Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

O ιστορικός Ηρακλής στο δρόμο της Βέροιας

Πήρε το Α.Φ.Μ. της Τρίγλιας
Ένας ακόμη δύσκολος αντίπαλο με μεγάλη ιστορία στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο έρχεται να προστεθεί στους ανταγωνιστές της «Βασίλισσας». Ο ιστορικός Ηρακλής επιστρέφει στην Superleague 2 με το Α.Φ.Μ. της Τρίγλιας. Mετά από την συνέλευση, που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στην Χαλκιδική, ο μεγαλομέτοχος Στράτος Ευγενίου παρουσίασε το θέμα, ζήτησε να μάθει εάν μπορεί κάποιος να καλύψει τις 600.000 ευρώ που χρειάζονται για να βγει η χρονιά και φυσικά την εγγυητική που χρειάζεται και φυσικά δεν μπόρεσε να αναλάβει κανένας αυτό το βάρος…

Έτσι, αποφασίσθηκε να πουληθεί το Α.Φ.Μ. της ομάδας στον Ηρακλή και από σήμερα Παρασκευή αρχίζουν οι διαδικασίες για την αλλαγή ονόματος και έδρας του συλλόγου της Τρίγλιας. Έδρα του νέου Ηρακλή θα είναι το Καυτανζόγλειο.

Γρίφος παραμένει μέχρι στιγμής για την τύχη του πρώην προπονητή της Βέροιας Κώστα Γεωργιάδη, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν τεχνικός της Τρίγλιας. Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, οι πιθανότητες να συνεχίσει στο τιμόνι του «Γηραιού» είναι μικρές.

3 σχόλια:

  1. Το ΑΦΜ,το ΟΤΕ,το ΟΗΕ και σιγά - σιγά, και γιατί όχι,το Βέροια κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαντάζομαι άσπρο μαύρη στολή,άμα θέλει να τον αφήνει να παίξει στο Καυτανζόγλειο ο ΠΑΟΚ σαν την ΝΠΣ Βέροια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ