Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας 23/4 - 29/4)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Στις 23/8, το Τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου σταθεροποιεί τα ερωτικά, αλλά και τα οικονομικά μας ζητήματα! Δες την πρόβλεψη σου! Η Αφροδίτη στον Ζυγό, σχηματίζει ένα ιδιαίτερα θετικό Τρίγωνο, την Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021, με τον Κρόνο στον Υδροχόο! Βλέπουμε πλέον τον έρωτα σε βάθος και ουσία! Λαμβάνουμε σημαντικές ωφέλιμες αποφάσεις για τα αισθηματικά μας! Κάνουμε θετικές κινήσεις στα οικονομικά μας! Επιδιώκουμε επισημοποίηση σχέσης ή έναρξη νέας! Το μέτρο και η ωριμότητα στην συμπεριφορά, σε έρωτα και χρήμα, θα φέρει τα μόνιμα αποτελέσματα! Ευνοημένοι ιδιαίτερα θα είναι Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 1ου δεκαημέρου!

♈ Κριός

Γενικά

Ο Ήλιος περνά στην Παρθένο και για σένα είναι η στιγμή να επικεντρωθείς περισσότερο στην εργασία, στην καθημερινότητα και στην ρουτίνα, κάτι το οποίο το πετυχαίνεις, δεν παύει όμως να υπάρχουν και κάποιες συγχύσεις ή και αναβολές στα προγράμματά σου κοντά στις 25/8 όπου Ερμή είναι σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Σταθεροποίηση σχέσεων αναμένεται ωστόσο αυτή την εβδομάδα αφού το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου σε βοηθά να βάλεις γερά θεμέλια στην αισθηματική σου ζωή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου όλα βαίνουν προς μία πιο σταθερή κατεύθυνση και μία σχέση μπορεί να πάρει τώρα μία σοβαρή και ικανοποιητική τροπή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου παρόλο που έχεις άγχος η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να συζητηθούν νέα σχέδια! Στα οικονομικά παίρνεις μία ικανοποίηση!

♉ Ταύρος

Γενικά

Το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο σε κάνει να βρίσκεσαι σε μία δημιουργική και ανάλαφρη φάση, με ευκαιρίες για να ξεφύγεις λίγο από την πραγματικότητα ιδιαίτερα κοντά στις 25/8 όπου ο Ερμής θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Η δύναμη της σκέψης σε βοηθά να βρεις λύσεις σε φλέγοντα ζητήματά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου δέχεσαι μηνύματα έχεις τις συναντήσουλες σου και μετά από πολύ καιρό περνάς καλά και είσαι ανέμελος. Αξιοποίησε τις πλανητικές συνθήκες για να ζήσεις όμορφες στιγμές

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά λύνονται κάποια προβλήματα που σε βάραιναν και ησυχάζεις. Στα οικονομικά κυριαρχεί ακόμα αστάθεια!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις αναγκάζεσαι να λύσεις αυτό το διάστημα αγαπητέ μου Δίδυμε. Προσοχή χρειάζεται στις αποφάσεις σου γιατί είτε θα παραπλανηθείς, είτε δεν θα μπορείς να δεις καθαρά κάποιες υποθέσεις σου! Στα αισθηματικά μπορείς να κατασταλάξεις καλύτερα στο τι θέλεις για την πορεία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου βελτιώνει την ερωτική σου ζωή και σε κάνει να σταθεροποιείσαι στο πλευρό μίας σχέσης που έχει βάθος και ουσία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι ανήσυχος και υπάρχει στασιμότητα, δεν είναι κατάλληλη στιγμή για αποφάσεις. Στα οικονομικά δέχεσαι εύνοια!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Εβδομάδα αποφάσεων, επικοινωνιών αλλά και νέων σχεδίων για την πορεία σου! Πλέον μπορείς καρκίνε μου να δεις τα πράγματα ξεκάθαρα και να κάνεις τα βήματα που θα σε βοηθήσου να έρθεις πιο κοντά στο όνειρο αλλά και στον στόχο σου! Οι σχέσεις σου εκβαθύνονται και γίνονται πιο ουσιαστικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι η στιγμή που τα λόγια βγαίνουν από την καρδιά και αποκτούν νόημα και μπορούν να φέρουν πιο κοντά εσένα με το άτομο που αγαπάς. Αξιοποίησε το σαββατοκύριακο για μία επικοινωνία μέσα από την ψυχή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι ένα καλό διάστημα να προβείς σε κάποιες συζητήσεις ή και να πάρεις κάποιες αποφάσεις για συνεργασίες. Στα οικονομικά δίνονται κάποιες λύσεις και δέχεσαι και στήριξη!

♌ Λέων

Γενικά

Επικεντρώνεσαι πλέον σε ότι έχει αξία και είναι σημαντικό για σένα αγαπητέ μου Λέοντα. Τα οικονομικά συνεχίζουν να αποτελούν ανησυχία, όμως δεν πρέπει να πάρεις γρήγορες ή και επιπόλαιες αποφάσεις, προσοχή και σε ότι θα ακούσεις ως προτάσεις αυτή την εβδομάδα. Δεν λείπουν όμως και οι ευκαιρίες για την σταθεροποίηση σχέσεων κάτι το οποίο σου δίνει δύναμη και κουράγιο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θα υπάρξουν κάποιες συζητήσεις που θα φέρουν την επίλυση καταστάσεων. Είναι καλή εβδομάδα για να νιώσεις σιγουριά συναισθηματική!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου προκύπτουν τώρα νέες συνεργασίες που είναι πολλά υποσχόμενες. Στα οικονομικά προσοχή στην άστατη διάθεσή σου που θα σε οδηγήσει σε λάθος επιλογές.

♍ Παρθένος

Γενικά

Τα γενέθλιά σου ξεκινούν αγαπητέ μου Παρθένε ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ! Ο Ήλιος, ο Ερμής αλλά και ο Άρης κινούνται στο δικό σου ζώδιο επομένως είσαι σε ένα στάδιο της ζωής σου που είσαι σε ετοιμότητα για δυναμικές πρωτοβουλίες. Αυτή την εβδομάδα ωστόσο θα πρέπει να αποφύγεις τις πλάνες, αλλά και να μην ωραιοποιείς κάποιες καταστάσεις, ιδιαίτερα στα αισθηματικά. Στα οικονομικά σταθεροποιείσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου ζεις όμορφες στιγμές και υπάρχουν οι συναντήσεις αλλά και οι επαφές που σε ενθουσιάζουν! Είναι πολύ σημαντικό όμως να μην εξιδανικεύεις και να μην θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου διανύεις περίοδο όπου συμβαίνουν ανακατατάξεις και πρέπει να πάρεις και αποφάσεις για τα μετέπειτα βήματά σου! Στα οικονομικά σου έχεις μία σημαντική άνοδο και εξασφαλίζεις κάτι καλύτερο για το αύριο!

♎ Ζυγός

Γενικά

Ζητήματα που αφορούν την εργασία καλείσαι να τα επιμεληθείς, αγχώνεσαι όμως γιατί οι καταστάσεις δεν είναι τόσο ξεκάθαρες ή υπάρχει μία στασιμότητα ή και θολούρα. Στήριξη για θέματα οικονομικά και οικογενειακά, θα δεχθείς και θα μπορέσουν να λυθούν κάποια προβλήματα. Ο έρωτας γίνεται το καταφύγιο ξεκούρασης και ικανοποίησης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας ακούει στο όνομά σου αυτή την εβδομάδα η οποία είναι εξαιρετική για να δέσεις άγκυρα στο σταθερό σου λιμάνι που θα σου δώσει δύναμη και σιγουριά για το αύριο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες που σε αγχώνουν ενώ η κίνηση της δουλειάς σου δεν είναι ικανοποιητική. Στα οικονομικά δεν αντιμετωπίζεις μεγάλα προβλήματα.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Οι φίλοι είναι στο πλευρό σου, σε στηρίζουν σε κάθε σου βήμα ενώ και εσύ αγαπητέ Σκορπιέ είσαι γεμάτος όνειρα και σχέδια για την πορεία σου! Αυτή την εβδομάδα καλείσαι να πάρεις αποφάσεις και για το μέλλον μίας ερωτικής ιστορίας, η οποία φαίνεται ότι εξελίσσεται σε πολύ καλούς ρυθμούς. Στα επαγγελματικά και στα πολύ προσωπικά σου ζητήματα θα πάρεις μία ικανοποίηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου η εβδομάδα αναμένεται όμορφη, ρομαντική, τρυφερή, αισθαντική, αρκεί εσύ ο ίδιος να μην παρασυρθείς στις ζήλιες και στις αμφιβολίες που μπορεί να πάνε τα σχέδιά σου πίσω!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δέχεσαι στήριξη και καταφέρνεις και ελίσσεσαι στις προκλήσεις της εποχής! Στα οικονομικά για την ώρα είσαι ευχαριστημένος.

♐ Τοξότης

Γενικά

Βρίσκεσαι σε διαδικασία κάποιων επαγγελματικών ενάρξεων που θα σταθούν πολύ σημαντικές για την πορεία και το μέλλον σου αγαπητέ μου Τοξότη. Αυτή την εβδομάδα όμως καλό είναι να μην πάρεις καθοριστικές αποφάσεις για την πορεία σου γιατί κάποια πράγματα δεν θα είναι και τόσο ξεκάθαρα όσο φαίνονται. Μία επιθυμία σου φτάνει στο στάδιο της υλοποίησης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είσαι μπερδεμένος και άστατος αυτή την περίοδο φίλε μου Τοξότη. Καλό είναι να μην κάνεις μεγαλόπνοα σχέδια ή και μεγάλες δηλώσεις που πιθανότατα θα σε εκθέσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι ενεργός, δραστήριος και αποφασιστικός, όμως μην βιάζεσαι σε τελικές αποφάσεις και δείξε παραπάνω καχυποψία σε ότι ακούς! Στα οικονομικά φεύγει από πάνω σου ένα χρέος ή μία υποχρέωση που σε βάραινε!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Νέα Σχέδια μπαίνουν στα σκαριά και είναι φανερό ότι είσαι όλο ελπίδα, νέες προοπτικές και σημαντικά βήματα βελτίωσης και ανανέωσης στην ζωή σου αγαπητέ μου Αιγόκερε. Στην πορεία της εβδομάδα λύνεται το μυστήριο και η αβεβαιότητα που υπήρχε στο μυαλό σου και ικανοποιείς σχέδια και όνειρα που αφορούν τα αισθηματικά αλλά και τα πιο μεγαλόπνοα επιχειρηματικά σου σχέδια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αρχίζεις να βλέπεις τις καταστάσεις διαφορετικά στα αισθηματικά σου και αυτό σε βοηθά να πλησιάσεις το ταίρι σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει και να έρθετε πιο κοντά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι ένα διάστημα που θα δεχθείς προτάσεις, θα κάνεις κάποιες συζητήσεις και θα σχεδιάσεις μία επικείμενη ανανέωση! Στα οικονομικά βρίσκεις λύση σε ένα θέμα που σε ταλαιπωρούσε.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Στο κυνήγι για ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον είσαι αυτή την εβδομάδα φίλε μου Υδροχόε , όμως είναι σημαντικό να προσέξεις τις επιλογές σου και να μην δεσμευτείς σε νέες προτάσεις , νέες συμφωνίες που μπορεί να είναι «παγίδα» ! Στα αισθηματικά σου ωριμάζουν τα θέλω σου και η ανάγκη για μία πιο σταθερή πορεία είναι πλέον απαραίτητη για σένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία σχέση εδραιώνεται, σταθεροποιείται και ξέρεις πολύ καλύτερα ποια θα είναι η προοπτική της. Ανοίγεις την ψυχή σου προς το άτομο που αγαπάς και δημιουργείται πιο ισχυρό δέσιμο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά είσαι με αμφιβολία, ανησυχία και για την ώρα δεν υπάρχουν μεγάλες μεταβολές.Στα οικονομικά η εβδομάδα είναι στάσιμη και κάπως απογοητευτική.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Η εβδομάδα σε φέρνει κοντά σε ανθρώπους που αγαπάς, σε ανθρώπους που μπορούν να γίνουν οι συνοδοιπόροι σου και να έχετε μία κοινή πορεία! Κάνεις όνειρα, σχέδια, ανοίγεσαι σε νέες συνεργασίες, σημαντικό όμως είναι να κάνεις τις σωστές επιλογές των ανθρώπων που θα σε πλαισιώνουν! Ένα οικονομικό πρόβλημα βρίσκει τη λύση του!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από εκεί που δεν το περιμένεις λαμβάνεις μηνύματα και ακούς λόγια από το άτομο που έχεις στην καρδιά σου τα οποία και αποτελούν έκπληξη ετούτη την περίοδο! Οι συνθήκες είναι άκρως ευχάριστες και αναζωογονητικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι ένα καλό διάστημα για να προβείς σε νέες συνεργασίες και να πάρεις πρωτοβουλίες για αλλαγές που επρόκειτο να γίνουν! Στα οικονομικά διευθετείς χρεωστικά υπόλοιπα και βρίσκεσαι κερδισμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ