Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέα κινητοποίηση υγειονομικών στο Νοσοκομείο Βέροιας

Κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και της αναστολής εργασίας ανεμβολίαστων
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο προαύλιο του Νοσοκομείου, πραγματοποίησαν την Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021 υγειονομικοί του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας. Η κινητοποίηση συνοδεύτηκε από στάση εργασίας, από τις 7:00 το πρωί έως και τη λήξη του ωραρίου στις 15:00 το μεσημέρι και έγινε στο πλαίσιο της πανελλαδικής στάσης εργασίας που προκήρυξε η ΠΟΕΔΗΝ.


Οι συμμετέχοντες υγειονομικοί που τάσσονται υπέ
ρ του εμβολιασμού αλλά κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και της εφαρμογής του μέτρου της αναστολής εργασίας των ανεμβολίαστων, υποστηρίζοντας παράλληλα πως κάτι τέτοιο θα έχει συνέπειες στη λειτουργία του συστήματος υγείας, συγκεντρώθηκαν στο προαύλιο του Νοσοκομείου, κρατώντας πλακάτ στα οποία αναγράφονταν συνθήματα όπως «Όχι στην υποχρεωτικότητα, την παρανομία και την υποταγή», «Οι ακαταδίωκτοι μας καταδιώκουν. Χθες ήμασταν ήρωες, σήμερα επικίνδυνοι» και «Όχι στην υποχρεωτικότητα, όχι τον διχασμό».







35 σχόλια:

  1. Καλά, κανένας δεν πήγε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι δε πήγε καλά. Που είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι στην εγκληματική αμέλεια των υγειονομικών με το πρόσχημα της υποχρεωτικότητας!
    Οι αγώνες να μην δίνονται εις βάρος των ασθενών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχεις αλλη ασθενεια εγκεφαλικη.

      Διαγραφή
    2. Ναιβαλλα ουτε και εις βαρος των εμβολιασμενων υγειονομικων που θα απομεινουν μόνοι και θα τρέχουν και δε θα φτάνουν. Σχολανε ολους τς ανεμβ υγειον. σε καιρό κρίσης. Μονο απο covid πάσχουν οι ανθρωποι; Και θα έρθουν αλλοι λέει ισως με 3μηνες συμβασεις. Εκεινοι μεχρι ν μάθουν πως δουλεύουν τα μηχανημαυα θα εχει πεθανει ο.κοσμος ειτε απο τον κοβιντ ειτε απο αλλες ασθένειες

      Διαγραφή
    3. Tα νοσοκομεία είναι δημόσια από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Δεν είναι απλώς δημόσιος χώρος. Ανήκουν στο κράτος. Όμως σύμφωνα με τους συνδικαλιστές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), εμείς οι φορολογούμενοι που πληρώνουμε τον μισθό τους δεν πρέπει καν να ξέρουμε αυτό που γνωρίζουμε για το καφενείο της γειτονιάς μας. Τα νοσοκομεία δεν θα βάλουν π.χ. αυτοκόλλητα «covid free», για να διαλέγουμε πού θα πάμε. Οι ασθενείς μπαίνουν μέσα στα τυφλά κι όποιον πάρει ο χάρος ή ο ανεμβολίαστος. Προ ημερών, μάλιστα, η ΠΟΕΔΗΝ έστειλε εξώδικο στα αρμόδια υπουργεία Υγείας, Εσωτερικών, Εργασίας και Οικονομικών, στο οποίο επισημαίνει ότι «η υποχρέωση επίδειξης ή προσκόμισης από τους εργαζομένους στον εργοδότη πιστοποιητικού/βεβαίωσης εμβολιασμού ή νόσησης παραβιάζει το ατομικό δικαίωμα περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων και δη ευαίσθητων δεδομένων υγείας των εργαζομένων».

      Aπό τότε που έγιναν μόδα τα προσωπικά δεδομένα δεν χάθηκε μόνο το φιλότιμο, χάθηκε και η έννοια της δημόσιας λειτουργίας.

      Η απάντηση του παραπάνω με ύβρεις σ' όποιον εκφράζει την άποψη του δείχνει δυστυχώς το επίπεδο κάποιων για όποιον εκφράζει μια διαφορετική άποψη από ότι αυτός πιστεύει!

      Διαγραφή
  4. Μπαβο χιλια μπαβο αξιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλη η κοινωνία στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των υγειονομικών κατά του αυταρχισμού. Αν πέσει το κάστρο των υγειονομικών, οι συνέχεια θα είναι καταιγιστική και για στους υπόλοιπους.
    Οι αντίχριστοι εντολοδόχοι αλλότριων συμφερόντων, είναι αποφασισμένοι να το πάνε όσο τους παίρνει.
    Η υποχρεωτική vaccίνα δεν θα τους περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης, αν αρχίζουν να πέφτουν οι υγειονομικοί σαν τις μύγες ο ένας μετά τον άλλον επειδή δεν εμβολιάστηκαν, τότε να δεις πόσο καταιγιστική θα είναι η εξέλιξη και για τους υπόλοιπους.

      Και μη μπλέκεις τη θρησκεία με μια υγειονομική κρίση.

      Διαγραφή
    2. Αν υπήρχαν περισσότεροι από εσάς η ανθρωπότητα θα πέθενε ακόμα από γαστρεντερίτιδα, τύφο, χολέρα και βουβωνική πανώλη.. Αν δεν μπορείτε απλά παραιτηθειτε για να έρθει κάποιος άξιος, μορφωμένος, νέος επιστήμονας. Τσιράκια παλαιών εποχών που πήραν τις θέσεις τους με κονέ δεν έχουν θέση ανάμεσα μας πλέον.

      Διαγραφή
  6. ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ''Αραία, αραία, να φαινόμεθα καμμιά σαρανταρέα''. Πάντως οι ασθενείς δεν επιθυμούν ανεμβολίαστες νοσοκόμες. Η Χριστιανική Αγάπη προς τον συνάνθρωπο φαίνεται με πράξεις. Το ζήτημα είναι και Πνευματικό. Χαίρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σαν δεν ντρέπεστε λέω εγώ που θέλετε να λέγεστε και υγειονομικοί. Είστε επικίνδυνοι για την κοινωνία. Άμεση αποπομπή για όλους σας. Να πάτε να γίνετε κτηνοτρόφοι σε καμία απομονωμένη βουνοκορφή και να ζείτε μόνοι σας στον μεσαίωνά σας για να μην κινδυνεύουν οι υπόλοιποι από εσάς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί οι κτηνοτρόφοι φίλε μου φρόντιζαν εσένα και κάθε γνωστό σου που πήγε στο νοσοκομείο να αναζητήσει περίθαλψη. Αλλά για να τους βλέπεις σαν κτηνοτρόφους φαντάζομαι τι θα θεωρείς τον εαυτό σου όταν σε περιθαλψανε.

      Διαγραφή
    2. Γρήγορα στις ιδιωτικές κλινικές αχάριστοι μισάνθρωποι, εκεί βέβαια δεν βγάζετε άχνα και πληρώνετε και δεν μιλάτε και σας πεθαίνουν και δεν τρέχει τίποτα. ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ.

      Διαγραφή
    3. Μόνο σε ιδιωτικές κλινικές πηγαίνω εδώ και χρόνια.. Φαντάζομαι ξέρεις τον λόγο..

      Διαγραφή
    4. Το πρόβλημα δεν είναι προσωπικό, εσύ ή κάποιοι λίγοι ελάχιστοι, μπορούν και πληρώνουν και πηγαίνουν στις ιδιωτικές κλινικές, οι οποίες μη νομίζεις ότι παρέχουν και τις καλύτερες ιατρικές υπηρεσίες. Εγώ μιλάω για τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού, που θα πάει σε δημόσιο νοσοκομείο και δε θα υπάρχει προσωπικό να τους φροντίσει, αλλά κι εσύ με τα πολλά λεφτά αν νοσήσεις από κορονοίό σε δημόσιο θα καταλήξεις, διότι τα ιδιωτικά τα ενδιαφέρει μόνο η τσέπη σου.

      Διαγραφή
    5. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ...ΝΑ ΕΚΤΡΕΦΟΥΜΕ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

      Διαγραφή
  9. Στης εκκλησίες η ανεμβολιαστοι παπάδες θα βγουν σε αναστολή??? Εκεί κ αν δεν γίνεται πάρτυ διασποράς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτούς γίνεται απλά να τους απολύσουν και να κλείσουν μια και καλή τα μπακάλικα τους?? Να μην τους πληρώνουμε άδικα βρε αδερφέ..

      Διαγραφή
  10. Μπράβο στους γιατρούς με νοσιλευταις μια πραγματική αιπηστιμωναις . Κατο ο Μπηλ Γειτς με ι σιονισται. Το τσιπάκι δεν θα μπι πάρτε το απόφασι. Για την Ελαδα μας με τιν ωρθωδωξεια φισικα.
    Την άλη βδομάδα ολοι μαζη . Ζιτο η εθνικι αντίσταση τον αληθινόν γραματηζουμαινον ελινον.

    Δεν θα περάσι ο φασισμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσοι ειναι επιφυλακτικοι δεν είναι ουτε αμορφωτοι, ουτε ψεκασμενοι ουτε πιστεύουν σε τσιπακια και αλλες θεωρίες συνωμοσιας αυτα τραβατε να τα πειτε αλλού. Ολοι εξυπναδες μέχρι να χασετε κπ απ το.εμβολιο

      Διαγραφή
    2. Καλά κάνουν οι ανθρωποι και διεκδικουν το αυτονόητο δικαίωμα στη δουλειά και στη ζωή!

      Διαγραφή
  11. Εμειναν να φωνάζουν μόνον οι επαγγελματίες διαδηλωτές. Κάτι πολύ βασικό έχει αλλάξει στη συνείδηση του πολίτη. Τι είναι αυτό; Αντιλήφθηκε πως η Ελλάδα ή θα αλλάξει ή θα βουλιάξει. Και επιλέγει το πρώτο και το δείχνει, επιβεβαιώνοντας έτσι την εικόνα των.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπραβο τους!οχι στα κολοεμβολια!δικαιωμα του καθενος τι θα κανει στο σωμα του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπραβο τους!οχι στα κολοεμβολια!δικαιωμα του καθενος τι θα κανει στο σωμα του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ευτυχώς για εμάς μικρή μειοψηφία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι γραφικοί πλέον "διαδηλωτές" της Βέροιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είστε για γέλια και για κλάματα . Όπου διαδήλωση τα ίδια άτομα ! Τέτοιοι "υγειονομικοί" να μας λύπουν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλά τα λένε όχι στην υποχρεωτικοτητα , και ειδικά στα μικρά παιδιά , αλλά αυτή που δουλεύουν να δουλεύουν όχι να μας δουλεύουν, που πληρώνουμε τόσα ασφάλιστρα , και τελικά καταλήγουμε στους ιδιώτες , τους κάναμε πλούσιους με τον ιδρώτα μας, και λέμε και ευχαριστώ από πάνω. Να θυμούνται τον όρκο που δώσανε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι συμμετέχοντες υγειονομικοί που τάσσονται υπέρ του εμβολιασμού αλλά κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού.
    Πως γίνεται να είσαι υπέρ των εμβολίων και να μην το κάνεις?
    Ότι ναναι όπως πάντα σε αυτή τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Βεροιώτη πριν βγάλεις τα σχόλια των ανώνυμων καλό θα ήταν να τα ελέγχεις πρώτα όπως κάνεις στο fb και να απορρίπτεις αυτά που στοχοποιουν... η ΒΈΡΟΙΑ είναι μικρή πόλη. Σβήσε λοιπόν αυτά τα σχόλια. Το ξέρουμε ότι πολεμάς τους ΕΛΛΗΝΕΣ για τριάκοντα αργύρια που παίρνεις κάνοντας πλύση εγκεφάλου όπως όλα τα συστημικα ΜΜΕ αλλά μην το παρατραβάς Εμείς θα πολεμήσουμε μέχρι το τέλος για να σώσουμε την πατρίδα μας. Ότι αφήσατε όρθιο... Ή ταν ή επί τας. Και πες τα τσιράκια σου τις κότες τις λιρατες να βγουν επώνυμα και να πουν αυτά που θέλουν και εκεί που θέλουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κρίμα να χάνεται τόσος κόσμος από κορονοιο μόνο οι νεκροθάφτες έχουν δουλειά
    και τα γραφεία τελετών πολύ κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ