Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Συναγερμός» στα κινητά στην Ημαθία - Ενεργοποιήθηκε το 112

«Πάρα πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς» 

«Συναγερμός» σήμανε στα κινητά των Βεροιωτών λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Πέμπτης 5 Αυγούστου 2021, με το μήνυμα που έστειλε η Πολιτική Προστασία για υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς. Τα smartphone των Βεροιωτών άρχισαν να χτυπούν μαζικά στις 21:15 με το alert του 112 να συνοδεύεται από την σχετική ηχητική ειδοποίηση που όπως πάντα έρχεται απροειδοποίητα, ταράζοντας τους κατόχους τους.

Στα καφέ του κέντρου της Βέροιας επικράτησε εκείνη την στιγμή επικράτησε μεγάλο σούσουρο, καθώς ο ήχος της σειρήνας αλλά και το φωνητικό μήνυμα στα ελληνικά και στα... άπταιστα αγγλικά χτυπούσε ταυτόχρονα από όλα τα κινητά.

Το μήνυμα ανέφερε:

«Πάρα πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς τις επόμενες ημέρες. Αποφεύγουμε οποιαδήποτε εργασία που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά. Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση σε δάση και άλση. Αποφεύγουμε άσκοπες μετακινήσεις. Ειδοποιούμε αμέσως την Πυροσβεστική στο 199ναν εντοπίσουμε εστία πυρκαγιάς».



1 σχόλιο:

  1. Ο κουλης καταφεύγει σε φτηνές τακτικές ψυχολογικού πολέμου,ξεπατικώνει,αντιγράφει από τα στρατιωτικα εγχειρίδια ψυχολογικών επιχειρήσεων,των εποχών του ψυχρού πολέμου.
    Πανεξυπνους συνεργάτες έχεις κουλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ