Quantcast

http://picasion.com/

Αποθεώθηκε στη Βέροια η Κατερίνα Διδασκάλου

Εξαιρετική ερμηνεία, φοβερή παράσταση

Μια εκπληκτική θεατρική παράσταση παρακολούθησαν εκατοντάδες Βεροιώτες που επισκέφθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 23 Αυγούστου το Θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη». Ο αριστουργηματικός μονόλογος του Αντώνη Τσιπιανίτη «Η πόρνη από πάνω», πιο επίκαιρος από ποτέ, μάγεψε το κοινό της Ημαθίας. Σε μια παράσταση με την εξαιρετική Κατερίνα Διδασκάλου, να ενθουσιάζει και να συγκινεί το κοινό που αγαπά το καλό θέατρο. 

Η «Μυρσίνη Σεβαστού» από τις «Άγριες Μέλισσες», πλημμύρισε κυριολεκτικά τη σκηνή, παίζοντας ταυτόχρονα με απίστευτη ευκολία όλους τους χαρακτήρες που έπαιξαν ρόλο στη ζωή της ηρωίδας. 

Η προδοσία, η απόρριψη, η βαναυσότητα εναντίον των γυναικών και ταυτόχρονα ο έρωτας, η δύναμη που βρίσκει κανείς μέσα του ακόμη και στις δυσκολίες και η επιδίωξη για την χαρά της ζωής ξετυλίγονται συναρπαστικά μέσα από την αφήγηση μιας γυναίκας που μέσα από τον δύσκολο γάμο της έχασε πολλά, κέρδισε όμως τον εαυτό της.

Πραγματικά, ένα μοναδικό ρεσιτάλ ηθοποιίας που ταξίδεψε τους θεατές για 90 λεπτά από το γέλιο στη συγκίνηση, παραμένοντας κάθε στιγμή στην πραγματικότητα για να οδηγήσει σε ένα τέλος έκπληξη.

12 σχόλια:

  1. Τρομερή ηθοποιός μας εντυπωσίασε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΔΟΞΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εντάξει μια μέτρια ηθοποιός που την εχετε κανει μελινα μερκουρη ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΌΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΆΖΕΤΕ ΕΊΣΤΕ ΆΣΧΕΤΟΙ ΑΠΌ ΘΕΑΤΡΟ. ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΠΑΟΛΑ ΕΊΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ. ΠΟΥ ΝΑ ΞΈΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΌ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ. ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΟΒΕΡΟΙΩΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε αντε από εδώ μωρή βλάχα βλαχαρα τελευταία αμορφωτη ξυπασμενη που θα μας πεις και τσιφτετελοβεροιωτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μίλησε και η απόλυτη βλαχάρα που θίχτηκε κιόλας.

      Διαγραφή
  6. Παιδιά μην μαλωνετε η πορνη από πάνω έφυγε από τη Βέροια μπορείτε πλέον με την άνεση σας να κλειδαμπαρωθειτε στο διαμερίσματακι σας να φάτε μπόλικο λοκνταουν και να ψηφίσετε πάλι Μητσοτάκη στις επόμενες εκλογές. Όλα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ηθοποιός σημαίνει ''Ποιώ Ήθος''. Με πόρνες από πάνω, από κάτω. διαγωνίως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολυ μαγκια στα σχολια πισω απο την ανωνυμία... Γιατι δεν τα γράφετε δημοσια με το ονοματακι σας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μην γίνει κάτι σοβαρό και ποιοτικό στη Βέροια, σπεύδουν οι γνωστοί άγνωστοι να το μηδενίσουν. Ως γνωστόν η Βέροια έχει τεράστιους λάτρεις του θεάτρου και του πολιτισμού γενικότερα. Σωστό το σχόλιο περί τσιφτετελοβεροιωτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Ως γνωστόν η Βέροια έχει τεράστιους λάτρεις του θεάτρου και του πολιτισμού γενικότερα". Εχει πλαντάξει απο πολιτισμό η Βέροια και κάθε Βέροια. οΙ Εμβολιασμένοι, πλαντάζουν περισσότερο. Αν θες να χορτάσεις πολιτισμό κυρά μου, να πας και να φωτογραφήσεις τον χώρο μιας συναυλίας, όταν τελειώσει. Τρεις ωρες καθαρίζουν οι υπάλληλοι του Δήμου, τον πολιτισμό που άφησαν πίσω τους οι πολιτισμένοι. Θα λες λοιπόν οτι, μια ελάχιστη μερίδα Βεροιωτών, εχει σχέση με πολιτισμό... γενικότερα. Το πλήθος, ειναι ούγκανοι. Σταρχιδιστές. Βλάχοι με την κακιά έννοια. Δες εικόνες και συμπεριφορές στην πόλη μας και θα καταλάβεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ