Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πορτρέτο του Τάσου Πρωτοψάλτου βραβεύτηκε σε Διεθνή Διαγωνισμό Φωτογραφίας

Στον διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας PWS Awards βραβεύτηκε το πορτραίτο του Τάσου Πρωτοψάλτου. Τον Βεροιώτη καλλιτέχνη απαθανάτισε με το μοναδικό του τρόπο ο φωτογράφος Μάνος Λιανίδης, ο οποίος επιμελήθηκε και το εικαστικό μέρος του φωτογραφικού κολλάζ που βραβεύτηκε στο διεθνή διαγωνισμό PWS. Η φωτογράφιση έγινε στο ατελιέ του Τάσου Πρωτοψάλτου στη Βέροια ενώ το μακιγιάζ επιμελήθηκε η Ελένη Τσιάφκα και την κόμμωση η Μαρία Σιμιτζή. 

Ο διεθνής διαγωνισμός φωτογραφίας PWS Awards λαμβάνει χώρα από το 2009 σε ετήσια βάση με ποικίλες κατηγορίες όπως μεταξύ άλλων φωτογραφία γάμου, μόδας, πορτραίτου, τέχνης. 

Η καλλιτεχνική ομάδα που πλαισίωσε τον Τάσο Πρωτοψάλτου απαρτίζεται εξολοκλήρου από ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στην πόλη της Βέροιας αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την επιμονή του για την υποστήριξη των δημιουργών της γενέτειρας του.

Δείτε το υπέροχο πορτρέτο:



2 σχόλια:

  1. Αυτά είναι νέα ! Τέτοια θέλουμε Βεροιώτη ! Όχι άλλο κορονοϊο, εμβόλια, εκβιασμούς και φοβέρες. Ζήτω η καλλιτεχνική δραστηριότητα, η ζωή, το φως. Ο Τάσος Πρωτοψάλτου είναι ιδέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαστε υπερήφανοι ως βλαχαδερά για τον άνθρωπο που στάζει γκλαμουριά σε καθε Του βήμα. Πρέπει να γίνει τάση το μακρύ μαλλί με το μουστάκι. Σήμα κατατεθέν της πόλης μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ