Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Δομπρής

Δεύτερη μεταγραφή στο χάντμπολ μέσα σε μία ημέρα, για τον Ολυμπιακό, ο οποίος μετά την επιστροφή του Αραπακόπουλου, ανακοίνωσε και την απόκτηση του Χαράλαμπου Δομπρή. Ο Bεροιώτης διεθνής play maker έρχεται στο λιμάνι από την ΑΕΚ, για να ενισχύσει και άλλο το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα και να συμβάλει στην επιστροφή της στην κορυφή. Αναλυτικά: Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Χαράλαμπο Δομπρή. Ο διεθνής πλέι μέικερ (ημ. γέννησης 23/7/1994), υπέγραψε το συμβόλαιο του και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών.


Χαρούμενος για την ευκαιρία που έχει να φορέσει τα χρώματα του Ολυμπιακού, αλλά τη μεγάλη του πίστη στο πρότζεκτ της ομάδας του Θρύλου, η οποία θέλει να επιστρέψει στην κορυφή, στο ελληνικό χάντμπολ, τόνισε με δηλώσεις του ο Χαράλαμπος Δομπρής.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον αποτελώ μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού. Όταν σου δίνεται η ευκαιρία να παίξεις σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο είναι πάντα χαρά και τιμή για κάθε αθλητή. Πιστεύω πολύ στο πρότζεκτ της ομάδας και νιώθω έτοιμος για μια απαιτητική χρονιά στην οποία θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να πετύχουμε τους στόχους μας», ήταν τα πρώτα λόγια του διεθνούς πλέι μέικερ.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

2012-2015: ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
2015-2016: ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
2016-2017: ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
2017-2021: ΑΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ