Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το ιστορικό αρχηγείο της «Βασίλισσας» - Έργα και ημέρες δόξας

Tου Βασίλη Αλαμπορινού

Οδός Τρύφωνος στη συμβολή με την οδό Μητροπόλεως, στο κέντρο της πόλης της Βέροιας. Μια οικοδομή, η οποία πλέον στεγάζει πολιτικά και επαγγελματικά ιδιωτικά γραφεία... Κάποτε, εκεί στεγάζονταν και τα ιστορικά γραφεία Διοίκησης του ΓΑΣ Βέροια, όπως και της ΠΑΕ. Να τονίσουμε, πως υπήρχε ακόμη και λέσχη για σκάκι. Στα συγκεκριμένα γραφεία λοιπόν, η εκάστοτε διοίκηση της ομάδας της πόλης μας, δημιουργούσε, διεκδικούσε και στέγαζε τα σχέδια και τα όνειρά της. 

Θυμάμαι τον εαυτό μου να τα επισκέπτεται σχεδόν καθημερινά, να συναντάει στελέχη, προέδρους, προπονητές, ποδοσφαιριστές.... Ευχαριστώ όλους αυτούς τους ανθρώπους που με περιέλαβαν με ιδιαίτερη αγάπη και συμπάθεια. 

Τους ευχαριστώ ακόμα και για τους ετήσιους χριστουγεννιάτικους χορούς που διοργάνωναν ειδικά για εμάς τα παιδιά, όπου κανένας μας δεν έφευγε παραπονεμένος.... Φαγητό, τραγούδια, δώρα... Παιχνίδια να δουν τα μάτια σας! Τόσα όμορφα πράγματα, σε μια διαφορετική εποχή... Με αυθεντικά χαμόγελα κι αυθεντική ευχαρίστηση.

Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που έζησα αυτούς τους ανθρώπους και την ποδοσφαιρική και όχι μόνο αύρα των γραφείων... Θυμάμαι πως στο διπλανό γραφείο από αυτό του πατέρα μου, υπήρχε μια γραφομηχανή... Ναι! Γραφομηχανή! Δεν υπήρχαν ακόμη οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Κι εγώ ο πιτσιρίκος να δακτυλογραφώ ό,τι μου ερχόταν στο μυαλό, αν δεν είχε κάποιος δουλειά στη γραφομηχανή αυτή.

Όμορφες αναμνήσεις, όμορφες στιγμές. Ας παραθέσουμε και φωτογραφικό υλικό από εκείνες τις εποχές (από το οικογενειακό μας αρχείο):


Χριστουγεννιάτικος χορός με πρόεδρο τον κ. Λιμπάντση.


Συμφωνίες και σχέδια στα γραφεία.


Υπογραφή συμβολαίου του ταλαντούχου Νίκου Καραπιπέρη, υπό τα βλέμματα του προπονητή Γιώργου Τσιντσόγλου ( Τζίτζι) και του υπευθύνου γραφείων διοίκησης Σάκη Αλαμπορινού.


Με τον εξαίρετο δικηγόρο Αθηνών και νομικό εκπρόσωπο της ομάδας στα Αθλητικά δικαστήρια κύριο Παπαδόπουλο και τη σύζυγό του, στο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, «Νταλίκες».


Στελέχη της Βέροιας με τον καθήμενο Παναγιώτη Λέκκα.


Απόδοση τιμητικών συμβόλων της Βασίλισσας, από τον Σάκη Λιμπάντση.


Σάκης Αλαμπορινός - Μιχάλης Σακαλής σε απονομή.


Ο δημοσιογράφος και πολιτικός Τέρενς Κουίκ, στο γήπεδο της Βέροιας, με στελέχη και φίλους της ομάδας.


3 σχόλια:

  1. Ανεκτίμητο το αρχείο σου. Τούς τότε παράγοντες προσπαθώ να συγκρίνω με τους τωρινούς κ μπλοκάρει το μυαλό μου. Άι Σκουταρ απ'εδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γράψε κ ποιος «έφαγε» τα γραφεία τζάμπα σε πληστηριασμο που δεν ανακοινώθηκε κάποιος πονηρός τον έκρυψε ...έτσι για την ιστορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι εδώ δεν λέμε τέτοια.
      Μόνο παινέματα λέμε.
      Χαρές και πανηγύρια.
      Τα άλλα να μην τα ξέρει ο κόσμος, για να έρχεται στο γήπεδο και να κονομάμε.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ