Quantcast

http://picasion.com/

Εκτροπή αυτοκινήτου στην έξοδο της Βέροιας - Δύο άτομα στο Νοσοκομείο

Στον δρόμο προς Βαρβάρες
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 30 Ιουλίου 2021 έξω από τη Βέροια, στην επαρχιακή οδό Βέροιας - Βεργίνας, λίγο πριν τον κόμβο για την Εγνατία Οδό. Συγκεκριμένα, ΙΧ αυτοκίνητο, που κινούνταν στο ρεύμα προς την Αγία Βαρβάρα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού στο πεζοδρόμιο. Στο όχημα επέβαιναν ένας ηλικιωμένος άνδρας και μια γυναίκα.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε η Τροχαία Βέροιας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τραυματισμένους τους δύο επιβαίνοντες και τους μετέφερε στο Νοσοκομείο Βέροιας. Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος ερευνά το Τμήμα Τροχαίας.

Δείτε φωτογραφίες:


















5 σχόλια:

  1. TOYOTA, 22 χρόνων αερόσακοι και σκασανε.
    Αν ήταν άλλη μάρκα, ούτε εντολή δε θα έστελνε ο αισθητήρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παλικάρι στο καιρό του δηλαδή , μόλις είχε βγάλει το δίπλωμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο "78χρονος οδηγός",σταμάτησα να διαβάζω.Επιτελους πάρτε τους τα κλειδιά και το δίπλωμα...φτάνει πια με τους ηλικιωμένους χωρίς αντανακλαστικά.Ειδικα ένας συγκεκριμένος με τζιπακι εικοσαετίας,είναι ο θάνατος με ροδες!!!Ξέρετε ποιος....όλοι ξέρετε αλλά ακόμα κυκλοφορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε τότε τι γράφουν 78 οδηγός αν οδηγούσε γυναίκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ