Quantcast

http://picasion.com/

«Καμπάνα» σε καφετέρια στη Βέροια

Εξυπηρετούσε πελάτες στο εσωτερικό της

Βαριά καμπάνα επιβλήθηκε σε υπεύθυνο καφετέριας στη Βέροια για μη τήρηση των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικοί του Α.Τ. Βέροιας την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021, εντόπισαν ότι το εν λόγω κατάστημα εξυπηρετούσε πελάτες στον εσωτερικό του χώρο, παραβιάζοντας τα μέτρα. Οι Αστυνομικοί βεβαίωσαν την παράβαση και επέβαλαν στον υπεύθυνο του καταστήματος πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Πολύ καλά θα κάνουν να σου ρίξουν εσένα ένα φέσι γερό γιατί είσαι κακόψυχος! Κάποια στιγμή θα σου έρθει η γκαντεμιά "κύριε σωστέ" και θα πληρώσεις πολλά σπασμένα.

      Διαγραφή
    2. Καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Οι άλλοι δλδ που δεν εξυπηρετουν εντός τι είναι;; Γεννημένοι από άλλη οπή;; Εφάρμοστηκε ο νόμος ΚΥΡΙΕ σε έναν παράνομο,τελεία, παύλα παράγραφος.

      Διαγραφή
    3. ....μπράβο στην αστυνομία....υπάρχουν κι άλλοι

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ