Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας - Τι θα συζητηθεί;

Με 17 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021 και ώρα 18:00 το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας. Πρόκειται για την πρώτη συνεδρίαση μετά την διακοπή ενός μήνα για το καλοκαίρι, η οποία θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη, ενώ θα προβληθεί ζωντανά μέσα από το κανάλι του δήμου Βέροιας στο YouTube. Τα 17 θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

ΘΕΜΑ

1ο :

Έγκριση ή μη απευθείας αγοράς οικοπέδου από το ρυμοτομικό σχέδιο της πόλης Βέροιας που προβλέπεται ως χώρος δημοτικού σχολείου στο Ο.Τ. 91 της πόλης Βέροιας.

ΘΕΜΑ

2ο :

Έγκριση ή μη απευθείας αγοράς ιδιοκτησίας της υπ’ αριθ. 6 ιδιοκτησίας της πράξης εφαρμογής της Πολεοδομικής Μελέτης στο Ο.Τ 270 Α της πόλης Βέροιας.

ΘΕΜΑ

3ο :

Επί εισήγησης της Ο.Ε. για την αναμόρφωση (6η) προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος Δήμου Βέροιας, έτους 2021.

ΘΕΜΑ

4ο :

Έγκριση ή μη καθορισμού του ελαχίστου περιεχομένου της από τον νόμο προβλεπόμενης σχετικής προκήρυξης για την επιλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.

ΘΕΜΑ

5ο :

Έγκριση ή μη α) επικαιροποίησης της σύμβασης συνεργασίας μεταξύ Δήμου Βέροιας και της εταιρίας «Ανακύκλωση συσκευών Μονοπρόσωπη Α.Ε.», β) εξουσιοδότηση του Δημάρχου.

ΘΕΜΑ

6ο :

Έκφραση γνώμης του Δ.Σ για την «Οριοθέτηση των ρεμάτων Διώρυγας 66 και ποταμού Λουδία στις Π.Ε Πέλλας, Ημαθίας και Θες/νίκης» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

ΘΕΜΑ

7ο :

Έκφραση γνώμης του Δ.Σ για την παραχώρηση από την ΠΕ Ημαθίας τμήματος του υπ’ αριθ 1147ζ αγροτεμαχίου της Κοινότητας Πατρίδας σε ιδιώτη.

ΘΕΜΑ

8ο :

Έγκριση ή μη ανάκλησης της υπ’ αριθ. 169/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί δωρεάν παραχώρησης για χρήση δημοτικού οικοπέδου στο Ο.Τ 463 της Βέροιας, στον σύλλογο «Πρωτοβουλία για το παιδί».

ΘΕΜΑ

9ο :

Έγκριση ή μη μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου «Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου Τριποτάμου».

ΘΕΜΑ

10ο :

Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Ανακατασκευή του δαπέδου γηπέδου καλαθοσφαίρισης Βίλα Βικέλα Δήμου Βέροιας».

ΘΕΜΑ

11ο :

Ορισμός μελών επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους του έργου «Συντήρηση Αγροτικών Δρόμων».

ΘΕΜΑ

12ο :

Έγκριση ή μη εισόδου-εξόδου οχημάτων σε εκτός σχεδίου γεωτεμάχιο του αγροκτήματος Μακροχωρίου.

ΘΕΜΑ

13ο :

Έγκριση ή μη εισόδου-εξόδου οχημάτων σε εκτός σχεδίου γεωτεμάχιο του αγροκτήματος Τριλόφου.

ΘΕΜΑ

14ο :

Έγκριση ή μη εισόδου-εξόδου οχημάτων σε εκτός σχεδίου γεωτεμάχιο του Μακροχωρίου.

ΘΕΜΑ

15ο :

Έγκριση ή μη εισόδου-εξόδου οχημάτων σε εκτός σχεδίου γεωτεμάχιο του Μακροχωρίου .

ΘΕΜΑ

16ο :

Έγκριση ή μη παροχής οικονομικού βοηθήματος για την κάλυψη εξόδων ιατροδικαστικής εξέτασης, εξόδων κηδείας και ταφής οικονομικά αδύναμου δημότη

ΘΕΜΑ

17ο :

Έγκριση ή μη παροχής οικονομικού βοηθήματος σε οικονομικά αδύναμου δημότη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ