Quantcast

http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (19/07 - 25/07)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου και ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου, την Τρίτη 20 Ιουλίου 2021, σχηματίζουν όψη Εξαγώνου! Μπορούμε να αναμένουμε, ξαφνικές χαρμόσυνες ειδήσεις, απρόσμενες συναντήσεις και πολλά αναπάντεχα ευχάριστα μηνύματα! Η καθημερινότητα αλλάζει ξαφνικά και όλα βελτιώνονται, κυρίως μέσω του επικοινωνιακού τομέα! Ωστόσο τα παιχνίδια εξουσίας δεν θα σταματούν. Κάθε είδους προσωπική αμφισβήτηση, θα προκαλέσει αμυντικές στάσεις και σκληρές διαφωνίες. Θα αντιμετωπίσουμε μυστήριες, αινιγματικές και παθιασμένες συμπεριφορές, που ενδεχομένως να προκαλέσουν συγκρούσεις λόγω καχυποψίας ή εμμονών.

♈ Κριός

Γενικά

Μία εβδομάδα εκπλήξεων ανοίγεται μπροστά σου αγαπητέ μου Κριέ. Σε αυτό συμβάλει φυσικά η Πανσέληνος που γίνεται το Σάββατο στο φιλικό για σένα ζώδιο του υδροχόου, η οποία και σε κάνει να ξεφύγεις από την ρουτίνα και τα τετριμμένα και φέρνει αέρα αλλαγής ζωής σου! Φίλοι, δικτύωση, επαφές, όνειρα και σχέδια είναι μέσα στις τάσεις της εβδομάδας. Συνάμα λύνονται πολλές έννοιες για οικογενειακά και εργασιακά ζητήματα που σε βάραιναν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο τολμών νικά αυτό είναι το σύνθημα για τα αισθηματικά σου όπου ότι βάλεις στο μάτι μπορείς και να το κατακτήσεις, αρκεί να το θέλεις πραγματικά πολύ! Ο Άρης από το Λέοντα φουντώνει για τα καλά την ερωτική σου λίμπιντο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να προχωρήσεις σε δημιουργικά σχέδια αλλά και για να έχεις τις επαφές εκείνες που θα σου προσφέρουν στήριξη.

♉ Ταύρος

Γενικά

Η εβδομάδα σου αγαπητέ μου Ταύρε είναι έντονη αφού η Πανσέληνος στον Υδροχόο σε επηρεάζει έντονα και σε πιέζει όσον αφορά τα επαγγελματικά σου. Κάποιες αλλαγές που αφορούν τους στόχους, τις προοπτικές σου και όλα αυτά που έχεις να κάνεις στην πορεία σου, είναι φανερό ότι σε πιέζουν. Τα θετικά νέα είναι ότι η Αφροδίτη από την Παρθένο γλυκαίνει το ερωτικό κλίμα γύρω σου, ενώ ο Ερμής από τον Καρκίνο φροντίζει να έχεις επικοινωνίες γεμάτες συναίσθημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επιτέλους μπαίνεις στην πιο κατάλληλη εποχή για τα ερωτικά σου! Η Αφροδίτη από τον Παρθένο θα φέρει τον έρωτα στα πόδια σου και μετά από πολύ καιρό θα μπορείς να απολαύσεις την χαρά, την ικανοποίηση και τις όμορφες στιγμές με το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου διανύεις μία εποχή έντονη και η εβδομάδα δεν μπορώ να πω ότι είναι ιδανική για να προχωρήσεις σε νέα σχέδια. Μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις ή να κάνεις νέα ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου δίνονται λύσεις.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Δίδυμε έχεις την επιθυμία να δραπετεύσεις από την ρουτίνα και να κάνεις κάτι διαφορετικό. Ο προγραμματισμός των καλοκαιρινών σου διακοπών ξεκινά από το Σάββατο με την Πανσέληνο η οποία και σε παρασύρει να περάσεις καλά αλλά να νιώσεις και πιο ελεύθερος. Η Αφροδίτη από την Παρθένο βελτιώνει το κλίμα στην οικογένεια και φέρνει περισσότερα λεφτά στο σπίτι. Ο Ερμής από τον Καρκίνο σε βοηθά στις οικονομικές σου διαπραγματεύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα σε ευνοεί να πάρεις το ταίρι σου και να φύγετε κάπου μακριά για να ανανεώσετε την σχέση σας, θα μπορέσετε να περάσετε καλά και να λύσετε διαφωνίες. αν είσαι χωρίς σύντροφο η εβδομάδα είναι εξαιρετική για νέες γνωριμίες που προκύπτουν κάτω από ασυνήθιστα μέρη ή συνθήκες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δίνονται κάποιες λύσεις και χαλαρώνει το κλίμα μετά τις ταλαιπωρίες που πέρασες. Μία σημαντική ανάσα παίρνεις στα οικονομικά σου!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Η εβδομάδα σου αγαπητέ μου Καρκίνε είναι με άγχος για τα οικονομικά, αφού με την Πανσέληνο στον Υδροχόο βλέπεις ότι τα χρήματα δεν μπορούν να παραμείνουν για πολύ στο πορτοφόλι σου, γιατί βγαίνουν διαρκώς έξοδα που δεν τα υπολόγιζες. Η ψυχολογία σου είναι ευερέθιστη και νευρική, γιατί νιώθεις κουρασμένος από όσα έχουν μεσολαβήσει. Διέξοδος σε αυτούς τους προβληματισμούς είναι ο Ερμής από το ζώδιο σου που προσφέρει τον αέρα για επικοινωνίες, αλλά και η Αφροδίτη από την Παρθένο που φέρνει κάποιες όμορφες συναισθηματικές ειδήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου μπορείς να νιώσεις ικανοποιημένος αρκεί να επιδιώξεις κάποια επαφή, επικοινωνία και συνάντηση που θα σου λύσει τα μυστήρια που υπήρχαν μέχρι σήμερα μέσα στην καρδιά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου διανύεις μία μεταβατική και αγχωτική εποχή, δεν λείπουν όμως και κάποιες ευχάριστες εξελίξεις που θα σε τονώσουν. Τα οικονομικά είναι πολύ ζορισμένα αυτή τη περίοδο.

♌ Λέων

Γενικά

Εκρηκτική η εβδομάδα σου φίλε μου Λέοντα, αφού με την Πανσέληνο από το ζώδιο του Υδροχόου γίνεσαι ο αποδέκτης ξαφνικών, απρόσμενων εξελίξεων στις σχέσεις σου! Άτομα που αγαπάς ή έχεις έναν σταθερό σύνδεσμο, φαίνεται ότι σε εκπλήσσουν με την συμπεριφορά τους αυτή την εβδομάδα. Κάποιες σχέσεις διαταράσσονται ή και αλλάζουν μορφή! Τα επαγγελματικά σου κινούνται σε καλά επίπεδα, ενώ έλκεις περισσότερο το χρήμα και ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπήκες στην περίοδο των γενεθλίων σου και στα αισθηματικά σου φαίνεται ότι γίνονται πολλές αλλαγές, και πολλές εξελίξεις ετούτο το διάστημα όπου εσύ καλείσαι να πάρεις αποφάσεις στο που αξίζει να δώσεις την προσοχή σου και τι πρέπει να αφήσεις πίσω σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου αυτή την περίοδο θα έχεις άνοδο και το γεγονός αυτό θα σου προσφέρει ψυχολογική ανακούφιση! Τα οικονομικά σου επιτέλους ανεβαίνουν και μπορείς πιο άνετα να κάνεις κάποια αγορά που είχες στα πλάνα σου!

♍ Παρθένος

Γενικά

Η νέα εβδομάδα φίλε μου Παρθένε είναι ανάμεικτη στα συναισθήματα αλλά και στις εξελίξεις. Η Πανσέληνος από το ζώδιο του Υδροχόου φουντώνει το άγχος σου, για όλα αυτά που πρέπει να γίνουν στα επαγγελματικά σου και τις υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσεις. Νιώθεις κουρασμένος ψυχικά και σωματικά και οφείλεις αυτό το διάστημα να μην πιέζεις πολύ παραπάνω τον εαυτό σου από αυτό που μπορείς να αντέξεις. Η Αφροδίτη ωστόσο εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο όπου και σου προσφέρει ανανέωση στα αισθηματικά ενώ αρχίζεις να έλκεις σαν μαγνήτης αυτό που θέλεις πραγματικά πολύ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου μπαίνεις σε μία πολύ καλή περίοδο αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο σου, βάζει τα δυνατά της για να έχεις τις ερωτικές κατακτήσεις που θα σε βγάλουν από την μοναξιά. Η εύνοια ωστόσο αφορά και εσένα που είσαι ήδη σε σχέση αφού το κλίμα ανάμεσα σε σένα και το σύντροφο αρχίζει να εξομαλύνεται και περνάτε καλά μετά από πολύ καιρό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι μία περίοδος που κλείνεις εκκρεμότητες και έχεις και αρκετό άγχος! Στα οικονομικά σου μπορείς να προσμένεις διευκολύνσεις και καλύτερες απολαβές.

♎ Ζυγός

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ζυγέ φουντώνουν τα πάθη και οι επιθυμίες σου! Η Πανσέληνος από το ζώδιο του Υδροχόου φέρνει ερωτικές εξελίξεις που σε ξεσηκώνουν και σε κάνουν να ξεφεύγεις από την αδράνεια ή και την αναποφασιστικότητα που ήσουν το τελευταίο διάστημα. Ένα κρυφό ερωτικό πάθος είναι πολύ πιθανό να γεννηθεί ετούτη την περίοδο! Η κοινωνική σου ζωή είναι έντονη και περνάς καλά με φίλους. Στα επαγγελματικά σου αναμένονται συζητήσεις που θα σε χαροποιήσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου κυριαρχεί ο ενθουσιασμός και το σασπένς αυτή την εβδομάδα. Μία ερωτική πρόκληση σε βγάζει από την ρουτίνα, φουντώνει όμως για τα καλά και την ζήλεια μέσα σου! Απόλαυσε την στιγμή χωρίς να ανακοινώνεις δεξιά και αριστερά τα συναισθήματά σου ή και τις ερωτικές εξελίξεις που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου το διάστημα αυτό είναι ενεργητικό και θα κάνεις κάποιες συζητήσεις οι οποίες θα σε βοηθήσουν στην μετέπειτα εξέλιξή σου! Στα οικονομικά σου είσαι κάπως ζορισμένος αυτό το διάστημα.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Εβδομάδα με νεύρα και εντάσεις ανοίγεται μπροστά σου αγαπητέ μου Σκορπιέ, αφού η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Υδροχόου σε κάνει ιδιαίτερα ευερέθιστο ! Προσπάθησε να αποφύγεις τους ενδοοικογενειακούς καβγάδες αλλά και την τάση που θα έχεις αυτό το διάστημα να τα πεις έξω από τα δόντια! Οι φίλοι είναι στο πλευρό σου και φροντίζουν να σε αποφορτίζουν από τα νεύρα των ημερών. Στα αισθηματικά θα υπάρξει ένα χαρούμενο μήνυμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα είναι αρκετά ικανοποιητική για τα αισθηματικά σου αφού μέσα από κάποια συζήτηση που θα έχεις, θα πάρεις μία πολύ μεγάλη συναισθηματική ικανοποίηση! Είναι ο καιρός να αρχίζεις να κάνεις όνειρα και σχέδια για την πορεία σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου το διάστημα είναι πιεστικό, με άγχος αλλά και με αρκετές ανακατατάξεις που κρίνονται όμως υπέρ σου! Στα οικονομικά σου είσαι καλύτερα, αλλά αυτή την εβδομάδα παρασύρεσαι σε έξοδα.

♐ Τοξότης

Γενικά

Η νέα εβδομάδα σε βρίσκει με αρκετές μετακινήσεις αλλά και με την διάθεση να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να εφαρμόσεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σου! Ένα ταξιδάκι είναι πολύ πιθανό από το Σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο στον Υδροχόο! Στα επαγγελματικά σου αρχίζουν και δημιουργούνται καλύτερες προοπτικές, ενώ στα οικονομικά λαμβάνεις κάποια νέα τα οποία σε χαροποιούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου το διάστημα αυτό είναι κάπως αδιάφορο, ωστόσο μπορείς να συντηρήσεις ένα καλό κλίμα που ήδη είχε δημιουργηθεί. Σημαντικό είναι να αποφύγεις τα έκρυθμα λόγια γιατί άθελά σου μπορεί να πεις πράγματα που θα μετανιώσεις αργότερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η περίοδος αυτή κρίνεται δημιουργική, με ιδέες και σχέδια τα οποία μπορούν να αποφέρουν καρπούς ενώ δέχεσαι και στήριξη στις προσπάθειές σου! Στα οικονομικά σου λαμβάνεις κάποια χρήματα.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Η νέα εβδομάδα είναι πιεστική για τα οικονομικά σου φίλε μου Αιγόκερε αφού η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Υδροχόου ανατρέπει λίγο αυτό τον τομέα της ζωής σου! Απέφυγε τα βιαστικά έξοδα, τις σημαντικές επενδύσεις ή και το ρίσκο! Στα αισθηματικά σου μπαίνεις σε μία πολύ ευνοϊκή εποχή όπου λαμβάνεις ικανοποίηση μέσα από επικοινωνίες και συναντήσεις που θα αναθερμάνουν το κλίμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά σου αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να κάνεις μία ανανέωση... Αν είσαι σε σχέση λύνονται οι διαφωνίες με το ταίρι σου και περνάτε καλά κάνοντας σχέδια για το καλοκαίρι σας. Αν είσαι ελεύθερος οι νέες γνωριμίες είναι πολλά υποσχόμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι ανήσυχος γιατί δεν εξελίσσονται έτσι όπως θα επιθυμούσες. Στα οικονομικά είσαι πολύ ζορισμένος και χρειάζεται προσεχτική διαχείριση!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Εβδομάδα με Πανσέληνο στο ζώδιο σου φίλε μου Υδροχόε και είσαι με ανατρεπτική διάθεση, έτοιμος να κάνεις μεγάλες αλλαγές στην ζωή σου ή και να τολμήσεις όλα όσα φοβόσουν μέχρι σήμερα. Τις ημέρες που ακολουθούν θα είναι αρκετά εκκεντρική η συμπεριφορά σου και ίσως κάποιες στιγμές καλό είναι να συμμαζέψεις αυτή την εκρηκτική σου τάση για να αποφύγεις και τους καβγάδες με πρόσωπα σημαντικά που φωτίζουν την ζωή σου! Μία ανάσα στα οικονομικά είναι αναμενόμενη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είναι η ώρα των εξελίξεων αλλά και των αλλαγών. Γκρεμίζεις τα τοίχοι που είχες χτίσει το τελευταίο διάστημα για ενδίδεις σε ερωτικές προκλήσεις που σε εξιτάρουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν σκέψεις, ιδέες και συζητήσεις για μελλοντικά σχέδια που κρίνονται ικανοποιητικά. Στα οικονομικά αρχίζεις να μπαίνεις σε μία πολύ καλύτερη πορεία!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Η εβδομάδα σου μπορεί να είναι ευερέθιστη, νευρική, αποκαλυπτική, έχει όμως και τις θετικές της στιγμές που δεν πρέπει να χάσεις αγαπητέ μου Ιχθύ! Η Πανσέληνος στον Υδροχόο επηρεάζει τον επαγγελματικό σου τομέα όπου τώρα βιώνεις ξεκαθαρίσματα και εντάσεις. Επιπλέον, το φεγγάρι αυτό φέρνει στο πιάτο αλήθειες που αγνοούσες. Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου ευνοεί ιδιαίτερα την συντροφική σου ζωή ενώ γίνεται πολύ αγαπητός και ζεστός με τα άτομα που αγαπάς και συνδέεσαι στενά! Φίλοι είναι στο πλευρό σου και σε στηρίζουν σε κάθε σου βήμα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου μπαίνεις στην χρυσή καλοκαιρινή εποχή που θα δεις σημαντική βελτίωση! Μία σχέση ενδυναμώνεται και σου προσφέρει αυτό ακριβώς που έχεις ανάγκη, το ρομαντισμό, την ζεστασιά, το εμείς οι δυο είμαστε ένα! Απόλαυσέ το!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι ανήσυχος και σε εγρήγορση! Είναι απαραίτητο να κλείσουν κάποιες υποθέσεις γιατί δεν υπάρχει χρόνος πλέον για τρενάρισμα! Κλείσε λοιπόν τις εκκρεμότητες. Στα οικονομικά σου ούτε κλαις, ούτε γελάς αρχίζουν όμως να διαμορφώνονται καλύτερες συνθήκες για την πορεία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ