Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο «πράσινο» Ημαθία - Αύξηση σε 64 από τις 74 περιοχές της Ελλάδας

Μπορεί οι ειδικοί να φοβούνται ένα τέταρτο κύμα της πανδημίας, ωστόσο τα πράγματα στην Ημαθία φαίνεται πως κυλούν σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Και οι τρεις δήμοι, Βέροια - Νάουσα - Αλεξάνδρεια, παραμένουν στο «πράσινο» στον νέο χάρτη υγειονομικής ασφάλειας της χώρας, όπως τον παρουσίασε κατά την ενημέρωση της Πέμπτης 15 Ιουλίου ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασία Νίκος Χαρδαλιάς. Τα μεγαλύτερα προβλήματα σημειώνονται σε Μύκονο, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Σαντορίνη και Πάρο, εκεί δηλαδή όπου χτυπάει η καρδιά του μαζικού τουρισμού.

«Δεν έχει έρθει ακόμα το τέλος της πανδημίας», είπε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός, σημειώνοντας ότι υπάρχει αύξηση σε 64 από τις 74 Περιφερειακές Ενότητες της χώρας.


Κάτι που σημαίνει ότι ενδέχεται σύντομα να γίνουν κόκκινες στον χάρτη επιδημιολογικής προστασίας και να τεθούν σε lockdown. Στο πορτοκαλί βρίσκονται και η Αττική, αλλά και οι Περιφερειακές Ενότητες Λάρισας και Ιωαννίνων.

Όπως τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς, στη Μύκονο ο αριθμός των κρουσμάτων έχει τετραπλασιαστεί σε μια εβδομάδα, στο Ηράκλειο έχει τριπλασιαστεί και στο Ρέθυμνο έχει και διπλασιαστεί. Μάλιστα, την Πέμπτη ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 86 κρούσματα στη Μύκονο, αριθμό-ρεκόρ για το νησί.

5 σχόλια:

  1. Στον επιδημιολογικό χάρτη είμαστε ακόμα πράσινοι, αλλά στην εμβολιαστική κάλυψη είμαστε για κλάματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΠΑΣΟΚ αρχίζει σιγά-σιγά να ανακάμπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάλι καλά είμαστε ακόμα στο πράσινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα κρούσματα σε μας θα φανούν μετά τον δεκαπενταύγουστο όταν θα γυρίσουμε από τις ολιγοήμερες διακοπές. Μόνη μας λύση όλοι οι πάνω από 40 να εμβολιαστούν,οι μικρότεροι και να κολλήσουν από κανένας θα το περάσει βαριά,ενώ όσο πιο μεγάλος τόσο δυσκολότερα,άντε να τελειώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά μη στενοχωριέστε, τόσοι ψεκασμένοι που πήγαν στις διαδηλώσεις κατά του εμβολίου χωρίς μάσκα, ο ένας πάνω στον άλλο, θα έχουν κολλήσει ήδη και θα πεθάνουν! Άντε να αραιώνουμε λίγο λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ