι εμβολιασμενος για όλα τα μεταδιδόμενα νοσήματα, προϋπόθεση όπως το πτυχίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ακόμα δεν ψοφησες; Ε θα ψοφήσεις που θα πάει; Αφού κατά τα λεγόμενα σου έκανες το εμβόλιο.
      Πάνε στα μνήματα διάλεξε τάφο.

      Διαγραφή
    2. Τον Απρίλιο του 2020 συνάντησα στην ΕΤΕ γνωστό μου που δεν φόραγε μάσκα και είχε το υφακι σου. Φέτος τον Φλεβάρη έμαθα ότι αφού ταλαιπωρήθηκε πάνω από 30 μέρες στην εντατική τον χάσαμε.

      Διαγραφή
  3. Ειμαστε υπερ του εμβολιασμου αλλα για τους αλλους. Κομπογιανιτες με βουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ, ΣΤΑ ΚΑΦΕ, ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ, ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ, ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ...ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΒΡΟΥΝΕ ΛΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν πάθουν οτιδήποτε από το εμβόλιο, ποιος θα τους αποζημιώσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν όμως πεθάνει ασθενής από μόλυνση που του επέφεραν οι νοσηλευτές, θα παρηγορήσεις εσύ την οικογένεια....

      Διαγραφή
    2. κανενας δεν πεθανε απο τον δηθεν ιο
      ΚΑΝΕΝΑΣ
      ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Ε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

      Διαγραφή
    3. Σταματάω εδώ για να έχετε και τον τελευταίο λόγο

      Διαγραφή
  6. Πνευματική πανδημία έπεσε στην Ελλάδα.... Χάθηκε η λογική και κάθε είδους δημοκρατίας και ελευθερίας με πρόσχημα έναν ιό !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θεωρείς λογική αν κατάλαβα καλά να μην εμβολιαστούν. Και φυσικά ο κορονοιος δεν είναι υπαρκτός κίνδυνος αλλά πρόσχημα για να μας ελέγχουν. Πολυ λογικές σκέψεις. Στα όρια της παράνοιας...

      Διαγραφή
    2. ο δηθεν ιος ειναι υπαρκτος κινδυνος;
      αντε πηδα απο καμια γεφυρα ρε καθυστερημενε

      Διαγραφή
  7. ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ Ο ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΕΣΤ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΕΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ) Η ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πορεία δεν θα έχει; Δίκαια ή άδικα, ακόμη η ιατρική κοινότητα να τα βρει μεταξύ της. Όμως στάση εργασίας; Απεργία; Γιατί; Σταματάτε να δουλευετε γιατι διαφωνείτε με κάτι; Εάν έκαναν τώρα οι πυροσβέστες εικοσιτετράωρες επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας για την έλλειψη συντονισμού; Εάν έκαναν οι πιλότοι για θεσμικά και οικονομικά αιτήματα; Θυμόμαστε τα αγωνιστικά, αριστερά αίσχη στη ΔΕΗ που κατέβαζαν τους διακόπτες , οι πλέον καλοβολεμένοι Δημόσιοι υπάλληλοι; Γιατί δεν περνάει απο το μυαλό κανενός τώρα στη φούρια, να κάνουν απεργία στα κομποστάδικα της Ημαθίας; Για τα δίκια του εργαζόμενου λαού. Μα εργαζόμενοι, ειναι μόνον οι της ΑΔΕΔΥ. Τωρα στο νοσοκομείο, ποιος θα πληρώσει την ταλαιπωρία; Ο Διευθυντής ή ο Υπουργός; Αλήθεια, για να τους ταρακουνήσουν γερά, γιατί δεν παραιτούνται απο τη δουλειά τους εκει; Ακρως φιλελεύθερες απόψεις θα πει κάποιος. Η απεργία σε τομέα που άπτεται της ζωής ανθρώπων είναι αγώνας; Να δούμε λίγο την λογική; Τις υποχρεώσεις και οχι μόνον δικαιώματα; Θα αφήσουμε πίσω τις μπούρδες των τάχα μου αγωνιστικών κινητοποιήσεων. Τα παιδιά μας ειναι υποθηκευμένα που να πάρει. Εμείς τα υποθηκεύσαμε. Φάγαμε το δικό τους φαγητό. Θα ακούσω μια φορά απο τους θιασώτες της πλέριας Δημοκρατίας του προλεταριάτου ότι δουλεύουν υπερωρίες απλήρωτα; Ετσι για την δοκιμαζόμενη πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΣΕ η απεργία και η στάση εργασίας προβλέπονται και είναι νομοθετικά κατοχυρωμένη, επίσης προβλέπεται και προσωπικό ασφαλείας για έκτακτες περιπτώσεις και για να μην κινδυνέψουν άνθρωποι. Εσύ τι είσαι; ο κριτής των πάντων; Πώς αυτή οι συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων θα διαμαρτυρηθεί για κάποια προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο τους;

      Διαγραφή
    2. 13 Αυγούστου 2021 - 7:55 π.μ. Και βέβαια ειμαι κριτής των πάντων που με αφορούν. Και οτι συμβαίνει στην κοινωνία που ζω, με αφορά ή θα έπρεπε να με αφορά. Ακόμη και τα δικά σας προβλήματα. Και βέβαια ειναι δικαίωμα η απεργία και καλώς θεσμικά κατοχυρωμένη. Εάν κατάλαβες, κατακρίνω την κατάχρηση αυτου του δικαιώματος. Το οτι γίνεται κατάχρηση απο τους πάντες, το ξέρουν καλά κυρίως στην Αθήνα. Εκτος εάν μου πεις ότι, δεν γίνεται κατάχρηση στο έπακρο. Όσο για το προσωπικό ασφαλείας τι να πω; Υπάρχει πρόβλημα με κανονική λειτουργία και δεν υπάρχει με προσωπικό ασφαλείας;Να επαναλάβω με ένταση. Δικαιούμαι να κρίνω τα πάντα και τους πάντες, όπως δέχομαι να με κρίνουν άλλοι για το κάθε τι. Εστω υβρίζοντας, εστω με την απουσία επιχειρημάτων. Ο καθείς με την αγωγή που τον διακρίνει. Εκτός εάν δεν επιτρέπεται σε ορισμένους να κρίνουν ή να κρίνουν μόνο αυτά και καθόλου τα άλλα.

      Διαγραφή
  9. Επειδή η Αριστερά που σας καθοδηγεί δεν είναι ιδεολογία, είναι ψυχική ασθένεια να πάτε όλοι εσείς οι αντίεμβολιαστές στα ιδρύματα που έχουν φτιαχτεί για το είδος σας..... ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι ο κουμμουνισμος κατέρρευσε πριν 30 χρόνια και οι μπουρδολόγοι αριστεροί βουλευτές και συνδικαλιστές που σας σέρνουν από την μύτη δεν έζησαν ποτέ σε κουμμουνιστική χώρα .... τους πληρώνετε για να μας λένε κουμμουνιστικές θεωρίες και αρλούμπες..... τραβάτε λοιπόν για βόρεια Κορέα μόνο εκεί θα βρείτε αυτό που πιστεύετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ;
      ΚΑΙ ΑΜΌΡΦΩΤΟ ΓΙΔΙ;
      ΠΟΣΟ;
      ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΕΎΑΣΜΑ 5 ΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΜΘΑ ΨΕΥΤΟΓΡΙΠΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΟΚΥΕΘΝΙΚΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΝΙΜΗΣΟΥΝΝΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΟΥ. ΝΤΑΞ ΒΛΆΚΑ; ΚΑΤΑΛΆΒΕΣ;
      Κ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΞΑΛΟ ΨΌΦΟ ΓΙΑΤΊ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ
      ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΉ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ ΘΈΛΕΤΕ ΒΑ ΠΆΡΕΤΕ Κ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΌ ΣΑΣ.
      ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ.

      Διαγραφή
    2. Τσετσενουλη άλλαξες προφίλ ή βρήκες την αδελφή ψυχή?

      Διαγραφή
  10. Είμαστε υπέρ του εμβολιασμού,αλλά κατά της υποχρεωτικότητας,λέτε!Εμβολιαστείτε λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είστε σοβαροί όλοι εσείς εδώ μέσα που γράφετε;; Δεν πρέπει δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι με κάποιον τρόπο να διαμαρτυρηθουν σε αυτή την παράνοια που κοντεύει να τρελάνει όλον τον κόσμο;; Έλεος πια με την πλύση εγκεφάλου με αυτά τα σκευάσματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Excuse me, να μας κόβει και λιγάκι.. Τον ιό τον μεταδίδουν και οι εμβολιασμενοι. Μάλιστα είναι πιο επικίνδυνοι καθώς είναι λιγότερο πιθανό να νοσησουν από ότι από ανεμβολιαστους. Επιπροσθέτως ένα τεστ και τα μέτρα που λαμβάνονται είναι υπέρ αρκετά, όπως ήταν τόσα χρόνια άλλωστε ακόμη και στα χειρουργεία. Το διαιρει και βασίλευε προφανέστατα κάνει καλή δουλίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΛΕΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΑΜΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΜΕΛΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΡΝΗΤΕΣ.ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ, ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ,ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΚΡΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝ ΝΟΣΗΣΕΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ? ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΙΟ ΣΕ ΑΛΛΟΝ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ? ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ ΘΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΡΑΜΠΙΤ. ΕΚΕΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΟΛΑΣ ΕΚΕΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΕΚΕΙ. ΕΝΩ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟ ΤΕΣΤΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ. ΡΑΜΠΙΤ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΔΩΡΕΑΝ. ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΡΑΜΠΙΤ ΚΑΙ ΣΕΛΦ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ. ΙΔΙΑ ΠΛΑΚΕΤΑ, ΙΔΙΟ ΣΤΥΛΕΟ. ΟΣΟ ΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΟΧΙ ΘΑ ΛΕΕΙ. ΘΑ ΔΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ. ΥΠΟΜΟΝΗ. ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ. ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.ΘΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πόσο είναι το Σκορ ρε παιδιά
    Παοκ εναντίον Ολυμπιακού
    Πασοκ εναντίον ΝΔ
    Δωδεκάθεο εναντίον Χριστιανών
    Εμβολιασμενον εναντίον Ανεμβολιαστον
    ΜΠΡΆΒΟ ΣΑΣ ΣΕ ΌΛΟΥΣ
    και ο αγώνας συνεχίζεται δώστε τα όλα καλα το πάτε που να το ρίξω το στοίχημα τελικά? να βγάλουμε και κάνα ψιλό ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ