Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με λαμπρότητα και αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων ο εορτασμός στην Παναγία Σουμελά

Δεν έγινε λιτανεία της ιερής εικόνας
Με την τήρηση των μέτρων που προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά του κορωνοϊού πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός του Δεκαπενταύγουστου στην ιερά Μονή της Παναγίας Σουμελά, στο Βέρμιο της Ημαθίας. Στο Αρχιερατικό Συλλείτουργο χοροστάτησαν ο μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμων και τρεις άλλοι μητροπολίτες και οι πιστοί προσέρχονταν ένας- ένας και φορώντας μάσκα για να ανάψουν ένα κερί και να προσευχηθούν.

Μετά το Αρχιερατικό Συλλείτουργο δεν έγινε η λιτανεία της ιερής εικόνας της Παναγίας Σουμελά και οι επίσημοι μετέβησαν στην προτομή του Αλέξανδρου Υψηλάντη για τις καταθέσεις στεφανιών.

Εκ μέρους του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης στεφάνι κατέθεσε ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, εκ μέρους του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ο βουλευτής Γιάννης Αμανατίδης και του ΚΙΝΑΛ ο βουλευτής Γιώργος Αρβανιτίδης.

Παρέστησαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Γκιουλέκας, Αναστάσιος Μπαρτζώκας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης και του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Άγγελος Τόλκας.

Στεφάνια κατέθεσαν, επίσης, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης, οι δήμαρχοι Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, Νεάπολης- Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, οι γενικοί πρόξενοι της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Γεωργίας, εκπρόσωποι του Στρατού, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Ο πρόεδρος του Σωματείου "Παναγία Σουμελά" Γιώργος Τανιμανίδης ανακοίνωσε τη χορήγηση υποτροφιών σε δύο μαθήτριες της Β΄ Λυκείου στο Μακροχώρι Ημαθίας, που αρίστευσαν, στη μνήμη των 21 συμμαθητών τους οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα στα Τέμπη, τον Απρίλιο του 2003.

Πηγή

8 σχόλια:

  1. Πολύ σωστά! Μόνο που τηρήθηκαν τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών.
    Το σχέδιο προχωρά μια χαρά όσο υπάρχουν γίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτέλους! Έκανες την αυτοκριτική σου...

      Διαγραφή
    2. χα,χα πολύ ευρηματικό αυτό με τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών.
      Γι αυτούς που καταλαβαίνουν βέβαια,σωστη η παρατήρηση.

      Διαγραφή
    3. Δυστυχώς, όπως δείχνουν τα πράγματα μόνο τα γίδια πια αντιλαμβάνονται την πραγματική διάσταση απο αυτα που γινονται μπροστά στα μάτια μας. Εσεις οι άλλοι έχετε τα μάτια σας ερμητικά κλειστά και τίποτα το αξιοπερίεργο δεν συμβαίνει κατα τη γνώμη σας.
      Τα γίδια λοιπόν αφυπνισμένα και οι ποιμένες στον ύπνο της μακαριότητας......

      Διαγραφή
    4. Στα γίδια έδωσαν φίμωτρα για να μην τρώνε σήμερα ελεύθερα το χορταράκι που επιθυμούν.
      Θα επιτρέψουν να το βγάλουν όταν δεν θα έχουν πλέον επιλογή.

      Διαγραφή
  2. Adelfe oxi gidia. Lathos kanis
    Ta mosxaria tha les. Tetios laos den iparxi. Kala na pathume.bolia k agios o theos gia ta mosxaria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχόλια HELMAC και Asxetos το γέλιο της αρκούδας,Βεροιώτη δεν μπορεί εφεύρεση σου είναι αυτοί,δεν υπάρχουν άνθρωποι με τόση σφηνομενη σπανακοτυροπιτα στον εγκέφαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αςξετος
    Αντελφε οξι γκιντια. Λατχος κανις Τα μοςξαρια τχα λες. Τετιος λαος ντεν ιπαρξι. Καλα να πατχουμε.μπολια κ αγκιος ο τχεος γκια τα μοςξαρια
    Δεν θα σχολιάσω την αγραμματοσύνη του Αςξετος,ούτε το ψευδώνυμο κάποιου δήθεν πατριώτη που το γράφει με αγγλικούς χαρακτήρες..Θα σταθώ όμως στα αξιοπερίεργα των στοών της Σιών και της Μασονίας. Οι εντολές είναι σαφέστατες:Τοποθετήστε μικροτσίπ σε όσους δεν ανήκουν και αρνούνται να συμπαραταχθούν μαζί μας!Δεν τους έχουμε ανάγκη,οπότε κάποια στιγμή θα τους εξαφανίσουμε.Και αφού δεν θα υπάρχει πλέον η πλέμπα για να διοικούμε και να κλέβουμε,θα τα κάνουμε αναμεταξύ μας μέχρι να μείνει ένας στο τέλος.Ο ικανότερος.Για να πετύχουν το σατανικό τους σχέδιο, επιστράτευσαν τους ερπετόμορφους μαζί με τα νεφελίμ και τα ελοχίμ.Αν τυχόν τα βρούνε σκούρα,ακούγεται ότι θα φέρουν το άλιεν(με τη Σιγκούρνι Γουίβερ και σε περίπτωση αποτυχίας και αυτών θα περάσουν στα plan,b,c,d και e για την ανατροπή.Λερναία Ύδρα,Σκύλα και Χάρυβδη, το τέρας του Λοχ Νες,τον Κόμη Δράκουλα, τον Πολύφημο,τις Στυμφαλίδες όρνιθες,τον Φρανκενστάιν,την Μέδουσα και τον Μινώταυρο!!Αν πάλι αποτύχουν όλοι αυτοί, θα περάσουν στην έσχατη λύση που δεν έχει δεδομένα αποτελέσματα...Την μάγισσα Κίρκη!!!! Φυλαχτείτε συνάνθρωποι!!!! Έρχεται το τέλος!!! Θα πεθάνουμε όλοι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ