Quantcast

http://picasion.com/

Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας: «Εμπιστεύσου την επιστήμη - Εμβολιάσου τώρα»

Με παρέμβασή του, μέσω κάποιων σκέψεων του προέδρου του Βασίλη Διαμαντόπουλου, ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας απευθύνει κάλεσμα τους ανεμβολίαστους πολίτες να εμπιστευθούν την επιστήμη και τους γιατρούς και να κανονίσουν άμεσα τον εμβολιασμό τους. Η ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα: «Με αφορμή την επιδείνωση της επιδημιολογικής εικόνας στη χώρα μας και την ανάγκη επιτάχυνσης του ρυθμού του εμβολιασμού των πολιτών, παραθέτουμε κάποιες σκέψεις οι οποίες ελπίζουμε να προβληματίσουν και να βάλουν σε σκέψη αρκετούς από τους ανεμβολίαστους συνανθρώπους μας.
Εσύ που διστάζεις να εμβολιαστείς, σκέψου πως εμείς οι ΓΙΑΤΡΟΙ, που εσύ εμπιστεύεσαι την υγεία τη δική σου και των παιδιών σου, ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΜΕ από τους πρώτους, δίνοντας θέλω να πιστεύω το παράδειγμα στην υπόλοιπη κοινωνία.

Όλοι πλέον γνωρίζουμε ότι αυτός ο φονικός ιός ευθύνεται για εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως και πως οι επιπλοκές του είναι σαφώς βαρύτερες από τις ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου.

ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΜΕ επειδή έχουμε εμπιστοσύνη στην ΕΠΙΣΤΗΜΗ και αυτό συμβουλεύουμε να κάνεις και εσύ.

Να έχεις εμπιστοσύνη στην επιστήμη και στους επιστήμονες που την υπηρετούν.

Εμείς ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΜΕ διότι θέλουμε να συμβάλλουμε δραστικά σε αυτόν τον υγειονομικό πόλεμο εναντίον του αόρατου εχθρού.

Σε καλούμε λοιπόν να ακολουθήσεις το παράδειγμά μας και να εμπιστευτείς την ΕΠΙΣΤΗΜΗ και τον ΓΙΑΤΡΟ σου!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΣΟΥ!»



4 σχόλια:

  1. Το ότι είναι σε πειραματικό στάδιο τα εμβόλια και οι άνθρωποι χρησιμοποιούνται σαν πειραματόζωα,Προφανώς διέφυγε από τους επιστήμονες.ας μας πουν ποσα αλλά πειραματικα φάρμακα η εμβολια χορηγούν στους ασθενείς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί επιστήμονες, η φασιστική συμπεριφορά της κυβέρνησης, στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών σας προβληματίζει καθόλου; Όχι βέβαια. Καμμιά ανακοίνωση για αυτό; Όχι έτσι. Μπορεί κάποιος να μας διαβεβαιώσει με υπογραφή του, ότι το εμβόλιο δεν θα προκαλέσει σε βάθος διετίας, τριετίας, πενταετίας διάφορα σοβαρά προβλήματα; όπως αυτισμό, νευρολογικές διαταραχές, σύνδρομο Γκιουλέν Μπαρέ, καρκίνους και διάφορα άλλα; Όποιος επιστήμονας υπογράψει κάτι τέτοιο και ότι θα αναλάβει τις υποχρεώσεις της οικογένειάς μου, αν πάθω κάτι, τρέχω να κάνω το εμβόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον διευθυντή της αιματολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Παπανικολάου Αχιλλέα Αναγνωστόπουλο και την ομάδα του την ξέρετε; Αυτοί λοιπόν ανέπτυξαν τη μέθοδο θεραπείας του covid, αναπτύσσοντας τα Τ-λεμφοκύτταρα, η μέθοδος δοκιμάστηκα και είχε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Μαντέψτε όμως που σκόνταψε, μα στην Ελληνική γραφειοκρατία βέβαια, που την απέρριψαν και δεν τη χρηματοδότησαν (σκόπιμα;). Κάποιοι από εσάς θα γνωρίζετε τον προαναφερόμενο συνάδελφο Διευθυντή, Διαβάστε λοιπόν πρώτα κι αφήστε την προπαγάνδα υπέρ του Κούλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μονο οκτω γιατρους βλεπω,οι υπολοιποι που ειναι? Να σας πω εγω που ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ