Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μέχρι πότε ισχύουν οι καλοκαιρινές ώρες κοινής ησυχίας

Για μια ακόμη φορά η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση της Κεντρικής Μακεδονίας πρωτοπορεί στα social media. Οι επιτελείς της Αστυνομίας, θέλοντας να στείλουν ένα μήνυμα για τις ώρες κοινής ησυχίας, δημοσίευσαν στο facebook μια φωτογραφία μ' ένα παράθυρο που αναφέρει ποιες ώρες θα πρέπει να μένουμε σιωπηλοί, σεβόμενοι τους γείτονές μας. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι «ένστολοι» έχουν βρει έναν διαφορετικό τρόπο επικοινωνίας με τους πολίτες. Και απ' ότι φαίνεται, η προσπάθειά τους βρίσκει μεγάλη απήχηση στους διαδικτυακούς χρήστες. Οι καλοκαιρινές ώρες κοινής ησυχίας θα ισχύουν έως 30 Σεπτεμβρίου.



2 σχόλια:

  1. Πως οριοθετείται όμως, πέραν από το ωράριο, η κοινή ησυχία σε αυτή τη χώρα θα μας εξηγήσει κάποιος;Ρωτάω επειδή υπάρχουν άπειροι προβληματικοί και κομπλεξικοι σε πολυκατοικίες οι οποίοι απαιτούν (πάντα μόνο από τους άλλους), τις ώρες αυτές να μην αναπνέουν οι υπόλοιποι που βρίσκονται από πάνω ή από δίπλα τους, όταν μάλιστα έχουν βρέφη και παιδιά.Δλδ αν μέσα στο διάστημα της κοινής ησυχίας ένα μωρό κλαίει ή ένα παιδί παίζει και κινείται μέσα στο σπίτι, τι σημαίνει;Ότι οι γονείς θα βάλουν τσιροτο στο στόμα του βρέφους για να μην ακούγεται το κλάμα, ή θα δέσουν μ ένα σκοινί το παιδάκι να μην κινείται;Πως οριοθετείται λοιπόν αυτή η κοινή ησυχία με βάση τις ανθρώπινες δραστηριότητες;Κοινή ησυχία σημαινει δε μιλάμε, δεν κινούμαστε, δεν αναπνέουμε; Ή τελικά οφείλει ο νομοθέτης να οριοθετήσει κατά κάποιον τρόπο τι μπορούμε και τι δεν μπορούμε να κάνουμε τις ώρες κοινής ησυχίας, γιατί αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι όλοι δεν αντιλαμβάνονται το ίδιο την ησυχία αλλά και τον θόρυβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ Σ ΑΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ... ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ "Ρ'ΩΜΙΚΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ