Quantcast

http://picasion.com/

«Έπεσε» στη Βέροια το πρώτο πρόστιμο για ανεμβολίαστους πελάτες

«Καμπάνα» 2.000 και 7ήμερο λουκέτο
Tο πρώτο πρόστιμο για ανεμβολίαστο πελάτη σε κλειστό χώρο εστίασης επιβλήθηκε χθες στην Ημαθία. Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που έκαναν οι Αστυνομικοί την Τρίτη 27 Ιουλίου 2021 σε καφενείο στη Βέροια, εντόπισαν εντός του καταστήματος να εξυπηρετεί πελάτες οι οποίοι δεν διέθεταν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή άλλο έγγραφο που να επιτρέπει την εξυπηρέτησή τους στον εσωτερικό χώρο. Υπενθυμίζουμε ότι από τις 16 Ιουλίου ισχύει το μέτρο πως ο εσωτερικός χώρος καταστημάτων εστίασης θα λειτουργεί αποκλειστικά με πελάτες οι οποίοι διαθέτουν και επιδεικνύουν στην είσοδο, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης. 

Οι Αστυνομικοί βεβαίωσαν την παράβαση και επέβαλαν πρόστιμο 2.000 ευρώ πρόστιμο στον ιδιοκτήτη του καφενείου, καθώς και επιβολή 7ήμερης αναστολής λειτουργίας.

Σε άλλο έλεγχο που πραγματοποίησε η Αστυνομία, εντοπίστηκε εργαζόμενος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε χωριό του δήμου Αλεξάνδρειας, ο οποίος δεν φορούσε μάσκα και επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ