Quantcast

http://picasion.com/

Πρόστιμο 1.500€ σε ιερέα στην Κοζάνη για λιτανεία εικόνας

Στην επιβολή προστίμου, ύψους 1.500 ευρώ, στον ιερέα του ναού της Αγίας Μαρίνας Τσοτυλίου Κοζάνης, για την παράνομη (σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και τα μέτρα για την πανδημία του κορωνοϊού) διενέργεια λιτανείας, την παραμονή της εορτής της Αγίας, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία Μάλιστα, για τη διενέργεια της λιτανείας (οι οποίες απαγορεύονται από τη σχετική ΚΥΑ σε ολόκληρη τη χώρα) υπήρξε και εισαγγελική παρέμβαση.


Να σημειωθεί πως στη λιτανεία της εικόνας της Αγίας Μαρίνας στο Τσοτύλι έδωσαν το παρών τόσο ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, όσο και η βουλευτής Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας Παρασκευή Βρυζίδου, η οποία, μάλιστα, ανέβασε και σχετικές φωτογραφίες στο προσωπικό της προφίλ, στο Facebook.

Iδιαίτερη εντύπωση, φυσικά, προκαλεί το γεγονός πως η Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης επέτρεψε τη διενέργεια της λιτανείας, προεξάρχοντος, μάλιστα, του ίδιου του μητροπολίτη Αθανάσιου.

12 σχόλια:

  1. Τι δεν καταλαβαίνετε? Οι προθέσεις τους είναι εμφανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι οποίες είναι ποιες; Να πολεμήσουν την εκκλησία και την ορθοδοξία;

      Διαγραφή
  2. Θα ελεγα να χαλαρώσεις HELLAS MACEDONIA. Το ορι σε κάνει να αισθάνεσαι καλά σαυτο που πιστεύεις, ειναι μονο δικό σου θέμα. Δεν πρόκειται καμια προσευχή ή επίκληση να σώσει τον καρκινοπαθή. Καμία εικόνα οποιοσδήποτε θρησκείας δεν θα τον σώσει. Να φαντασστείς οτι όπως εδω μαζευόμαστε στην Παναγία Σουμελά και ζητάμε την χάρη της, στην Ινδία μαζεύονται για εναν απο τους χιλιάδες Θεούς τους, εκατό εκατομμύρια πιστοί. Το φαντάζεσαι; Σε εναν χώρο τόσο πλήθος να εχει Θεό μια αγελάδα ή κάτι άλλο; Εσύ γελάς μαυτούς που ειναι εκατομμύρια και αυτοί με σένα που εισαι όσο αυτοί στην ουρά για την τουαλέτα. Γνωρίζεις φαντάζομαι την φτώχεια εκει και τις αιτίες θανάτων απο τις απλούστερες για μας αρρώστιες. Ο Θεός τους τους ξέχασε; Χαλάρωσε λοιπόν. Δεν ειναι ιατρικό σκεύασμα ο αγιασμός. Το ίδιο δεν ειναι και τα τριμμένα οστά οποιουδήποτε Αγίου δια πάσαν νόσον. Δεν ειναι ιατρική φόρμουλα οι προσευχές αν εχεις λευχαιμία. Ειναι μόνον ελπίδα για το καλύτερο. Καμία αειπάρθενος δεν έσωσε την Πόλη απο τους Οθωμανούς, ουτε Ελληνες απο το μαχαίρι τους. Κι εάν η αποδημία εις κύριον ειναι κάτι το ευχάριστο, θα επρεπε οι ιερωμένοι, να μην ξέρουν τι θα πει γιατρός. Για να πάνε μια ωρα αρχύτερα στον ύψιστο. Ομως όλοι οι πρωτοκλασάτοι ιερωμένοι, στα νοσοκομεία τρέχουν και τρέμουν μη τυχόν και αποδημήσουν. Ηρέμησε λοιπόν. Αλλο ο Αλλάχ ειναι μεγάλος, η Παναγία θα μας σώσει, ο Βούδας ειναι η υπέρτατη αλήθεια και άλλο η πραγματική ζωή . Η καθημερινότητα η δική σου και η δική μου με τις όποιες διαφορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ;

      Διαγραφή
    2. Χαλάρωσε λίγο καημένη. 8 λέξεις έγραψε και βγήκες να κάνεις σατανιστική προπαγάνδα εκ του μηδενός. Εμβολιασμένος είμαι και χαίρομαι αλλά τι σχέση έχει η προπαγάνδα σου με την άποψη του;...

      Διαγραφή
    3. Η δική μου άποψη ειναι προπαγάνδα, ενω η δική του αποψη δεν ειναι; Τι πίνω; Αγιασμό πίνω για να με περάσουν οι αιμορροΐδες που με ταλαιπωρούν και δεν μπορω να πάω για τις σατανιστικές τελετές που πίνουμε αίμα απο παρθένες.
      Βλήμα. Τραχανά.

      Διαγραφή
    4. Εγώ παντός, πίνω κακαλόγαλο, με εστραγκόν, μια φέτα λεμόνι, με ψιλοκομένη παρμεζάνα. Σε γκιούμι όμως το πίνω. Πήλινο. Κούπες, κολονάτα ποτήρια , τέλος. Οπτικά δεν ταιριάζει.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος19 Ιουλίου 2021 - 12:01 μ.μ.

      Πως την πετσοκοψες ετσι;

      Διαγραφή
  3. Όσο ζω και αναπνέω θα ομολογώ την πίστη μου στον έναν και μοναδικό Τριαδικό Θεό. Μεταλλαγμένος νεοφραπελληνας και δήθεν ευρωπαίος βλαχαδεροό με σκατομένο βρακί δεν πρόκειται να γινω ποτέ.
    Το αν θέλετε, τα μασόνια, οι μπιλντιμπηράκηδες, να σας γλεντάνε, δικαίωμά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι. Χριστός ή θάνατος.

      Διαγραφή
    2. Δόξα το Θεό .συγχαρητήρια στον ιερέα .όταν ο κόσμος είχε πρόβλημαα αρρώστιες πόλεμο έλλειψη νερού έκανε λιτανεια γίναμε αχάριστοι και λίγα παθαίνουμε .ότι είναι αδύνατο για τον άνθρωπο είναι δυνατόν για το θεό.μπραβο στον ιερέα .όσο για τα χάλια μας έρχεται παιδαγωγια θεου

      Διαγραφή
  4. Συγχαρητήρια στον ιερέα .ο χριστιανισμός είναι στην αγκαλιά του Θεού όλα θα ξεκαθαρίσουν με τα χάλια μας .ο ιερέας τους φταίει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ