Quantcast

http://picasion.com/

Νικάϊ και Γιαντσιδιώτης συνεχίζουν στον Φίλιππο

Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας με χαρά ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας της με τους Θανάση Νικάι και Σπύρο Γιαντσιδιώτη. Οι δύο αθλητές αποτελούν το νέο αίμα και ταυτόχρονα τη βάση πάνω στην οποία φιλοδοξούμε να στηριχτεί η αυριανή μέρα της ομάδας. Ο Θανάσης, ο οποίος ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα της ανδρικής ομάδας την τελευταία διετία, έχει μόλις τελειώσει το Λύκειο (2003) και με ύψος 1.87 αγωνίζεται στη θέση του SG. Την περασμένη σαιζόν στην Α2 πήρε ήδη το βάπτισμα του πυρός, αγωνιζόμενος κατά μέσο όρο για 3,15 λεπτά σε 11 παιχνίδια. Ο Σπύρος, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της ομάδας τα τελευταία 3 χρόνια, αγωνίστηκε πέρσι με μονοετή δανεισμό στην ομάδα των Διόσκουρων Κοζάνης, συνδυάζοντας το μπάσκετ με τις σπουδές του. Έχει γεννηθεί το 2002 και με ύψος 2.02 αγωνίζεται ως SF/PF. Φέτος, επιστρέφει στην ομάδα μας με σκοπό να ενταχθεί πλήρως στο πρόγραμμα, να δουλέψει σκληρά και να διεκδικήσει το χρόνο που του αναλογεί.

«Ευχόμαστε στα 2 νεαρά παιδιά μας να είναι υγιή, να διδαχθούν από τους μεγαλύτερους συμπαίκτες τους, να έχουν υπομονή και στοχοπροσήλωση, να μη σκύβουν το κεφάλι, να χαρούν το μπάσκετ και να είναι έτοιμοι να αρπάξουν από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που σίγουρα θα τους δοθούν.

Θανάση & Σπύρο, να θυμάστε ότι είστε το μέλλον της ομάδας μας και να γνωρίζετε ότι είστε πολύ τυχεροί που ανδρώνεστε μπασκετικά σ’ ένα περιβάλλον που αγκαλιάζει και υποστηρίζει τα νέα παιδιά», καταλήγει η ανακοίνωση του Φιλίππου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ