Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αρνητικός στον κορωνοϊό o Γεωργιάδης - «Επιστρέφω στο γραφείο μου»

Αρνητικός στον κορωνοϊό είναι, πλέον μετά από 14 ημέρες καραντίνας, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης. Στα τέλη του περασμένου μήνα, είχε ενημερώσει μέσω tweets ότι βρέθηκε θετικός στον ιό, αν και στην αρχή είχε βρεθεί αρνητικός. Μάλιστα, σε μια άλλη του ανάρτηση ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τόνισε πως «αν δεν είχα εμβολιαστεί, δεν θα γλίτωνα το νοσοκομείο. Ήταν ζόρικο και με το εμβόλιο».

Σε σημερινή του δημοσίευση λοιπόν, αναφέρει πως επιστρέφει στο γραφείο του, ύστερα από το χρονικό διάστημα που απαιτούνταν να απουσιάζει.

«Καλημέρα, σήμερα συμπλήρωσα τις μέρες της καραντίνας μου και χθες βράδυ διαγνώστηκα επιτέλους αρνητικός στον COVID. Μου πήρε 14 μέρες όλη αυτή η περιπέτεια, οι πρώτες 8 με πυρετό. Όλοι οι γιατροί μου είπαν ότι λόγω εμβολίου δεν χρειάστηκα νοσηλεία. Επιστρέφω στο γραφείο μου», έγραψε στο Twitter του.

6 σχόλια:

  1. Γιατί μας στεναχωρείς πήγαινε στην γυναίκα σου μήπως και σωθεί το κόμμα σας διότι κάνει πρωταθλητισμο στα συμφέροντα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κιεγω που νομιζα θσ σε ετρωγε ο κοροϊδοϊος να ησυχαζαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουτε ψωφος δεν σε πιανει να γλητωσουμε!! Θα μας τα ζαλησεις παλι με της φοβερες!!! Αλλα σας κοβω για πολλες μπατσες να τρωτε μετα απο της φωτιες!!! Για να προστατεψετε την ιποκρατειο πολητεια σπιτια τον μεγαλο γιατρων της αθηνας αφησατε και καικε ολος ο ντουνιας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. File k simera ixa mia fagura pu esi tha pas sto grafio su. Apistefto pragma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ