Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

25 νέα κρούσματα καταγράφηκαν στην Ημαθία

Στα 2.874 ανέρχεται ο αριθμός των κρουσμάτων που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ. 15 είναι οι συμπολίτες μας που κατέληξαν το τελευταίο 24ωρο, ενώ 144 είναι οι συμπολίτες μας που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί και καταγραφεί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της 28ης Ιουλίου 2021. Στην Ημαθία σήμερα καταγράφηκαν 25 νέα κρούσματα, με τον αριθμό των κρουσμάτων που καταγράφηκαν στον νομό μας από την αρχή της πανδημίας να ανέρχεται στα 5.443.

6 σχόλια:

  1. Τις επόμενες μέρες τα κρούσματα θα είναι πολλαπλάσια μετά τις συγκεντρώσεις που κάνουν τα ανεγκέφαλα, αμόρφωτα, τριτοκοσμικά ψέκια. Καλή νόσηση παιδιά. Και όποιος ζήσει, έζησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήγαινε εσυ και κάνε ότι βλακεία διατάζει ο κύριος Μητσοτάκης και άσε εμάς τους "ανεγκέφαλους" και "αμόρφωτους" να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα δικαιώματα μας. Και μην ξεχνάς, κάποιος πρέπει να μείνει να σας θάψει εσάς τους εμβολιασμένους

      Διαγραφή
    2. Να ζήσουμε να σε ξεχάσουμε ψέκα.

      Διαγραφή
  2. Ε βέβαια πλησιάζει της Παναγίας μας! Θα τα κλείσουν πάλι ! Πάντα στις μεγάλες εορτές μας !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πριν τις μεγάλες εορτές μας, ψέκι, να μην κάνετε πορείες και συγκεντρώσεις και τίποτα δεν θα κλείσει.

      Διαγραφή
    2. Είδαμε και πέρυσι που δεν κάναμε μεταλαγμενε!!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ