Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

1 θετικό στα δωρεάν rapid test του ΕΟΔΥ την Κυριακή στη Βέροια

Δράσεις δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου του νέου κορωνοϊού SARS CoV-2 πραγματοποιούνται καθημερινά σε κεντρικά σημεία Περιφερειών Ενοτήτων της χώρας. Την Κυριακή 1 Αυγούστου 2021, πραγματοποιήθηκαν 39 δράσεις δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου σε κεντρικά σημεία 34 Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας, στις οποίες διενεργήθηκαν 10.475 rapid test και ανευρέθηκαν 317 θετικά (3.03%). Από τις 317 περιπτώσεις, οι 168 αφορούν άνδρες και οι 149 γυναίκες με μέσο όρο ηλικίας τα 29.81 έτη, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ.

Στην Ημαθία την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν 116 rapid test, όλα στη Βέροια, εκ των οποίων το 1 βρέθηκε θετικό (0.86%) και αφορά σε 1 άνδρα 17 ετών.

2 σχόλια:

  1. Μετά τον Μπρεγκοβιτς να δείτε πόσα θα έχει. Μία βδομάδα υπομονή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ... 17 χρόνος θετικός.
    Παίζει την ζωή του κορόνα γράμματα.
    Τυχερός είναι αν επιζήσει.
    Βέβαια, αν δεν έκανε το τεστ μπορεί να μη γνώριζε ότι ήταν άρρωστος.
    Θα πέθαινε μέσα στην αγνοια.
    Από την άλλη, αρρώστια που για να καταλαβεις ότι είσαι άρρωστος θέλει τεστ πρώτη φορά βλέπω.
    Μέχρι τώρα τεστ κάνανε, οι κατ υποψία γκαστρωμενες. Και αυτές αν ήταν στη δεύτερη Τρίτη δεκαετία της ζωής τους οι άλλες για να κάνουν μπόουλινγκ μόνο το χρησιμοποιούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ