Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στις φλόγες εν κινήσει ΙΧ στην Εγνατία - Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας το μεσημέρι της Δευτέρας 23 Αυγούστου για φωτιά σε ΙΧ στην Εγνατία Οδό. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, ήταν γύρω στις 14:30 το μεσημέρι όταν η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση για φωτιά σε όχημα στην Εγνατία Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης, περίπου στο ύψος της Αλεξάνδρειας και συγκεκριμένα στο ύψος της Ραψωμανίκης. Ο οδηγός του οχήματος μάρκας OPEL πρόλαβε να ακινητοποιήσει το όχημα και να απομακρυνθεί με ασφάλεια από αυτό, προτού κινδυνεύσει. 

Η φωτιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στη μηχανή του αυτοκινήτου, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας, που έσπευσε με 1 όχημα και 3 Πυροσβέστες, για την κατάσβεσή της.

Το ΙΧ υπέστη σοβαρές ζημιές, ενώ απομακρύνθηκε από την Εγνατία με όχημα της οδικής βοήθειας. Στο σημείο έσπευσε και η Τροχαία Βέροιας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ