Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο περιοδικό «Meat Place» ο Σταύρος Καδόγλου του κρεοπωλείου «Ειλικρίνεια»

Στο περιοδικό της ελληνικής αγοράς κρέατος «Meat Place», φιλοξενήθηκε ο Σταύρος Καδόγλου. Ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου «Ειλικρίνεια», δεύτερης γενιάς κρεοπώλης και μέλος της Λέσχης Ελλήνων Κρεοτεχνών, αναφέρθηκε σε έναν από τους στόχους του, στο να εξελίσσεται επαγγελματικά, μαθαίνοντας νέους τρόπους επεξεργασίας κρέατος, να εξοπλίζει το κατάστημά του με όλο τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Τέλος, ο κ. Καδόγλου παρουσίασε μια από τις αγαπημένες συνταγές του κρεοπωλείου «Ειλικρίνεια», χοιρινό κότσι με μέλι και μουστάρδα.


Ο κ. Σταύρος Καδόγλου θα ήθελε να ευχαριστήσει το περιοδικό για την φιλοξενία, καθώς και την Λέσχη Ελλήνων Κρεοτεχνών Hellenic Artisan Butcher's και ιδιαίτερα τον πρόεδρο, Γιάννη Χατζηγρηγορίου για την εμπιστοσύνη του.




1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ