Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Brainobrain»: Το καινοτόμο πρόγραμμα για παιδιά 5 έως 15 ετών τώρα και στη Βέροια

Πολλαπλά οφέλη - Άμεσα ορατά αποτελέσματα
To «Brainobrain» αποτελεί ένα καινοτόμο πρόγραμμα, το οποίο εφαρμόζεται εδώ και 15 χρόνια, σε περισσότερες από 40 χώρες. Σκοπός του είναι να βοηθήσει τα παιδιά από τη νηπιακή μέχρι την εφηβική περίπου ηλικία, να βελτιώσουν ολόπλευρα τις ικανότητες τους, να ανταποκρίνονται με επιτυχία στις δραστηριότητες τους, να ανακαλύψουν καλύτερα τον εαυτό τους, να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση τους, να εξασκούνται στις αδυναμίες τους και να διαχειρίζονται κάθε γνωστικό αντικείμενο που έρχεται στη ζωή τους.

Με εργαλεία τον Άβακα, το NLP (Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός) και τη μέθοδο VAK (Οπτική, Ακουστική, Κιναισθητική Μέθοδος) επιτυγχάνουμε σταδιακά τα παιδιά να κάνουν μαθηματικές πράξεις με μεγάλους αριθμούς, βελτιώνοντας την παραγωγικότητα του εγκεφάλου μέσα από εναλλακτικές και διασκεδαστικές μεθόδους. Επιπλέον, εντοπίζουμε με ποιο τρόπο τα παιδιά διευκολύνονται να κατακτήσουν τις πληροφορίες και τις γνώσεις ώστε να ενισχύσουμε τις δυνάμεις όσο και τις αδυναμίες τους. Μελετούμε επίσης τη διαδικασία της σκέψης, βοηθώντας τα παιδιά να κατανοήσουν την προσωπικότητα τους, τη συμπεριφορά τους και πιο συνειδητοποιημένα να κατακτήσουν την ικανότητα της κριτικής σκέψης.

Το υλικό που επεξεργάζονται οι μαθητές και ο χρόνος εξάσκησης και συνεργατικής μάθησης, προσφέρει στα παιδιά πολλαπλά οφέλη και τα αποτελέσματα είναι ορατά από το πρώτο κιόλας επίπεδο!

Για παιδιά από 5 έως 15 χρονών!

Νέα τμήματα Σεπτεμβρίου!

Έναρξη μαθημάτων 20 Σεπτεμβρίου


Για εγγραφές επικοινωνήστε:

Καπετάν Άγρα 2, Βέροια / 23310 60446 & 6970 839024
e-mail: bobveroia@gmail.com 
 Facebook: Brainobrain Βέροια

Υπεύθυνη προγράμματος

Μερτζάνη Μαρία, Εκπαιδευτικός- Parents Coach







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ