Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Έφτασε στη Βέροια η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής 16 Ιουλίου 2021 έφτασε στη Βέροια η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη. Η Υπουργός επισκέφθηκε την πόλη μας στο πλαίσιο των εγκαινίων της μόνιμης ημιυπαίθριας έκθεσης του Αρχαιολογικού Μουσείου Βέροιας με τίτλο «Ο Τοίχος της Μνήμης», που θα τελέσει το βράδυ της Παρασκευής και των εγκαινίων του αρχαιολογικού πάρκου της Νεκρόπολης των Αιγών και της Βασιλικής ταφικής Συστάδας «των Τημενιδών» στη Βεργίνα, που θα τελέσει το απόγευμα του Σαββάτου.


Την κ. Μενδώνη υποδέχθηκε αρχικά στο Δημαρχείο της Βέροιας ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης και ακολούθησε συζήτηση στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, στην οποία παραβρέθηκε και η Προϊσταμένη Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας Αγγελική Κοτταρίδη.


Στη συνέχεια η κ. Υπουργός θα επισκεφθεί το Μητροπολιτικό Μέγαρο όπου θα συναντηθεί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ενώ στις 20:30 θα τελέσει τα εγκαίνια στο Αρχαιολογικό Μουσείο Βέροιας. Θα ακολουθήσει το θεατρικό δρώμενο 
«Επιγράμματα» από το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη της Υπουργού στη Βέροια:




















6 σχόλια:

  1. Καλως ηρθε η Τσιμεντωνει και ακομα καλυτερα καλως να φυγει. Ριχνει " πλακα" στην Ακροπολη σημερα. Προλαβαινει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ρε τρόλια! Τουλάχιστον ακόμα σας πληρώνουν ή τσάμπα το κάνετε;

      Διαγραφή
    2. Εφαγες τιποτα απο την λιστα Πετσα;

      Διαγραφή
  2. Η Άννα Παναγιωταρέα βλέπω ότι επέστρεψε στο πλευρό της Μενδώνη μετά το σκάνδαλο Λιγνάδη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να πω η Παναγιωταρεα επιτελει κοινωνικο εργο, φυσικα ακολουθει την Υπουργο να ξεπληρωσει τον Διορισμο της κορης στην Παγκοσμια Τραπεζα...λιγη ντροπη ...αλλα θα μου πει καποιος...ποιος την εχασε για να την βρει αυτη....Ελεος

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ